Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Jah! :D Húúú, azt hiszem ma egy kissé indiszponált vagyok! :D
Hát..hidd el nekem bugyiban is épp eléggé kínos volt. Borzasztóan szégyenlős vagyok. :P
Nem biztos hogy olyan mázlista volt. :P
Amúgy végig azt figyeltem, hogy hogyan nézi a műtétet, lesi-e a cicim. De ha így is volt, nagyon diszkréten tette. :D
Egy bugyiban? A mázlista:)
Én úgy voltam vele, hogy a gyerekért mindent:) Meg is lett az eredménye.
Jézusom! A szenyók! :/
Nekem amikor leműtöttek pár anyajegyemet alá kellett írnom egy papírt, hogy belemegyek-e, hogy kamerázzanak közben. Kicsit vívódtam majd megkérdeztem a fiatal dokit: Ugye nem kerülök fel a youtube-ra, mert akkor mehet a dolog. Jót nevetett, majd megnyugtatott, hogy természetesen nem. :D
Unána viszont örültem volna, ha nem jön be a műtőbe, elég lett volna a Falus is, mert még ráadásul jól is nézett ki, én meg ott feküdtem egy bugyiba. :P
Hajjaj, ha végigcsináltátok volna, amit én, már úgy feküdnétek fel, mintha kenyeret vennétek a boltban:)
Egyszer egy egész csapat egyetemi hallgató kukkolt. Na, az elég gázos volt, és meg sem kérdeztek róla.
miki szájon akarta csókolni Nikit búcsúzáskor, de niki csak az arcára adott egy puszit.
szerintetek ez mit jelenthet?
ezzel niki azt akarta jelezni, hogy "egy jó szexre bármikor átjöhetsz,de komolyabbról szó sem lehet"?
teljesen ledöbbentem, mikor Juli simán megengedte a macskát + mikor Peti elmesélte,hogy a párnáján aludt.
Fúúúj!
Senkinek a szeme se rebbent erre; én még hipertiszta szobamacskának sem engedném, hogy az ágyra másszon, nemhogy egy kóbornak!
Viszont Kakasy Dóra remekül érzékeltette, mennyire feldobódott lett Niki.
Ha Linda allergiás, akkor szegény macsek mehet vissza oda, ahonnan Peti hozta? Egyébként röhej, hogy csak úgy simogatják, hiszen a kóbor macskák tele lehetnek bolhával, sőt galandférgekkel is!
N igen macsekok amúgy is szeretnek császkálni. Hogy mi lesz vele? Gondolom semmi keresnek neki gazdát és elviszi hiszen úgy tudják az utcán szedte össze.
Vet volna aranyhalat, de nem jó, mert azt megeszi. :) Esetleg kis SÜN!-t. :) Bár tuti arra is allergiás lesz Linda.
Vett volna inkább ékszerteknőst Petike is.
Gondolom, most majd megszabadul a macsesztól. Nem mintha bárki a stábból tartott volna már ilyet -feszt ölben hurcolták mint egy csecsemőt, a nyitott kartondobozban meg simán kint hagyta az ajtó előtt. A macska csak akkor nem lép meg onnan 2 másodpercen belül, ha nem akar. :)
Én is észrevettem,hogy tüsszentett,de az allergiára nem számítottam,hirtelen azt hittem náthás:D
Na mindegy,most a kérdés,hogy mi lesz a macskával?:S