Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Barátok közt - így látjuk mi fórum

Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)

3555. egypt
2007. júl. 20. 19:45
Egyébként Tilda hogy elflejtette, hogy bele van zúgva Erikbe, sőt nem is tud vele egy szobában megmaradni anélkül, hogy ne támadja le! Elég fura.
3554. 80ASIQ (válaszként erre: 3550. - Gerna)
2007. júl. 20. 19:45

:D

Nagyra becsülöm az őszinte, szívből jövő bűnbánatot! Van ilyen?

Nem a büntetéstől való félelem diktálta önmegtartóztatást. De ha másképp nem megy...

3553. egypt (válaszként erre: 3551. - 80ASIQ)
2007. júl. 20. 19:44
Erik letépte Botond hirdetését, és utána nekiállt osztani az észt, hogy kotródjon el a házból, mert ilyeneknek itt semmi keresnivalója. Nyilván közben mélyen a tudatalattijába süllyedt a saját ígéretes bűnözői pályafutása, meg azt is elfelejtette, hogy nem az övé a ház, sőt csak albérlőként tatózkodik ott.
3552. gerna (válaszként erre: 3551. - 80ASIQ)
2007. júl. 20. 19:43

Erik többszörösen belekötött Bálintba, "nincs maradásod ebben a házban" Mintha lenne valami beleszólása.

Vagyis meg kell küzdeniük a helyért.

3551. 80ASIQ (válaszként erre: 3549. - Egypt)
2007. júl. 20. 19:40
Nem láttam a hétfő-keddi részeket, nem is tudom mi is a párbaj oka. Igazad van, én is azért írtam, hogy ő is megszenvedhetné.
3550. gerna
2007. júl. 20. 19:37

Mire megyünk azzal, ha egy díler odébáll? folytatja máshol. Itt legalább már kiderült, aminek ki kellett derülnie, több esély van arra, hogy "megjavuljon".

Erik viszont, mióta ismerjük, inkább csak romlott :((

3549. egypt (válaszként erre: 3548. - 80ASIQ)
2007. júl. 20. 19:31
Na és a pénzlopás, betörés és gyújtogatás milyen?:P Erik iszonyú irritálóan viselkedik, tipikusan más szemében a szálkát...
3548. 80ASIQ (válaszként erre: 3547. - Pencil)
2007. júl. 20. 19:23

Ami a bunyót illeti ellenzékbe vonulok!

Eriknek szurkolok. Azért mert az én szememben mind az autólopás, mind a dílerkedés égbekiáltó bűn, ami vért kíván! Megváltozik? Megjavul? Attól még amit elkővetett azt elkövetett. Nem arról van szó, hogy hangosan szóltam valakihez, és sajnálom, hanem többről! Erik sem kifejezetten szimpatikus, ő is megszenvedhetné ezt a párbajt!

(Hogy Miklós miért volt olyan puha Botonddal amikor a kukás jelenet volt??)

Itt is GYILKOS a meleg, de szerencsére sok bajom nincs vele.

A jövő héten is lesz BK.

3547. pencil
2007. júl. 20. 15:40

Én a ma estit nem fogom látni, vendégek jönnek, vacsorázni viszem őket.

Meséljetek majd, nagyon esz a fene.

Én nem tudom eldönteni, melyik majomnak szurkoljak a bunyóban. Bár, inkább Botond, mint a tenyérbemászó Erik.

Igaz, nekem B. sem szimpatikus. Nem tudom elképzelni, hogy leáll a dílerkedéssel. Majd amikor elfogy a pénze, újra kezdi. Ha egyszer belekóstolt a munka nélkül szerzett pénzbe...

3546. virgilius
2007. júl. 20. 15:21

Köszi Pencil!!!

Jövő héten én nem leszek tv-közelben, ha netán mégis lesz BK, akkor kérlek, legyetek olyan jók és írjatok egy kis összefoglalót! :))) Köszi-köszi!

A nagy izgalmas záróepizódot nem látni, hát ilyet! ;-DDD

András-Juli tökéletes pár... De mije is Juli Andrásnak hivatalosan? Nem vér szerinti mostoha-unokahuga? ;-)

3545. Kedveske (válaszként erre: 3538. - Pencil)
2007. júl. 20. 12:13
Köszönöm:)))
3544. Szürkebarát (válaszként erre: 3543. - Silk)
2007. júl. 20. 11:55

Megnéztem az RTL Klub honlapján a tv műsort. Ott még a jövő hétre is írja a BK-t.

Meg ha már ott jártam, megnéztem az előzetes videóját is, de szó szerint csak néztem, mert nincs hangom. Valaki tudná tolmácsolni nekem, hogy mit mond Géza Mikinek?

Csak nem akarják eljátszani azt, mint tavaly, hogy mindenki összeveszik Mikivel, aztán lehet találgatni, hogy ki lőtte le, ki juttatta börtönbe, stb.?

3543. silk (válaszként erre: 3542. - Szürkebarát)
2007. júl. 20. 11:08

Én úgy tudom, hogy ezen a héten van csak, aztán jön a nyári szünet, de lehet, hogy tévedek...

Itt is meleg van, bár én légkondis irodában ülök, de otthon nincs klíma, úgyhogy lehúzott redőnyöknél fetrengek egész nap, és csak este nyitom ki az ablakot..Pedig nálunk még egész jó a helyzet, mert le van szigetelve a ház és elsőn lekunk, úgyhogy a tető sem melegít, de mégis pokol van....

3542. Szürkebarát (válaszként erre: 3541. - Silk)
2007. júl. 20. 10:27

Jövő héten is lesz még BK. Vagy nem?

Nálatok is ilyen rohadt meleg van? Nem bánnám, ha már vége lenne a napnak. Borzasztóan fárasztó izzadtságtól ragacsosan ülni egy 30 fokos irodában. Dolgozni meg egyenesen emberkínzás!:(

Tudja vki, hogy mit tartalmaz az a papír, amit Géza megszerzett Miki lakásából? Úgy emlegetik, hogy papír, bizonyíték, dokumentum stb.

3541. silk
2007. júl. 20. 10:19
Sziasztok! Mivel jön a nyári szünet, már semmilyen probléma nem fog megoldódni péntekig, csak nyűglődni fognak ma este, esetleg Tónival történik valami szokatlan, váratlan, MEGDÖBBENTŐ, de, hogy mi lesz vele, csak a ynári szünet után derül ki..Laci marad depis,, Zsófi-Kinga fasírtban, Zsófi-Zsolt kapcsolata függőben, Juliék költözése függőben, Botond-Erik meccs, háát, az lehet, hogy még lefut a szünet előtt...Szerintem ma estére semmi izgi nem várható, menjetek inkább strandra délután...:)
3540. silk (válaszként erre: 3500. - Egypt)
2007. júl. 20. 10:17

helló!

Köszi.. :-)

3539. Szürkebarát (válaszként erre: 3538. - Pencil)
2007. júl. 20. 07:32

Érdemes elolvasni a BK honlapján lévő előző rész tartalmát, ami szinte mindig eltér a képernyőn látottaktól. A tegnapi részhez pl ezt írják:Zsófi rémületére a professzora elárulja neki, hogy Zsolt meg akarta vesztegetni, buktassa meg őt a vizsgán.

Ahogy Pencil is írta nem megvesztegetés volt az, henem zsarolás. A kettő között óriási a különbség. Vagy mi emlékszünk rosszul??

3538. pencil
2007. júl. 20. 07:25

Lehet, hogy a sorrend nem jó, de talán ennyi a lényeg:

- Magdi néni pattog a bunyó miatt, félti az unokáját :) ( Jelenleg B. a favorit, a legifjabbról talán azt sem tudja, fiú-e vagy lány)

- Kinga bement Kertészékhez, ezerrel nyal M. néninek, de ő hajthatatlan, és ismét emlékeztet mindenkit arra, hogy amibe Kinga belefog, abból jó nem sül ki

- Klau ad igazolást Vandának, amit később András visz fel a kislánynak, s egyben felajánlja, hogy elmegy vele Juliért a kórházba.

- Kiderül, Juli tudja hogy kirúgták, s megdöbben, amikor András szavaiból rájön, hogy ő is tudja

- Juli igyakszik Vandát lehiggasztani Klau irányába, s úgy tűnik, jó úton halad :)

- A tohonya Laci mint egy fogatlan oroszlán, bunkó módon dúl-fúl, ezzel keserítve meg a családja életét.

- András és Juli kettesben maradva tárgyalják meg a munkanélküliség-békülés-kamaszkor szülte gondokat. Alakul a dolog köztük :)

- Juli nem lekesedik, amikor megvilágosodik előtte Botond dílerkedése, jogosan félti Vandát.

- Kinga leordította ugye Zsófi fejét, ezért az kerüli a vele való találkozást.

- Tóni továbbra is bunkó Mikivel, aki rájön, hogy Géza lenyúlta a bizonyítékokat, s értesíti a bűnöző cimboráját, hogy valószínűleg Géza oda is megy a másodpéldányért, és képzeld, Géza pont akkor ment oda motorral és pont akkor leskelődött befelé a kerítésen. Miki a gondolatolvasó :)))

- Zsófit meglátogatja a tanára, és a BK-tól szokatlanul tisztességes módon kitálal, elmondja, hogy mivel és miért zsarolja Zsolt, valamint azt, hogy nem teszi meg, inkább bukjonle, derüljön ki róla minden, de Zsófit nem buktatja meg, hiszen a legtehetségesebb tanítványa. (ezzel lett vége)

- A tinik semmi említésre méltót nem csináltak.

3537. Szürkebarát (válaszként erre: 3535. - Virgilius)
2007. júl. 20. 07:24

Igen, igen! Unoka ügy! Mikor Ildi elköltözött, akkor mondtuk, hogy kíváncsiak vagyunk hallunk-e az új unoka megszületéséről. Arra nem emlékszem pontosan, hogy híre jött-e (talán nem) de hogy azóta semmi jele annak, hogy Magdi-Vili-Tilda (neki mégis csak a testvére) meglátogatta volna, vagy egyáltalán megemlítette volna az biztos.

Vagy lehet, hogy még meg sem született! Ki tudja, BK idő furcsa fizikai törvények szerint halad...

3536. Szürkebarát (válaszként erre: 3519. - Egypt)
2007. júl. 20. 07:20
A BK honlapján erre azt írták, hogy Tóni azért haragszik Mikire, mert neki azt mondta, hogy jó ötlet a buli, Lacinak meg azt, hogy nem értett vele egyet. Na bummm. A gáncs nélküli Sir Tony túlfejlett erkölcsi érzéke ezt nem hagyhatja szó nélkül. Halálos bűn amit Miki elkövetett.
3535. virgilius (válaszként erre: 3531. - Pencil)
2007. júl. 19. 23:43

És milyen iagzad van!!! Manyus a nagy családszerető, az új unokára magasról...

Sajna az első részt én sem láttam ma, ha valaki megszánna egy kis összefoglalóval, előre is nagyon köszi :)))

3534. Pitypang (válaszként erre: 3512. - Szürkebarát)
2007. júl. 19. 21:46

Köszi!

Hjajj, ez a Magdi néni! Ezek a műbalhék állandóan... Lesz itt valaha életszerű esemény?

Én valahogy azt kívánom, hogy a Botond jól verje össze ezt az idegesítő Erik gyereket. Pont ő dumál??? Különben is, ki ő ebben a házban, hogy jogot érez felszólalásra a lakók kilétével kapcsolatban? Ha Ibi maradt volna, őt is bunyóra hívta volna, mert prosti volt??

3533. Kedveske
2007. júl. 19. 21:18
valaki összefoglalná a mai történetet. köszi előre is
3532. judtika (válaszként erre: 3529. - Gerna)
2007. júl. 19. 20:53
Az a virágláda sajnos nem ütné agyon. Nyomhat vagy fél kilót :-)))
3531. pencil
2007. júl. 19. 20:51

Sziasztok!

Szerintetek tudjuk már, hogy Ricsinek megszületett-e a kistestvére?

Volt erről szó ?

Ha igen, ilyen szinten tojik a család a legifjabb tagra?

Ez ma jutott eszembe, mikor vásároltam :)

3530. egypt (válaszként erre: 3529. - Gerna)
2007. júl. 19. 20:26
Ja, értem.
3529. gerna (válaszként erre: 3519. - Egypt)
2007. júl. 19. 20:09

Nem azt mondtam, hogy mit mondott Laci, hanem hogy mit érezhet :(

Tóninak meg essen a fejére a virágláda!

3528. gerna
2007. júl. 19. 20:07
Itt meg lapostető alatt vagyok, 3 bazi nagy ablak... mint egy üvegházban :(((
3527. célia88 (válaszként erre: 3526. - Egypt)
2007. júl. 19. 19:16
Otthon nekem is a tetőtérben volt a szobám, úgyhogy tudom milyen meleg van benne ilyenkor. 100 fok! :P :)
3526. egypt (válaszként erre: 3525. - Célia88)
2007. júl. 19. 19:01
Nekünk meg galériás, és a galéria meg az abból nyíló szoba tetőtér, úgyhogy gondolhatod... De mondjuk legalább télen sem hideg, mert sokat süti a nap.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook