Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Én már szót is fogadtam:)
Jó lenne végre 1 olyan hely, ahol BéKázhatunk:) Össze kéne gyúrni a két helyet.:)))
Igen, lehet hogy most éppen a forg.könyvírók agonizálását láthatjuk több részen keresztül Laci előadásában:))
A történetszövők szerintem hibáztak, amikor szerencsétlen Lacival pár nap leforgása alatt bukattak el 20-20 millát. Ezt őnála bonyorultabb személyiségű ember is nehezen emészti meg. A fkv.írók szemlátomást nem tudnak megbírkózni az általuk kiagyalt sztori továbbgömbölyítésével.
Helyes! Céliának jó ötletei szoktak lenni!:)))
Egyébként szerintem Zsófi szenzációsan alakított ma! Ellentétben Lacival...ő igen gyatrát nyújtott.
Igen!! Ez egyfajta fokozott csalódás-érzet, aminek következtében azonnal felváltja a szerelmet a gyűlölet. Ahogyan írta is valaki: a két érzés majdnem azonos...
Helló mindenkinek! :-) Gondoltam benézek ide is, látom sokan vagytok. Amúgy én voltam az, aki bíztatta Céliát, hogy hívjon vissza titeket a netbulvárra :-)
a Laci paneljában lakott Zsolt
Lehet, hogy eladta neki? Nem emlékszem
Zsófi hirtelen jött "kiszeretése" ebben az esetben szerintem teljesen életszerű, mivel nagyon közel van egymáshoz a szerelem és a gyűlölet (mindkettő szélsőséges érzés), így szinte pillanatok alatt átváltozhat az egyik a másikká. Csak kellő ok szükséges hozzá.
Ti szerettetek már ki valakiből így mint Zsófi egyik pillanatról a másikra? :O
A régi fórumtársak közül visszavárnak minket a netbulvárra is. Mondtam, hogy szólok az ittenieknek, hogy majd azért oda is nézzenek be többször. :)
Nem tudom, Tóninak hány élete van, de azt igen, hogy nekem csak egy. :)
(Csak vissza ne járjon kísértetként vagy álomban...)
Tóninak akkor lehet, hogy csak 3 van? nem emlékszem, volt-e ezeken kívül életveszélyben.
Azt tudjuk, hogy egy macskának hány élete van, de egy BK-szereplőnek? Szia. :)
Tóninak sajna már régen érik a meghalás: részegen vízbe esett, autóbaleset után "válságos" állapotban volt, melyből gyorsan kigyógyult, fejbeverték, de túlélte...
Szia! :)
Csak beugrottam javítani az arányokat, de látom, te meg rontod. :))
Sziasztok!
Na és Imi, mikor fog már kertészkedni Kaludiánál? és vajon miért? ;-)
Már a topikoknak is nemük van? Hímnem, nőnem, semleges? :)
Na, akkor javítsunk az arányokon. :))
Öltöny!
Megkérdezhetem, hogy Neked mi a foglalkozásod?
Szia! :)
Hát nem tudom a többi topic mennyire női :)(én itt csak ezt a topicot látogatom), de itt azért a régi fórumról sok "hím" szokott irogatni. :D
Egyetértek! Ennyi pénz személyi kölcsönnel nem lehet felvenni. Ez egész biztos.
Sziasztok!
Célia88 invitálására átugrottam ide is! :) Bár látom ez inkább női oldal, de azt is láttam hogy nemcsak nők írnak ide a régi fórumtagok közül.
No, és vajon mennyit keresnek a forg.könyvírók?:))
Annyi biztos nincs a fizetése. Másrészt szerintem 20 milla személyi kölcsönt nem lehet felvenni, mindegy, mekkora a fizetés. Úgy tudom, maximálva van a felvehető összeg.
Szervusz kedves Szürkebarát.
Tiszta 300-400 ezres fizetésre adnak.
Nem tudom Orsi magán pszichiáter, vagy a közellátás alkalmazza.
Vagyis Orsi háza is eltűnt Laci panelje mellett a BK feneketlen süllyesztőjében. Noémi sopánkodására nem figyeltem fel, talán nem láttam azt a részt.
Még az RTL klub régi fórumán taglaltuk, hogy a BK-ban bemutatottak szerint működő Novák Futár 3 nap alatt csődbe menne. Akkor kaptam rá a log. központ elnevezésre. A futárokat - Vincét, Rezsőt és Bélát - gyakorlatilag kiírták, azóta csak palikáról, hébehóba Imiről esik szó küldöncként. A Rózsával ellentétben, ahol állandóan csücsül néhány statiszta, itt már a látszatra sem ügyelnek.
További ajánlott fórumok: