Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
L. Claudia friss fotói igen jók, ami igaz, az igaz.
Ő különben egykor színésznő volt, a Vígszínházban játszott, rövid idő után azonban ennek hátat fordított és elkezdte aprópénzre váltani a tehetségét.
A jelek szerint /műsorvezetőként, celebként/neki megérte, a színház meg könnyen viseli a távolmaradását.
Ő tudja, megérte-e.
Az más kérdés, mit csinál majd 15-20 év múlva, mikor ebből kiöregszik, de hát ez még messze van..
Él a mának és kész, nyilván jól teszi, nem igaz??
Azért annak se örülnék, ha a macskát dobná le a tizedikről, mondván, úgyis talpraesik, és szalad tovább...
Én csak azt mondom, rövid az élet ahhoz, hogy silány alkotások bámulásával töltsük. Erre persze jöhet a jogos kérdés, hogy akkor ugyan minek nézem a BK-t? :DDD Hát, jogos. :S
kár :-(
de hátha másnak ismerős...
talán az lehet a kulcs, hogy a disneykben általában állatokkal történnek a dolgok, a japán csodákban meg pont átlagosnak tűnő gyerekekkel...
így a kicsi könnyen el tudja képzelni, hogy azokra a dolgokra ő is képes lehet...
Ugyan már. A Tom és Jerry több mint 60 éve készült és még sosem történt olyan, h valaki ennek hatására pl. petárdát tett a szájába, mert hát úgyis csak annyi történik, h kormos lesz a feje és kész. Az sem hihető ,h le lehet nyelni egy nálad nagyobb dolgot ( pl. Jerry lenyel egy narancsot és narancs alakú lesz.
Ugyanúgy ahogy Gyalogkakukkban sem hiszi el senki ,h meg tud nyúlni a kezed ( a Tom és Jerryben is van ilyen jelenet) meg az alakod megváltozik ha pl egy szűk csőbe mászol be, ezek mesék. És ezt 3-5 év között már minden értelmes ember tudja. Nem is történt soha baleset 60 év alatt ezekből a mesékből kifolyólag, pláne, h nem is emberi szereplők vannak benne.
A Dragon Ball meg a Pokemon miatt már történt igaz itt sem sok ,de volt olyan ,h aki kiugrott az ablakon mert azt hitte tud repülni úgy int Son Goku vagy kicsoda. De ott is több millió gyerekre jutott 1 vagy 2 ezt pedig nem lehet a mese számlájára írni.
Egyébként régebben pl. ment még a Frédi és Béni is Romhányi magyar szövegével és a magyar szinkronhangokkal nagyon jó volt. Meg se közelíti az eredeti angolt. Nyomába sem ér az újraszinkronizált kiadás a régi klasszikus szinkronnak. Annyira, h még a hivatalos DVD kiadáson is meghagyták az eredetit és igen még mono hanggal is sokkal inkább azt nézi az ember mint az új hiperszuper 5.1-es verziót.
A gyalogkakukkot én is szerettem, de akkor már 10 éves voltam kb, mikor az ment. És igen, sajnáltam a prérifarkast, meg a Szilveszter macskát is. :P
De ebből a műfajból kb havi egy darab bőven elég egy gyereknek, annyi még vicces, az enyémek is láttak belőle párat. De mindenképp megbeszéljük, hogy ha valaki leesik egy 1000 méteres szakadékba, az onnan már nem áll föl soha. Mert a kisgyerekek ezt nem tudják maguktól, nekik a mesefilm is valóság.
láttad már a liptairól készült playboy képeket?
lehet, hogy nagy része photoshop, és lehet utálni őt, mint embert, sőt, lehet zsírdisznózni is, de ezeken a képeken, amiket láttam róla, ritka jó nő...
azon gondolkodtam, hogy a fotós, a fotószerkesztő volt nagyon ügyes, vagy liptai néz ki tényleg ilyen jól...
Mi az az érték? Erre nem tudok neked válaszolni. Nekem szép emlék és ha esetleg látom örömmel nézem újra. :)
Ilyen még a Hupikék törpikék is!!
Szerintem meg ezekből a diznikből azt tanulják az ovisok, hogy simán agyoncsaphatsz valakit egy féltéglával, mert a következő pillanatban úgyis feláll, és szalad tovább... Rettentő torz a valóság, amit sugall. Kérdezzétek meg a gyerekpszichológusokat. :)
Egyébként akkor lenne nálunk szigor, ha a gyerekeim könyörögnének azért, hogy ezeket nézhessék, én meg nem engedném. De nincs így.
tegnap volt egy viccesünk:-)
vacsora közben kisebbik gyerek kérdi tőlünk, szülőktől:
-ti miért szoktatok titokban csókolózni?
mire én:
-nem szoktunk titokban, nincs abban semmi rossz...
erre:
-de igen, mert tegnap is láttam, hogy a szobában csókolóztatok, és NEM SZÓLTATOK NEKEM!
:-D
Ezeket a meséket én is szerettem.
Tom és Jerry: a kicsi is lehet győztes ésszel
Csipet-csapat: a pénz nem minden (de jó ha van)
Nekem legalább is ezeket az értékeket közvetítette gyerekként.
Csak azon mosolygok, hogy a meseszeretet alapján mennyire lehet látni, ki, hány éves, vagy kábé milyen korosztály..
Vannak azok, akik Mézga családon, vízipókon, Füles mackón, Kukori-kotkodán, Mekk mesteren, Frakkon, stb, ja, és magyar népmeséken szocializálódtak (szerintem ez a 30-40-es korosztály), és vannak a disneysek (kacsamesék, csipet-csapat, stb), akik szerintem a 20-30 közöttiek...:-)))
Igen, a régi magyar mesék...
Azok közül is van egy-két aranyos. Runcájsz, Frakk...van még a Pimpa, a kis vakond, mondjuk ezek már nem magyarok...:)