Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Mi?Az,hogy a Niki megfogja a Miki vállát?Az nem jelent az ég világon semmit:P
Honnan tudod,hogy nem utasítja vissza?Ezért mondtam,hogy nem egyértelmű még a szitu.:)
Még ez nem biztos ,vagy igen?
De elég furcsa páros lennének,az biztos.
Nem jósolok sokat a kapcsoltanak,ha egyáltalán lesz is valami.
Gondolom addig is, amíg Bazsi elszánja magát és beköltözik Mikihez/ez pár hét alatt eldől majd/, a kirúgott Laci fog nála lakni.
Eléggé valószínű.
Lacinak bukta van,ezt nem fogja kimagyarázni szerintem.Most meg felvett lóvét a Somától,most meg duplám szív majd.Mert Orsi szerintem kirakja,nem fog neki pénzt adni azért,hogy kifizesse a nőket is meg a Somát is,egyedül meg a "nagy" vállalkozásával kitörölheti a seggét.
Júj,de beszopta:DDDD
A helyzet valóban röhejes.
Az írók az érdeklődés és a nézettség fenntartása érdekében össze-vissza kavarják a cselekményt, zabigyerekekkel rakják tele a családokat, ami persze nem tesz jót az optimális családi életről vallott elképzeléseknek.
Itt kizárólag csak szélsőséges életvitelű /és összetételű/ családokat, fura, hiteltelen élethelyzeteket látunk-estéről estére, ami nem vehető komolyan, igaz, a sorozat nem is sugallja, hogy a néző elhiggye, amit lát.
Ezt csak egyes karakterek megszemélyesítői hiszik magukról, meg azt, hogy valóságízű a történet.
Szerencsére mi, akik sokkal inkább bírálói, mint megelégedett nézői vagyunk a látottaknak, tökéletesen tisztában vagyunk vele, hogy nem az, és soha nem is volt az.
Képtelenségekkel teli, csacska, naiv történet pereg előttünk-sok-sok üresjárattal, életidegen szituációkkal, hatásvadász, mesterkélt fordulatokkal.
Régen röhögtem ilyen jót:)
Köszi!
Sziasztok!
Én sem voltam egy ideig, mint silk, rámszakadt a hivatal (munkailag)
Nórával kapcsolatosan mindenben egyetértek veled, egy önző undorító figura lett.
Én ezt annak tudom be, hogy hiányzik neki Miki szerelme, a csöpögős ágybabújások a kék szaténpizsiben, a lila falú hálószobában:)
Még nem döntötte el, miként viszonyuljon a pasihoz, aki hirtelen megjelent az életében és az apjának vallja magát.
Elég furcsa helyzet, nem csodálnám, ha kételkedne az egészben, pláne a róla hallottak alapján..
A fiú helyében megbizonyosodnék Miki állításának valódiságáról.
Én még most is kétlem, hogy ezt tényleg komolyan gondolják az f.írók.
Mi van, ha Miki hölgyismerősének, aki azóta kivándorolt Ausztráliába, akkoriban más partnerei is voltak, akikkel intim kapcsolatba került..?
Éppenséggel nagyon is elképzelhető, hogy Miki álmokat kerget, pofára esik és apai ambíciói füstté válnak..
Miből gondolja Miki, hogy egyedüli volt a sorban?
most balázs tegezi, vagy magázza mikit?
az udvaron, mikor beszélgettek, hol tegezte, hol meg nem...
Igen ez volt a nagy biznisz.
Dani meg nem is tudom miért nem szakít már végre Fruzsinával, már épp ideje volna.
Viszont az tetszett tegnap, ahogy András beolvasott Nórának. Nóra magába is szállt tőle, úgy tűnik. Már épp ideje, mert sokan kezdtük megutálni a karaktert. :S
Ellenben Vanda micsoda jókislány lett, segít Daniéknak is - de minek...
Én sem emlékszem, hogy Laci korábban üzletelt volna Somával.
Soma még hány embert fog lekötelezni a pletykaházban?!
-Ha jól számolom, Balázs lesz Andrásék 8. lakója. Andrásnak elment az esze a fene nagy jótékonykodásában.
Miki egészen meghatódott, mert ő eddig csak rosszat tett a bátyjának, intrikált, ármánykodott ellene és hatalom mániájában letaszította Andrást az ügyvezetői székből.
Nehéz elhinni, hogy a nagy/arcú/ Berényinél most új korszak kezdődik.
-Rossz nézni, hogy az örökös egyetemista, könyvmoly Iminek sokkal több esze van, mint a gyermeteg gondolkodású, tohonya Lacinak, jóllehet a srác fele olyan idős..
Ezt már el sem akarom hinni, ilyen a világon nincs.
Az ember nem tudja, sírjon-e, vagy nevessen a szerencsétlen, eszement Novákon.
Nagyon haragszom Kalamárékra, mert ez már a férfinem megcsúfolása..
Hát lassan Imrén a sor, hogy hirtelen előkerüljön egy sohasem látott egyetemi csoporttársa alkalmi szexük gyümölcsével. :ODDD
Esetleg a 15 éves Nóra & Miklós kürettúlélő magzata???
Magától értetődik ,h tisztelet a kivételeknek, akik erősítik a szabályt.
Laci most aztán benne van mikor már azt hitte megúszta.