Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
óhohó :DD
okos!!:))
mindent tudsz:p:DD
HELP :)
angolul kéne levelet írnom a facebooknak , de sajnos ennyire nem vagyok jó :)
valaki tudna segíteni? :)
ezt kéne leírnom:
Kérem segítségüket, mert pár napja nem tudok belépni a facebook-ra, a fiókomat letiltották hibaüzenettel.
előre is köszi :)
hello:DD
üdv a csapatban:))
Én más párosnak örülnék:p
Sziasztok én új vagyok, de imádom a BK-t! :)
Láttátok a bemutatót? Niki meg Miklós? Behalok! :D
persze.de azért köszönhetett volna:))
biztos, hogy azért robbant be, mert nem bírta kivárni, hogy ne találkozhasson Miki fiával:DD
szerintem ha másnak a gyereke lenne, akkor nem hinném, hogy bement volna.......
szerintem is kíváncsi volt a srácra:))
össze fognak még ők ketten barátkozni. legközelebbi találkozásnál nóra meghívja őt egy sütire :)))))))
csóró kutya, szerintem csak nem bírta a gazdáinak a frekvenciáját, ahogy mondták: "ájlávjúúúúú"
és tiltakozott ilyen vonyítással.
"Nóra ismét ocsmányabb lett egy fokkal. Jól bemutatkozott a klán újdonsült tagjának!"
le merném fogadni, hogy majd ő is beáll közéjük és mesél a régi időkről, amiket együtt eltöltöttek.
sosem lehet tudni.
nem hinném, hogy Nóra is szapulná mikit.....mint az attila.(tegnap jól mondta andrás, hogy attila azért csak a negatívat mesélte mikiről, mert a srác ellen akarja fordítani)
báár, ő úgyis csak azt mondja, h "mennyire utálja" ja persze. most biztos mondana róla 1-2 dolgot, de amint megtudja a miki és niki affért, ismét kiveri a hisztit.
érdekes kutya :))
én a "csivava" kutyákat imádom:)))))))
hehe, próbáljanak vele olyat mondatni, amiben nem csak 'á' meg 'ú' van...
mondjuk mondassák vele magyarul, hogy 'szeretlek' :-D
vagy lehet, hogy csak angolul tud? akkor legyen a kimondandó kifejezés a 'battleground' :-))))
Viszont bizonyítani lehetetlen ,h tényleg Zümi írta max. arra jöhet rá ,h nem az a diák írta, aki beadta.
De ha rájön akkor sincs semmi nem bűncselekmény max. az egyetemről rúgathatja ki, bár az se egyszerű max. ő mindig megbuktatja majd. De hát nem csak egy jogi egyetem létezik. Megaztán ha éppen a jogit nem is végzi el, majd elvégez másikat úgyis egész életében egyetemre fog járni. :)
Jó ötlet, bár ez a BK! :O(((
Ugyanakkor Imre sem maradhat büntetlenül, vagy legalábbis fel kell hagynia négeri tevékenységével. Észszerűen racionális tipp a lebukásra: Megvesztegethetetlen Tanár Úr bizonyos fordulatokból akkor is rájön, hogy nem Lusta Jankó, hanem BI művéről van szó. Igaz, most másik tárgy, de majd jön még kutyára dér!
:ODDD
"László pénzt kér kölcsön Somától."
Lehet még fokozni a hülyeséget? Lehet.
"Az nagy volt párban. Pláne mikor megesküdtünk játék előtt, h nem lőjük le a másikat, de aztán valamiért mégis mindig. :) Aztán volt, h a sokadik ilyen után már tényleg összekaptunk a gép előtt."
Detto! :DD