Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
üdvözöllek Kedves Gerna!
Ha nem tartanám magamat úriembernek és a környezetem,
akkor most csúnyán káromkodnék Tónira.
Hogy jön az taknyos hozzá, hogy aki kiemelte a fekáliából, így beszél vele, valamint így nyilatkozik róla.De persze az ő stikliei.
Mindenesetre bicska nyitogató, ahogyan az apjáról beszél!
Ha az én barátnőm így nyilatkozna az apjáról, komolyan ott hagynám!
Nagyon haragszom rá!
Most akkor járnak Botondék?
Mert egyszer a barátjaként titulálja az édesanyja Claudiának, utána meg megbeszélik, hogy tetszik neki!
Köszönöm a választ!
"Vettem egy BK-magazint( tudom, nem vagyok normális...)."
Ez nagyon aranyos! :)
A BK magazin szerkesztői meg tőlünk kapnának ötletet, ha olvasnák a fórumunkat. :)
Na jó rendben! Lehet hogy András amúgy sem tudna segíteni neki.
Egyébként a kiskorúak vagyonát a gyámhiv. szigorúan ellenőrzi. Olyan manőverek, mint amit a nagynénje csinált, meg sem történhetnének.
Legfeljebb Emma hamarosan 18 éves lesz, és ő ad kölcsön, kedvenc barátnőjére való tekintettel.
De itt már nagyon elrugaszkodtam...
Én nem vagyok biztos benne, hogy elválnak. Ha továbbra is ennyire munka nélkül marad a Zsuzsát alakító színésznő, még lehet, hogy visszahozzák egészen a sorozatba. majd pont akkor fog színre lépni, amikor Julival összejönnének...
Vettem egy BK-magazint( tudom, nem vagyok normális...). Van benne néhány oldal, ahol a szerkesztők kérésére az olvasók megírják forgatókönyv-szerű elképzeléseiket két-két szerepő sorsáról. A forg.könyvíróknak valszeg egészen elfogyott a képzelőereje, és most az olvasói ötletekből merítkeznek....:)))
Eddig az egyetlen lehetséges megoldás, ami felmerült, az az volt, hogy Orsi vesz fel kölcsönt, amit egyrészt Laci csípőből elutasított, másrészt nehezen lehetne kivitelezni, mint ahogy tegnap beszéltük, mert ugye mire venne fel kölcsönt? Főleg 20 millát?
Szerintem a legkézenfekvőbb megoldás a részletfizetési kérelem. Ezt hogyhogy senki se javasolta, ha már Lacinak magától nem jut eszébe? Jobban is járnának vele, mint egy újabb drga hitellel.
Na ilyet az ember csak akkor tesz, ha teljesen el akarja szúrni a házasságát. Orsi most nem pszichiáter, hanem Laci neje. Amúgy lehet most is mentőt hívni, ön- és/vagy közveszélyesség esetén, ez még nem kényszergyógykezelés.
Laci adótartozására 1 megoldás: Miki barátilag felajánlhatná, hogy a Berényi művek ideiglenesen visszaveszi Laci lakását, ad neki 20 M készpénzt. Kis házi jelzáloghitel. És lakhatnának továbbra is a Házban, mint bérlők...
Miért nem jut senkinek sem eszébe, hogy Laci eladhatná a Kft-beni részesedését?!
Most már komolyan kezd bosszantani, hogy erről miért feledkezik el mindenki. Korábban Miki és Klau is ölni tudott volna néhány %-i részesedésért is, most mikor lehetőség lenne rá, hogy megszerezzék senkinek nem jut eszébe. Csalódott vagyok!:((