Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Köszi!
Még mindig nem tudom, milyen papírról van szó! Mit írt alá Géza?
Nem névrokonok.:)
Az egyik Kollár, a másik Konrád.:))
Hú már nem tom, melyik volt az elősbe, melyik a másodikba, minden leírok ami az eszembe jut most!
a dossziéban van elvileg a papír, amit Miklós aláiratott vele, elvileg már csak a pasitól kell visszaszereznie a másikat.
Kinga és Zsófi megint összevesztek. Zsófi mondta Zsoltnak, hogy giccsesek a figurák, olyat nem vesz, Zsolt ezt elmondta Kingának beszélgetés közben, ő meg jól megsértődött. Közölte Zsófival, hogy nincs már meghívva.
Laci kiosztott mindenkit, majd Orsi unszolására elment Miklóstól pénzt kérni, aki közölte nem ad.
Klaudia megköszönte Zsófinak, hogy elküldte Julihoz.
hú, hirtelen ennyi :)
Én nem bánom, hogy Kollár ki lett iktatva, nagyon ijesztő egy faszi volt. :P
Azért én nem szeretném, hogy Tóni meghaljon. :(
Juli és András tuti befutó :) Zsuzsa már leszerepelt Andrásnál, sztem lezárta magában ezt a témát. Nem fog bekavarni nekik. Ellenben Kollárt nem látjuk már?
Tóni és autó: nagyon könnyen elképzelhető vég...
Kérdés, ha Zsuzsa felbukkan, mi lesz Andrással és Julival???
Mostanában olyan sokat sürgölődik-forgolódik körülötte, ott van a kritikus pillanatokban, tisztára úgy néz ki a dolog, hogy alakulhat valamire kettejük kapcsolata....
Zsuzsa újbóli megjelenésén én nagyot néztem, azt hittem csak egyszeri viszatérésről volt szó, de ezek szerint időnként újra meg újra feltűnik majd (?).
Kingát tényleg kezdem unni, mint az óvodába, kb. úgy viselkedik. Megint játsza a hattyú halálát.
Szürkrbarát! Ami késik, nem múlik! Valószínű még Mikinek nem ugrott be ez a zseniális ötlet, hogy megvegye a Laci 10 %-át. Nem hinném, hogy kihagyna egy ilyen alkalmat! Várjuk ki a végét! ;)
olyan
is egészen
Tudod, ez olan, mint amikor egy akciót a nagy érdeklődésre való tekintettel meghosszabbítanatak: a kutyát sem érdekelte, azért kell meghosszabbítani. Ám ez a magyarázat nagyon jól hangzik hozzá.
Szerintem Csomor Csillával is ez van, valami magyarázat kellett, miért hozták vissza. Hogy nem a nézők kívánságára, abban én isegészen biztos vagyok...
talán még nem ért véget az a beszélgetés, mert laci csodálkozó arcával fejeződött be, nem hiszem, hogy elkeseredettségében ne lenne indulatos Miklóssal.
Milyen paraszt volt Vili bácsival...!!!
A KingaZsófi-féle porcelánfigura megint Kinga ellen hangolja a véleményeket, hiszen Zsófi honnan a fenéből tudhatta volna, hogy Kinga éppen mit vett ajándékba. Miért akarják megutáltatni velünk Kingát??
ClauJuli: no comment, csak egy nagy mosoly :)))))
Tetszett tegnap amikor Laci pénzt akart kérni Mikitől. Majd nem úgy hangzott, mint a klasszikussá vált segítség kérés: Obi Van Kenobi, Ön az utolsó reményem!:))
Egyébként mikor úgy kezdte Laci, hogy vmit alá kell írnia a Berényi Kft-vel kapcsolatban azt hittem azért hozzák ezt elő, hogy Miki majd összehozza a két dolgot, és Laci részesedéséért cserébe ad neki 20 millát. Korábban egy ilyen lehetőséget nem hagyott volna ki. Most miért nem kap az alkalmon? Értitek ti ezt? Viszonylag kevés szemétséggel jelentős részesedésre tehetne szert.
Mindannyiatoktól elköszönök-két hét nyaralás vár ránk.
Viszlát július 30-án! Jók legyetek.
/Tévém lesz, Bk-t nézek majd, csak a számítógépem marad itthon, de sebaj!/
Igen, nem kétséges, hogy neki Gézával van baja, senki mással, az is- sértett büszkeségéből. Pontosan még nem tudjuk miért, de neki akar megfizetni.
Az öregek nem vétettek neki semmit és valszeg utólag nem kíván bosszút állni Botondon, amiért az drogot adott el /az elkényeztetett/ Tóninak..