Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Új nője lesz Vili bácsinak!/Bors Online/
Noha nem telt le a gyászév, új szereplő, a Borbás Gabi alakította Piroska léphet a házsártos takarítónő helyébe.
Új családtag érkezik Novákékhoz: Simorjay Emese Orsi testvérét alakítja, s úgy érzi, testre szabott szerepet kapott.
– Egyszerű vidéki asszonyt alakítok, aki a családjának szenteli az életét. Nagycsaládból jöttem, én is tudom, mit jelent ez a fajta összetartás és szeretet. Ráadásul vidéken lakom, van egy elsős gyermekem, akinek fontos, hogy mellette legyek. Igaz, Orsinak akad olyan tulajdonsága is, amely teljesen idegen tőlem. Az összes titkot azonban nem fedhetem fel – mesélte a Borsnak a művésznő.
Közel két hónap múlva érkezik a Barátok közt csapatába Borbás Gabi is, aki a roppant energikus, örök optimista Piroskát alakítja. Ő a Kertész család életét bolygatja fel. Az ő színre lépésével Vili bácsi talán társra lel Magdi anyus halála után.
na,ezt töltsétek le!:D
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Jól tetted, Adri!
A Szép nyári nap-ot pedig valamikor megnézheted, fog az még menni, vacsora és pezsgőzés nélkül is.
/A mi bérleti időszakunk a jövő hétfőn kezdődik a Csárdáskirálynő-vel, de idén vásároltunk egy kombinált bérletet is, ami az Operettszínházba és a Vígszínházba szól./
A Port.hu-n továbbra is csak az adattárban szerepel. Ám rá se rántsunk! A Trója első trailerét is kb. fél évvel a bemutató előtt vetítették; ugyanez állt a Valkűrre, ahol plakátokat tettek ki (talán a budai MOM Parkba vagy a Mammutba).
Megértem, ha libabőrös vagy, ám többet nem húzol ki belőlem. Én tudom a megoldást, ennek ismeretében ülök majd be a moziba - nyilván majd a tavasszal.
Hát igen, a 2006-os remake a nyomába sem ért. Nem is annyira a GP-hez egyáltalán nem fogható férfi főszereplő zavart, hanem a csehországi forgatás. Prágán nagyon látszik, hogy nem London. És még ha nem is jártam ott, Hluboká (a filmben az amerikai nk. rezidenciája) minden magyar útikönyvben benne van. Az olasz táj (Appenninek, konkrétan Toszkána/Etruria) is alapvetően ütnek el a Cseh-medencétől. Csuklottam, amikor Thorn és a fotós az állítólagos etruszk temető felé autózva elhalad egy kibelezett ócska Barkas mikrobusz mellett.
Bár Mia Farrow az ördöngős nevelőnő szerepében szinte egyedül viszi a filmet; miatta érdemes megnézni.
milyen egy jótét lélek ez az ernőbá...
kár, hogy nem akarja még meghívni mikit, nórát, vandát, zsófit, danikát és még néhány szereplőt, aki konkrétan rettentően irritál :-)))
kinga maradhat, de csak addig, míg meg nem szólal :-)))
szerintem küld..
mit dolgozik Botond az edzésen kívül? abból sem lehet megélni
Szerintem nem mennek,hiszen benne vannak a főcímdalban.
Vilibá fog segíteni Zsoltnak:))
Joys,Joys!!:D
Képzeld el,hogy akartam venni Szép nyári nap című musicalre jegyet,de mint kiderült,sajnos csak a délutánit árulják,amiben nincsenek benne a további szilveszteri műsorok,amik lennének,csak az estiben.
Az esti műsorra jegyeket jövőhéten lehet venni,viszont az jóval drágább,mint a délutáni,hiszen benne van a vacsora,pezsgőzés és a többi program.
Eszembe jutott a Jövőre,veled,itt című előadás és a Rómeó és Júlia. Abból vettem:))