Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Hehe, erre eddig nem is gondoltam...nagyon díjaznám,ha így lenne!! :))
Egyszer végre ő is megtudná, milyen az, dolgozni. Persze, akkor biztosan mindig valami egészségügyi gondja lenne, pl. fájna a dereka vagy előjönne az a végbél-vagy milyen -betegsége....
Hú de sokan voltatok tegnap!:))
Látom ti is észrevettétek, hogy milyen jól játszott tegnap Zsófi. Nekem csak az volt a fura, hogy pont Gézának tálalt ki.
Laci nagy törő-zúzó jelenete: Miután lesöpörte az asztalt, megfordult, azt hittem a fénymásoló következik, de csalódnom kellett. Miért nem törte össze Laci a fénymásolót is?
Nem anyagira, hanem konkrétan nyugtató injekcióra, utána meg valamilyen gyógyszeres kezelésre gondoltam.
Szerintem, ha kapna 2O millát, már azt is nehezen dolgozná fel!
neeee!
akkor kivész a katarzis az életünkből???????
"nem úgy van az, mint volt rég...."
Jellemző a fafejű Lacira, a feleségével szemben hiúskodik.
Az viszont tetszene, ha Palika mégis megvenné a céget, és Lackót futárként alkalmazná. :))
Tényleg nem folyt vér. Hát akkor hadd törjön- zuzzon! Nehogy Orsiékat megbüntessék, mert korlátozza Laci mozgásterét!
:D
Vagy 35 milliót... Akkor a krém-üzlet buktáját is rendezhetné, mert ha jól emlékszem csak 5 millió volt saját pénz, a többi hitel...
Remélem, nem ez lesz a nyári nyitott kérdések egyike!
Mármint anyagi segítségre gondoltál.
Ha tudna szerezni 20 milliót, egyszerre elmúlna a depressziója.
Orsi pszichológus és csak áll ott és hallgatózik a többiekkel, amikor Laci dühöng.
Ő mint szakember, igazán hívhatott volna mentőt és bevitethette volna Lacit az Idegosztályra.
Nem ártana kezelni, tiszta depressziós, vagy bambulja a TV-t, vagy ordítozik. Nem hinném, hogy segítség nélkül elmúlna a baja.
mi????,,meghal?????nem kevered össze a herripotterrel???????? nehoygmár ez a szép gyerek nekem itt meghaljon! engem a liftbelezuhantlányesete is mélyen megrázott (hogyishívták?).
nem akarok több halált a BK-ban!
Ki kellett volna hívni a rendőrséget és Lacit garázdaságért megbüntetni!
Vagy mesterlövészeket hívni.
(Hogy honnan jött az ötlet? Ha egy életét féltő menekülőt megbüntetnek azért mert nem csatolta be a biztonsági övet...)