Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Még ha ez nem is vallási fórum, de egyértelműen igazad van.
Egyelőre persze semautólopási projektnek,sem újgazdag baromnak sincs nyoma.
Na ná, hogy lesz, elvégre a szereplők létszáma korlátolt. A mellékesek közül Ribi és immár Sárika a nyafogós kölkével kiiktatva, így megint Imre marad facéran. Hacsak össze nem jön a Miklósban csalódott Pandával.
A döbbenetes után mostanában a vajonos előzetesek vannak, de ebben meg gyakran írnak hülyeségeket.
Júli és Vanda nem vesztek össze, csak összevitatkoztak.
Felteszem, arra lesz kiváncsi, milyen bizonyitékai vannak Mikinek a Kertészék bűnösségére és ezek után fog kutatni, nem?
Ez elképzelhető. Ne felejtsük el, hogy ebbe immár a kábszer-díler Botond is beletartozik.
Ezt szerintem megint elírták.
Milyen dokumentumot? Én sem értem. :P
Ja...akkor oké. Hát, most, hogy Juli kórházban van, most valahogy Vanda sem foglakozik Botonddal, (:P) persze érthető. De később bármi lehet...
Vajon kibékül végre Júlia és Vanda?
Géza tervet kovácsol, hogy megszerezze a dokumentumokat Miklóstól.
Ez a BK honlapján lévő előzetes. Nem láttam a tegnapi részt. Segítsetek mit akar ez jelenteni? Összeveszett Juli és Vanda? Géza milyen dokumentumokat keres??
Ez nincs alakulóban, az viszont valószínűsíthető, hogy Vanda rástartol a fiúra.
Ennek jeleit már láthattuk.
Én most a Kingára gondoltam, de tény, hogy a férfiaknál is sokszor nagyon feltűnő a smink, főleg Palikánál, mert neki amúgy elég fehér a bőre, és a smink meg általában több árnyalattal sötétebb. Nagyon bénán tud feseni. :P
Nos...Vandára gondoltam, amikor Emmát írtam... :((
Húú, ez a páros szerintem ejtve lett. Botond most úgy tűnik inkább Vandával lesz összeboronálva. :)
Hát igen, kicsit érdekesen fogalmaztam. :D
Igen, emlékszem, bár nekem az a jelenet nem jött be annyira. :)
Szerintem a nyári leállás utolsóó részében Tóni kerül halálközeli állapotba, aztán majd ősszel megtudjuk, hogy meg is halt.
Nnna, úgy látom, tényleg bármikor be lehet kapcsolódni a BK nézésébe :)
csak egy kérdés: Emma-Botond páros alakulóban?
ez olykor igen zavaró, különösen, mikor a férfiak száját kifestik, dehát tudjuk, ez a világítás miatt szükséges, különben halottsápadtan néznének ki.
Szegény Magdi anyus..ezt csak ő hiszi így!
Kinga a Bk szépe, nagyon üde, bájos teremtés-erre újra és újra rájövök.
Különösen a mosolya, a szexis kisugárzáza fogja meg az embert. Jó ránézni, na!
Mármint Gézán nem volt smink? :)))))
jójó, értem ám..:DDD
Jó reggelt, visszatértem néhány napos kiruccanásomból. Máris utánatok olvasok...vajon mennyire bonyolították a történetet ebben a pár napban?
Egyetértek!
/Eszembe jut Botond és Tündicica váratlan egymásra találása korábban-Géza lakásában, az is igen jól megkomponált,kifejezetten hangulatos jelenet volt../
Emlékszel rá?
Lehet, hogy Palika lesz az? Géza mostanában nem csinált semmi törvénytelent. Vagy ugyanúgy lecsukják ok nélkül, mint Zsoltot? Az elég elcsépelt lenne. Én azt mondom csukják le Tildát!:P Az egyrészt meglepő fordulat volna, másrészt mindenki jól járna vele!:)
igen, szerintem is vicces volt, amikor Magdi anyus előtt kellett kimagyarázni a viselkedési hasonlóságot..Magdi anyus: "ha valaki rám hasonlít, az bók" :):)
Tetszett Pali magyarázkodása is Magdikának (jól játszotta) és hogy Tilda hogy elnevette magát. Az aranyos jelenet volt szerintem. :)
Figyeltétek, hogy amikor Géza átment este Kingához, nem volt rajta smink? Így egy kicsit életszerűbb volt a jelenet és Kinga így is aranyos volt, de mondjuk teljesen más. :)
Magdi anyus újabb, már-már mániákus kavarása a fia körül megmosolyogtató, de bosszantó is, mert állandó feszültségek, konfliktusok forrása. Hiába a jó szándéka, "tenni akarása", gondoskodása mindig rosszul sül el.
Géza helyében én jó messzire költöznék tőle, bármennyire is szeretem..
-Emerencia, a "léleklátó banya" sötét erőket érzett, rácsot, börtönt..
Ismerve a Bk olykor kiszámíthatatlan és szenzációhajhászó cselekményvezetését, nem tartom kizártnak, hogy a közeljövőben valakit a Kertész-családból mégis bekaszliznak-egy időre..
A legvalószínűbb erre Gejza személye.
-Ami a "megérzést" illeti /Clau u.is anélkül, hogy beszéltek volna egymással, ráérzett Juli váratlan megbetegedésére/, hát ez elég érdekes dolog. Megesik az életben-volt már rá példa nem is egyszer-de tudományosan nem igazolt.
Tudomásom szerint az egypetéjű ikreknél szokott ez előfordulni-itt-ott, de ez sem törvényszerű.
A vagbeles megoldás megnyugtató lenne, de attól tartok valami komolyabb dolog lesz ebből.
(Nem olvasok előzeteseket. g=k)
További ajánlott fórumok: