Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
azért mert összejön egy másik nővel, aki nem nóra az még nem jelenthetné hogy miki nem láthatja timikét:DD
mondja inkább azt, féltékeny azt kész.
"Nem csalta meg végül is, mert csak egy csók volt semmi több."
azért nem tartom ezt olyan kis semmiségnek, mint Te :)
elugrik :-))
dupla hátraszaltóval... :-)
szerintem miki nem fog belemenni semmibe, elugrik Niki csókja elől!
Most nem kockáztat ilyesmit, amikor nemsokára "sosemláthatjatimikét"
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjj :DDDDDDDDDDDDDDDDD
XD
nekem nem.
én a lacit utáltam meg:S
csak az ajánlóban volt egy jelenet:
Niki kávézik vagy eszik mikivel , majd miki elköszöni készül, mire Niki -kissé kacéran- marasztalni kezdi , a mellkasára teszi a kezét és úgy próbálja rávenni mikit, hogy maradjon, majd közelebb megy, mintha meg akarná csókolni....
persze itt van snitt.
Úgyhogy a folytatást nem tudjuk
Nikiben elég kevés az önkritika - és most nagyon enyhén fogalmaztam. Más kérdés, hogy hízhat a májam, elvégre hónapokkal korábban javasoltam, hogy szerezzenek Miklósnak vmi kiégett nőt alkalminál valamivel tartósabb szexpartnerként.
:ODDD
Ez jó!
:)DDD!
OFF!
OFF!
HUMOR
Tegnap már terjedni kezdtek a viccek a budapesti kávézókban, miszerint Orbán Viktor azért vitette a Szent Koronát a parlamentbe, hogy időnként felpróbálhassa.
:)
még ha csak a szíve lenne nagy, amibe sokan férnek...
:-D
nóra csak azért ilyen mikivel, hogy idegesítse őt:DD
szerintem miki csak azér jönne össze nikivel, hogy nórát féltékennyé tegye, ami sikerülni fog.
Ez már tuti,hogy Niki és Miki összejönnek,vagy csak találgatások?
Nem lenne baj,legalább Nóra egy kicsit észhez térne,mert már nagyon negatív figura lett belőle...
Az aktuális rész ismertetője: Péter és Linda vajon egymásra találnak? Hogyan alakul Vanda és Szabi kapcsolata? Vilmos még mindig haragszik Lászlóra a versenyló ügy miatt. Miklós tette megakadályozza, hogy Balázs otthonra találjon. Attilának mindent be kell vetnie, hogy helyreállítsa a kapcsolatát Nórával. Claudia egészsége megrendül. Kinga olyan ajánlatot kap, amit ha elfogad, megoldódna minden problémájuk, de lehet, hogy túl nagy árat kellene ezért fizetnie.
szerintem hamarosan annyi a nóra, attila kapcsolatnak.
Mint tudod, erre én mindig ügyelek.
Mondhatnám keményebben is, de akkor itt joggal megorrolnának rám, hogy nem ennek ismertek meg.
Ezt inkább másoknak hagyom.
:)
"fáj neki, hogy Zümi otthagyta" ő bánatos?? nem is tudom ki csalta meg a másikat..
"nagy a szíve, sokan beleférnek" finoman fogalmazol :)))))))))))))