Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
:)
Húzz bele Gwen, megéri :)
Nem tudom, hogy került elő. Mert ha bezárt fiókból, akkor hihető. Ha nem bezárt fiókból, akkor kevésbé, bár nem lehetetlen.
Személy szerint nekem is vannak fiókban elzárt kincseim, biztonságba kellene őket helyezni, mielőtt meghalnék. Nem szeretném, ha örököseim megtalálnák. Az igaz, én magam nem szerepelek sehol.
Miért, Magdi anyus /11 év után/váratlanul előkerült naplója-elhihető?!
Soha nem láttuk egy sort sem írni, még lottó-szelvényt kitölteni sem.
/Gézáról meg rövidesen az derül ki, hogy a néhai Komeini ajatollah halottnak hitt unokája-magyar anyától..
Eldobom az agyam!/
köszi.
nem tudtunk volna aludni nélküle.
Linda repcsijegyét miből finanszírozták?
Ernő bá marhára örülne egy kiskorú vadidegen csajnak stb.
jaj istenem, ennyi hülyeséget egyszerre :DD
Ti tudjátok .....:)
de ezért regisztrálni....:P :))
dehogynem.
Ugyanez jutott eszembe.
Kanadába nem kell vízum?
Linda még kiskorú, ha jól tudom, akkor olyan nagyon nem mehet el csak úgy Kanadába
ez az András hülyébb mint a fia
este nem törte rá az ajtót, másnap reggel meg arra a kérdésre, hogy hova mész válasz el, és ennyibe hagyta
óóóó, 14 évesen én is más voltam, mint huszonévesen! Nagyon más! :)))
napokban került kezembe a naplóm abból az időből! (mire jó a nagytakarítás:)
csuda jókat röhögtem saját magamon!
:D
Anno , a múlt század végén az én gimnáziumomban is volt ilyen színjátszókör-féle: aki abba járt, róluk tudni kellett, hogy sokkal exhibicionistábbak, mint a "hétköznapi halanók", és ezt felületesen értelmezhettük volna(!) úgy, hogy "el vannak szállva", de mindenkinek ismertük és ismerni akartuk az értékeit, így előítéletekről szó sem lehetett.
Én inkább irigyeltem őket azéert, mert ki mertek állni a többiek elé. Jómagam az introvertáltak körébe tartoztam, és nagyon felnéztem rájuk!