Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Én kiakadtam a netbulváron, amikor a részek felrakása miatt kötözködtek Icebox-szal vagy nem is tudom, kivel. Nem is írtam oda azóta. Bunkó társaság. Aki véletlenül lemarad egy részről, annak nagy segítség volt, hogy megnézheti utólag. Miért fájt ez nekik? ...
Kinga nagyon csúnyán viselkedett Zsófival. Nagy sebet kaphatott az önérzete, hogy így kivetkőzött magából.
Hát én azt mondom, hogy Kinga most nagyon bunkó volt. Nem is tudom, hogy hogy tudott ilyen hirtelen így megváltozni ez a karakter. Meg is érdemli, hogy tönkremenjen a bulija. Mellesleg béna volt az az ing a rózsaszín felsővel. :P
Kicsit furcsálottam, hogy Botond miért mondta el Zsoltnak, hogy a Vanda anyját kirúgták, de aztán rájöttem, hogy valakinek el kellett mondani ezt Klaudiának. :P Mert úgye itt semmi nem történik - és senki nem mond senkinek semmit - véletlenül.
Üdvözöllek kedves Öltöny!
Ha búnyózni fognak, én is Botondnak szurkolok.
Erik nem bír magával valamiért.
Vanda és Boti tényleg szép pár lenne (lesz).
Szia Öltöny! :)))
Hát én is regiztem ott is, de valahogy itt jött össze a csapat. Ma tényleg nem írtam sokat, de amúgy szinte minden nap felnézek ide. Igaz, hogy itt nem lehet képet felrakni, de valahogy mégis itt vannak valamiért a többiek is.
Kedves célia88
Rég olvastalak téged is.
Kedves Fórum társaim, tudtok valamit az új Tóniról?
Kezedet csókolom kedves IbolyaO614
Igazad lehet, a végén kiderül, hogy ő igazi drog díler volt.
Le kellene állítani már. Botond laposra veri majd.
Nagyon helyesek Botond és Vanda szurkolok nekik.
Össze illenek.
Köszöntelek Kedves virgilius.
Nagyon rosszul oldották meg Magdi és Vili évfordulóját.
Szépen reggel egy peszgő mellett, egy-egy ajándékkal meglepni őket.
Majd este jöhet a banzáj.
Tildáék nagyon hülyén oldották meg a dolgot.
Én mondjuk szintén mindig tudnék találni valami dolgot magamnak, ha elküldenének :DDD De Andi nyugodtan maradhatott volna pl a konyhában főzni, míg a "férfi a férfival" dumál teszem azt Tóni szobájában vagy Mikiében vagy tudomisén...
Vanda-Boti milyen jól alakulnak ;-)))
Ellenben Eriket nem értem. Mintha valamiért rendkívül érzékenyen érintené a drog-téma. Kiderülhet, hogy ő is ilyesmi miatt kapta azt a felfüggesztettet, nem pedig lopásért? Volt már egy figura a házban, szintén abban a lakásban albérlősködött, aki ugyancsak drogdílerség miatt távozott, nem? Talán valami Balázs? ...
Manyus sértődése: nem értem Vilibát, Gézut és Tildát, ők igazán ismerhetnék már annyira, hogy nem packáznak vele ilyesmiben. Szépen felköszönthették volna már reggel, attól még a meglepi-buli estére maradhatott volna. Ajándék se kellett volna sztem, csak egy jó szó.
nagyon egyetértek....és elszomorító....de az általános helyzeten túl itt a sorozatban ennek a két fiatalnak a stílusa a szülőkkel elképesztő...már nem is életszerű..nem tudom elhinni, hogy egy gyerek merjen így beszélni a szüleivel ( már akinek az igazi)és a szülők erre ne tegyék helyre őket....
(szép vagy már ennyire pocakosan is!)