Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
"fáj neki, hogy Zümi otthagyta" ő bánatos?? nem is tudom ki csalta meg a másikat..
"nagy a szíve, sokan beleférnek" finoman fogalmazol :)))))))))))))
Niki valóban szabad ember, de a vak is látja, fáj neki, hogy Zümi otthagyta, így aztán bánatos képpel kezd ki a pletykaház pasijaival..
T.képpen nincs vele semmi baj..csak nagy a szíve, sokan beleférnek!
bocsi XD :DD
de nem így van?? :DD
Szó ami szó, ez a te szádból kissé furcsán hangzik..
:)DD!
Attila helyében egy önérzetes, normális pasi már régen félreállna.
Ha Nórát Miki után eszi a fene, váljék egészségére!
ha nóra megtudja, hogy miki összejön(?) nikivel akkor bizti kiveri ismét a hisztit, mint anno.
viszont attila elgondolkozhat a kettejük kapcsolatán..
"Attilának kellene lelépni és a szeszélyes Nikit választani, utóbbi nem való Mikihez. "
ez igaz..
tényleg undorító volt:S
nem tudom minek kell közölni az ilyet, "jaaj tegnap este nem d**tam" vagy " öregeeeeeeeem, ez a tegnapi este milyen jó volt!!!!!!!!" kit érdekel??
ennek minden f*** kell?:S
:DD
már bocsánat :p
Vagy féltékeny lenne és akkor rájönne, h még mindig szereti. Ha hidegen hagyja akkor Nikinek tényleg nincs semmi esélye. Ha féltékeny lesz akkor meg igen.
Nikinek nincs miért szégyellnie magát ha megtörténik elvégre szabad ember ahogy Miki is.
Igaz a BK-ban volt már olyan, h Erik felháborodott mert Tilda lefeküdt Palival aki amúgy akkor a férje volt, h mégis hogy képzeli.
Ezt tekintve a zsiráf sorsa tkp. lényegtelen. Megtalálja-e a nagy BM, avagy vesz kárpótlásul egyet?
Ennél érdekesebb, hogy derül ki - a 2 fél ráutaló magatartásából, egy tanú betoppanásából, avagy valamelyikük eldicsekszik a hódításával???
Hát tárgyilagosan nézve, eddig is az volt, előéletét tekintve. Zsófi viszont lassan Penelopé babérjaira pályázhat.
:ODDD
Igazad volt.
Szükség törvényt bont, én is így jártam volna el.
egyszer nekem is le kellett tagadnom a gyerekeimet.
amikor hitelt vettünk fel a lakásra, túl alacsony összeg jött ki átlagkeresetre, és a bankos csajszi azt javasolta, hogy a gyerekkeet ne írjuk bele, így megkapjuk a hitelt.
gondolkodtunk, és így tettünk.
nagyon rossz érzés volt, de kellett a pénz...
lehet, hogy tényleg az. droid. egy b2-es típusú (berényi balázs)
és a sorozat szép lassan áttér scifibe...
Ezt pedig tudják Kalamárék is, lehet, h tudnának jobbat csinálni ,de minek, ha egyszer így is nézik? Nincs értelme, így olcsóbban megoldják, alig vna külső helyszín ugyanaz a sablontörténet mindig így a forgatókönyvíróknak sem kell sokat dolgozni vele.
Megint jön az újabb sablon. Laci csinál vmi marhaságot megint elbukik egy csomó pénzt egy hülye ötleten Orsi összeveszik vele külön költözés durcázás később megbocsájt neki. Lehet, h később majd megint megcsalja mert az is sablonos lehet ha egyszer már megtette. Nóra és miki és össze fognak még jönni ez biztos, de az is, h utána ismét szétmennek mert Miki nem fér majd a bőrébe és valami disznóságot csinál, ami kiderül.