Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Jaja SomaDent gyorskölcsönök, se kezes, se hítelbírálat se papír, azonnal és gyorsan és házhoz jön a pénz. :)
Laci miért is nem érdeklődik Sománál ,h mégis mt tudna tenni, h visszaszerezze a pénzét a szélhámostól elvégre ha akkora maffiózó nem kizárt ,h képes lenne rá. Mit tudom én pl. 20 vagy 30%-os jutalékért lehet, h meg is tenné és legalább nem az egész pénzt bukja el.
Na igen. 4 gyerekük van Zsuzsával közösen abból 2 saját és fejenként 1 zabi, megcsalásban kvittek. :)
Most meg nevel 3 gyereket. Ráadásul az egész házban alig találni olyan embert, akinek nincs eltitkolt gyereke vagy vmi sötét múltja.
Ha csak András családját nézzük:
"Hát nekem volt egy feleségem, a Zsuzsa. Született 2 gyerekünk, Kata és Dani. Aztán a Zsuzsa megcsalt és ideszülte a családba a bátyám gyerekét, a Bandikát. Aztán kiderült, hogy én is megcsaltam őt úgyhogy én meg idehoztam a családba az én Emmámat.
Aztán a Zsuzsával szétmentünk és jött a Juli. Neki is van két gyereke, Vanda és Peti. Aztán ő is megcsalt és abból is gyerek lett, a Máté és azt is idehozta a családomba."
:DDD
Elég röhejes volt, ahogy András bemutatta a hatalmas családot, tele zabigyerekekkel, meg eltitkolt múltbéli utódokkal...
Nem csodálnám, ha Balázs valahol elvesztette volna a fonalat :D
Kakasy Dóra 10 kilót fogyott
:DD
Ne aggódj Adri, még idejében rájöttem :DD
bocsi Martian XD
ennek köze sincs, ahhoz amit én írtam:p
bazz, de rendi vagy :DD
köszi :DD
:DDD
De akárhogy is másodszorra (azt hiszem) tök úgy hangzik. :D
Please MTV, pimp my ride! :D
Nekem tud még meglepetéseket okozni a BK!
:DD
bocsiiiiii :DD
:p:DD
csak segíteni akartam:DD
"enter in the facebook"
helyesebben :))vagy nem.......?:((
a bk-n már nem kell meglepődni:p
én így is szeretem a furcsaságokkal együtt:)))))))))