Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Szia! :)
Először is nem gondoltam volna, hogy ilyen nagy város Nyíregyháza. Ami a leginkább tetszett benne, az az, hogy sok épület megmaradt régi stílusban, csak fel lettek újítva. Most is épül valami a Jókai téren, ahova mentünk, úgyhogy nem volt egyszerű odatalálni a megadott címre. Kár, hogy nem volt időnk jobban szétnézni a városban, mindenesetre kellemese csalódtam benne. Jó hely. :)
Kedves Fórum társaim, le a kalappal Zsófi tanárra előtt. Ez az ember igazi tanerő.
Gusztustalanak tartom amit Bartha csinált, a tanárral. Zsófival nem babrált ki.
A fogprotézis jelenet, no comment!
Nagyon örülök Botond sikerének!
Claudiának nagyon szurkolok!
Köszöntelek kedves Célia.
Én lakom Nyíregyházán, tényleg szép város!
le.
khm:)
Sziasztok!
Én elmenekültem a legkisebbii fiammal a lakásból a hőség elől, mert 38-40 fok között ingadozott odabent a hőmérséklet, és az agylágyulás határán voltunk.- Feladva ezzel, hogy láthassam a BK-t. Most jöttünk vissza, de úgy tűnik, még mindig nem elég későn..:(((
Úgyhogy nagyon örülök,hogy még lesz a héten, már egészen el votlam keseredve, hogy pont az utolsó rész nagy kérdéséről maradok majd.
Mi van?
Meleg?
Igen. Géza is simán mmegfenyegethetné Mikit, hisz annyi régi dolgáról tud.
Amikor az ajtóból visszaszólt, hogy majd Tóni és Andi is rájön a "dolgokra" előbb-utóbb, Miki eléggé gondterhelt képet vágott.
Jó volt most Géza! Pedig nagyon bénán indult, ahogy fényes napal odament szaglászni... Na mindegy, a vége jól sült el.
Én a helyében már rég megfenyegettem volna Mikit, hogy még egy szemét húzás, és mindent elmondok Andinak.
Én a mai részeken nagyon jól szórakoztam.
Szegény Vili bá, na és az ínyenc Klaudia?!
Abban biztos voltam, hogy Géza lenyomja azt a (nem tudom a nevét) valakit.
Szerintem nem égette el a papírokat, ugyanis bizonyíték Miklós aljasságára.
Na, szia mindenkinek!
Visszatérnék a tegnapi részre ami szerintem nagyon gagyi volt. Valahogy ugye ki kellett derülni a Miki számára, hogy a Géza járt fent náluk a lakásban. Zseniális ötlet volt, hogy a Miki a szekrénybe nyúlva sikeresen "beletenyerelt" a csapdába! :P Jól kifundálták! Nagyon gyenge ötletnek találtam ezt a megoldást.
A mai bunyó...hát ezt vártam. Tudtam, hogy az Erik marad alul a küzdelemben, valószínűleg ha nem jön közbe Vili bá' már több sebből vérzett volna. Ez a protkós jelenet...hát inkább no comment. P
Na igen :P
Jaaa! micsoda csoda grafikon van Miki irodájában :)
És megint elővették a Twin Peaks zenéjét.
Számomra ez nem ilyen nyilvánvaló. De ki tudja...
Mindenesetre sajnálom, hogy nem lett a dolog "kijátszva". Magdust pedig be kellett volna zárni a pinöcébe! Nyughatatlan vénasszony!
Legalább Gézának sikerült a papirokat elégetni! De a kétség bennem van, hogy van még Berényinek lépése! Hogy annak a gazembernek is minden sikerül...:(
és klaudia kajája????? hopp egy protkó
nem semmi
Végül is Miklósnak, mint érintettnek kellett volna - szerintem - keményebbnek lenni.
Köszi a tájékoztatást. :)