Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
??
mi történt??
"Nem tetszik nekem, ahogyan Miki a féltestvéréről beszél Nórának, mélyen lesajnálva őt" miért az attila hogy beszél a bátyjáról? ő sem mond róla különbeket. ugyanazzal a cinizmussal, lenézően kezeli Mikit az attila mint fordítva.
abban, hogy nóra szereti mikit az igaz volt.
Martian nem arra a hszedre reagált, hanem a Mikis-Attilásra..
A közös vagyon témához: abban a hsz-.ben, amire én reagáltam, viszont nem azt írtad, mint amit most az előbb. Amit megelőzőleg írtál, az nagyon nem állta meg a helyét, az utóbbi magyarázatod már igen...Remélem, érthető ez így..
Joys, aki ezt már megértette az úgyis tudja, aki meg nem akarja, annak magyarázhatsz reggelig akkor sem érti meg
most olvasom, hogy Ati már le akarja beszélni Claut jövőhéten, tehát látszik, hogy már ő is békésebb vizekre akar evezni
Ezek feltételezések Dani, melyeket összekeversz a tényekkel.
Ne tévesszenek meg téged Nóra kategorikus, kissé túlzó kijelentései Attilát bírálván, amikor az valóban elhallgat bizonyos dolgokat előtte és inkább az intrikus Clau szavára ad, e tekintetben-nem vitásan- Attila helytelenül jár el és aláássa a saját hitelét Nóra előtt.
Ez azonban távolról sem jelenti azt, hogy ugyanolyan mint Miki.
A látottak alapján ez egyértelmű.
Pontosan így látom én is.
Miklós gonoszságok sokaságát követte el korábban, kifejezett, kemény bűncselekményeket, amelyekért bíróság előtt kellett volna felelnie, több ízben is börtönben lenne a helye, csak az írók rendre megóvták ettől..
Ehhez távolról sem hasonlíthatók Attila ténykedései, aki jobbára csak védekezett Miklós üzelmei ellen és esetenként visszavágott, pl. amikor egy alkalommal összeverte.
Az nem vitás, hogy nem rokonszenvez az öccsével, és tervezett szándékai tekintetében helyenként őszintétlen Nórához, mind ezek ellenére cselekedetei távolról sem vonhatók közös nevezőre Miklóséival.
1. Tulképp mire használta fel Balázst? Semmire. Ellenben csomót segített neki.
2. Még ha fel is használta volna, miért következik ebből, ráadásul kétséget kizáróan, hogy rabolna és mérgezne embert? Ugye ezt te sem gondolod komolyan? :)
Viszont Balázst felhasználta minden gond nélkül Miki ellen majd mikor meggondolta magát akkor lepattintotta kétség sem férhet hozzá, h hasonló esetben ugyanúgy rabolna embert, meg mérgezne meg valakit ha az érdekei úgy kívánnák.
Szerintem Atitla,Miki Clau az a tipikus példa arra ,h egyik 19 másik egy híján 20.
Javasoltam már ,h új büntetési tételként be lehetne vezetni a reklámsugárzás tiltását napokra vagy hetekre. Mindjárt meggondolnák érdemes-e szennyműsorokat tenni. Pl. a Győzike show miatt lehetne hetente szórni az egy hetes reklámsugárzás tilalmát nincs reklám, nincs bevétel és vagy normálisabb lesz a műsor vagy megszűnik. Nem is kell feltétlen bezárni és lerombolni a székházukat, ahogy a jobbik mondta elég lenne csak igazán és tényleg büntetni minden törvénysértésükért. Nem pár milliós pénzbüntivel ,amit röhögve kifizet közben 100 milliók folynak be a kiszavazásokon SMS formájában, mert a sok birka elhiszi ,h tényleg számít-e valamit, ha betelefonál és nem döntötték el már előre kinek kell mennie.
Vagy mint a BK-s szavazásnál a bugyuta kérdések, amire 20 IQ felett bárki tudja a választ, aki a szavazás előtti 2 percben nézte a sorozatot.
Én úgy tudom, ha a jelen lakás mindkettejük nevén van, az a házassági életközösséggel közös vagyonná válik.
Ha azt Laci vásárolta korábban és ragaszkodik hozzá, hogy kizárólag a saját nevén maradjon, ezt természetesen megteheti, ebben az esetben ez házasság előtt bevitt külön vagyont képez, amit célszerű ügyvéd, vagy közjegyző előtt okiratba foglalni.
Feltételezem, a jelen lakásuk kettejük nevén van, a közös tulajdonukat képezi, de ezt nem tudjuk pontosan.
nem bizonyította. egyelőre csak találgatás-szinten van a dolog. (tudtunkkal) nem rabolt még embert, nem vert össze senkit, nem mérgezett meg senkit...
szóval egyelőre igenis jobb, mint miki...
Jogos a kérdésed és nagyon időszerű.
Sok függ az újjáalakuló ORTT-től.
Én reménykedem, hogy erőteljes intézkedések születnek a visszaszorításukra. Ennek egyik lépése lehet a két vezető kereskedelmi televízió megreformálása-állami eszközökkel.
Erre minden lehetőség megvan, függetlenül attól, hogy külföldi tulajdonban vannak, elvégre itt működnek az országban.
Csak megfelelő szabályozás kérdése.
Joys, ne már!!!
Attól, hogy házasok, NEM lesz közös vagyon az, ami különvagyon volt. Tényleg többször tisztáztuk ezt már, de úgy látszik, mégsem figyeltél te sem eléggé..
Az más tészta, ha -és erre nem emlékszem- Orsi anno eladta a lakását és közösen vették ezt, vagy kifizette Lacinak a felét és kettejük nevére íratták. De ha ez a lakás Lacié volt, ő vette a saját pénzén, akkor az nem lesz Orsié, még, ha 70 évig házasok, akkor sem..
Peti hogyan próbálja meghódítani Lindát a macsekkal? Bemagyarázza neki, hogy "Williamnek" van egy cicája? Viszont rosszat sejtek a kis teknőc macsekot illetően, szükségtelen mondanom, honnan.
:o(((
KI
Kíváncsi vagyok, vége szakad-e a gagyimédia uralmának, a "Kiszel Tündére ma sem esett rá egy UFO" típusú álhíreknek.
BE