Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Megértem ezt, hallottam, olvastam már erről, azt azonban kötve hiszem, hogy történetesen V.Zsolt barátnője is emiatt szakított vele.
De teljesen mindegy.
OFF
"HiFiSziElKó
Mi a HiFiSziElKó ?
Azok pártján állok akik túllépték az 50. életévüket. Akik még nem, azok ne nevessenek hanem csak reméljék, hogy egyszer majd ők is megélik azt a kort!
Ime a betegség nevének eredete:
(A Hiányos Figyelem Szindromája Előrehaladott Kórban)
Hogy jobban megértsed:
Tegnap elhatároztam, hogy megmosom a kocsimat.
Útban a garázs felé meglátom a leveleimet a konyhaasztalon.
Jó, hadd vessek rájuk egy pillantást, hátha valami sürgös dolog is van köztük.
Leteszem az autókulcsokat az asztalra a levelek mellé és meglátok az asztalon néhány kifizetésre váró számlát és egy csomó reklámlapot amit elhatároztam, hogy a szemétbe dobok de a szemetes kosár tele volt!
Visszatettem a számlákat azzal a gondolattal, hogy leviszem a szemetet.
Mivel a papírokat tartalmazó konténer éppen a bankautomata mellett van, úgy gondoltam, hogy okosabb lenne előbb a számlákat kifizetni.
Letettem a szemetet, felvettem a számlákat és elindultam.
Vajon hol van a bankkártyám? Ah, a tegnap viselt ruhám zsebében!
Elhaladva az asztal mellett, az előbb kinyitott kólás dobozt vettem észre. Megmelegedett …
Megyek a bankkártyámért, de előbb a hűtőbe teszem a kólát.
A konyha felé menet észreveszem a kókadt növényeket; meg kellene locsolni őket!
Leteszem a kólát a konyhaasztalra és láss csodát, megtalálom a tegnap óta keresett szemüvegemet!
Legjobb lesz ha előbb a virágokat öntözöm meg, majd a szemüvegemet visszaviszem az iróasztalra.
Visszateszem a szemüveget a konyhaasztalra, vizet teszek egy edénybe amikor meglátom a TV távirányitót is. Vajon ki hagyta a konyhában.
Este ha TV-t szeretnénk nézni senkinek sem fog az eszébe jutni, hogy a konyhában keresse. …
Jobb ha visszaviszem a nappaliba. De előbb megöntözöm a virágokat.
Öntözés közben kiloccsan a víz a parkettre. Leteszem a távirányítót és hozok egy rongyot , hogy feltöröljem a vizet.
Az előszobán áthaladva arra gondolok, hogy kicserélhetném a képrámát.
Tovább megyek, de már nem tudom mit is akartam tenni....
A nap végén:
- Az autóm nincsen lemosva,
- A számlák kifizetetlenek,
- A doboz kóla a konyhaasztalon,
- A virágok nem kaptak elég vizet,
- A szemetes kosár tele van,
- Hol van a bankkártyám ?
- Nem találom a távirányitót!?
- Vajon hova tettem a szemüvegem!?
- Az autókulcsaimat elnyelte a föld!
A nap végén sehogyan sem fér a fejembe, hogyan voltam elfoglalt egész nap, ha nem csináltam semmit és miért vagyok kutyafáradt!
Ráébredek, hogy súlyos az helyzetem és orvoshoz kell forduljak, de előbb megnézem a többi levelem is....
Tudnál segiteni?
Küld el ezt a levelet akinek akarod, mert én már nem emlékszem, hogy kinek küldtem el …
Ne küld vissza mert lehetséges, hogy újra megkapod tőlem!
Ne nevess ha veled még nem történt meg, holnap rajtad a sor!!!
Az öregség elkerülhetetlen;
A bölcsesség csak egy lehetőség;
Az önirónia viszont egy terápia!
De kivel is társalogtam ???"
az ómen első része a kedvenceim közé tartozik, ami vélhetőleg annak is köszönhető, hogy a főszerepet (thorn nagykövetet) a nemrég (2003-ban) meghalt Gregory Peck játszotta.
(na, az ő kedvéért kivételesen használtam nagy betűt...)
Az jó volt, sőt a végén Gere új társat is talál magának.
:O)
Pontosan. Akkor már más sem állna a gagyihírekben, mint hogy "...Megmarad-e a tengerentúlon is a BK ifjú szereplőinek szerelme?" és hasonló baromságok.
Csabi pedig Fritz Walter, Uwe Seeler, netán Beckenbauer babérjaiig vitte.
:S
Asszem alkesz az után lett, hogy Hitchcock ejtette, mint kedvenc főszereplőt... de azt is megértem, ha a Madarak után félig bedilizett.
nem, gere nem játszott benne, az valami más lehetett :-)
ebben nem voltak igazi pillangók, inkább arra az elméletre alapul, hogy 'ha egy pillangó megrebbenti a szárnyát Pekingben, az akár tornádót is gerjeszthet Amerikában'...
az első részben ashton kutcher rájön, hogy a régi naplóján keresztül rövid időkre vissza tud menni a múltba, és változtatni tud rajta. de csak egyre rosszabb lesz...
Akkor tetszene nekem is.
Mondjuk nekem a legdurvább eddig a sziklák szeme volt, nem is néztem meg a második részét:) Az már nekem túl sok
annyira nem új, 2007-es.
érdemes megnézni. nem egy trancsírozós film, bár van benne 1-2 durvább jelenet, úgy vélem, inkább a pszicho-horror kategóriába tartozik...
Te vagy a madárfóbiás? Valaki a topikban az, arra emlékszem.
Egyébként szerintem is simán megzizzenhet valaki a szerepétől. Sőt, amikor mi anno az egyetemen pszi-ből ilyeneket tanultunk, akkor rám is elég rossz hatással voltak ezek. Vagy az is, amikor Csáth Gézától olvastam az Egy elmebeteg nő naplóját.
Ez a Tükrök valami új horror?
Nagyon régen láttam új filmeket, de ha szerinted jó, megszerzem