Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
én is elfelejtettem:(
de sebaj: nagytakarítok helyette, függönymosás, ablakpucolás már kész :)
Igen szoktam olvasgatni néha néha beis irok már láttam ,hogy te is jásrz ide én nayon imádom nézem az elejétől:)
Már várom mi lesz holnap...pl.Botonddal,Kinga-Géza és remélem Vili bát gyors kiengedik.:)
Sziasztok!!
Nemsokára újra indul a BK, így ismét csatlakozom.
Davider drága, te itt?:)
Joys, Mikinek az elejétől fogva volt fülbevalója.;)
:-DD
Én pedig most azt vettem észre,hogy Vili bá rálépett anyus köppenyére és kajak ott a talp nyomata de nem szolt anyus felvette igy tuti ezért is verik majd rá.....:(
..csak most, hogy nézem az ismétlést, észlelem, hogy Don Berényi bal fülében diszkrét fülbevaló díszeleg..
Három hétig nem eszek, de egy ilyet veszek!
Nagyon kényelmes megoldás-hírből tudom, csak rohadt drága.
De ennél is borsosabb az I.osztály, ez a csúcs!
könnyen lehet, hogy reklám-bartell volt az egész: L.L. reklámozta Danny Blue-t, és viszont.
Nemrég a juj.hu-n láttam egy interjút ( [link] az említett "mágussal", s arra a kérdésre, hogy reklámfogás volt-e a kapcsolatuk igen kurtán-furcsán felelt.
Business class- ez tök jó megoldás Joys, kár hogy eddig nem jutott eszembe. :D Ha legközelebb repülőre ülök (még soha), mindenképp azon utazok. Hisze kényelmesebb!
:D
Szerintem az egész kapcsolat csak promóciós fogás volt, és miután megtette kötelességét, a leányzó kapot ajiba egy utat.
Kár, hogy lecsengett már ott a sertésinfluenza. Vagy lehet, hogy ez egy ravasz terv volt, csak nem jött össze? :P