Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Pont ezeket akartam írni én is!:)
Az Erik-Tilda szál nekik is eszükbe jutott végre!
Vanda műbalhéja tényleg nagyon gyenge volt, eleve ez a hatodik ujj miatti problémázás is olyan erőltetett, meg hogy boszorkánynak csúfolják a többiek, brühühű, egy középsulis csaj!!
Jééé, hirtelen hogy szóbakerült az Erik és Tilda közötti érzelem....
Adtuk a tippet. :P
Olyan eröltetettnek éreztem a Vanda féle sértődést, főleg, hogy előtte direkt kérte az anyját, hogy nehogy elszólja magát. Csak hogy megint balhé legyen, és ne sikerüljön jól a vacsora. :/
Én sem szeretném, hogy meghaljon. :(
Már látom is, hogy mindenki sír majd a házban, lesz temetés meg minden, és meg szintén hullajtom a könnyemet. :P
Ha szabad:
Apropó autóbaleset! Mintha már ez is felmelegített töltött káposzta állapotban lenne!
Akarom mondani megint nincs új a nap alatt a BK-ban. Nem igaz, hogy nem lehet újat kitalálni! Vagy már tényleg nem lehet???
Sziasztok!
Hál' Istennek én tévedtem és még egy hétig lesz BK!! nagy kő esett le a szívemről...:-)
Géza tetszett pénteken, tényleg rossz kezdés után jó volt a befejezés...
meg a tanár is jó volt, korrekt faszi...bár az egész kirúgósdi műbalhé gagyi volt..Nem vall valami nagy intelligenciára Zsolttól, hogy ki akarta rúgatni Zsófit..gyerekes baromság..ilyen fickótól messzire elmenekülnék...
Köszi Pencil!
Géza új munkát talált, ezután testőr lesz?
Zsolt 5 percet kér Zsófitól, hiénák (őt idézem) nélkül, hogy megbeszéljék a dolgokat.
Nem tudja, miért akar Zsófi azonnal elköltözni és miért jött testőrökkel.
Üdvözöllek benneteket Kedves Fórum társaim!
Sajnos nem jól tudjátok, mai hatályos törvénykezés szerint, legalább szak irányú egyetemi végzettség kell ahhoz, hogy valaki felsőoktatási intézménybe tanítson,valamint,ma már követelmény a Phd is.
Még művészeti iskolákban is.
Sőt!
Honlap újítási láz van a neten. Az Indexre az imént rá sem ismertem...
Megnéztem az előzetes videót. Géza+Klau nyomul Zsolt lakásába, Zsófi csak áll Zsolttal szemben és a száját húzogatja, Zsolt vmit mond. Tudna vki tolmácsolni?
Szerintem a pedagógiai végzettség nem követelmény a felsőoktatásban.
Ennek a művésznek valami felsőfokú képzőművészeti végzettség kellene.
De, ha jól értettük, semmilyen nincs neki, mindössze rajzolni tud. :)
Hello!
Látom szereted az állatokat,így máskor a Nyíregyházi állatkertet is nézd meg,az is egy kellemes hely!!!!Mi a férjemmel minden évbe elmegyünk Miskolcról megnézni, és állandóan szépül,gondozott és hatalmas!!!