Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Nem igazán értem, miért erőlködtök annyit azon, hogy csokorba gyűjtsétek az érveket Miki főgonoszsága mellett. Eleve úgy indult a sorozat, hogy ő lesz a főgonosz. Tisztán emlékszem, mikor még az indulás előtt bemutatták a színészeket, és Szőke Zoltán belemosolygott a kamerába: Remélem a nézők imádnak majd engem utálni! :)
Ezt végül is teljesítette. Innentől számomra azok a momentumok érdekesek, amikor cselszövő szándék nélkül tesz valamit. Például, mikor felrohant Lindáékhoz és lerántotta a leplet Somáról, még mielőtt a kiscsaj túlságosan megkedvelte volna (azóta is tart a hatása).
De a tegnap induló affér folyományaira is kíváncsi leszek. Végre valami, ami meglepett, de tetszik - ha jobban belegondolunk, összeillenek Nikivel. A lány úgyis tökösebb partnerre vágyott a szíve mélyén, ráadásul a törvénytelen húzásoktól sem riad vissza- na ezt Miki mellett megkaphatja bőven. :)
Remélem, nem csak egyéjszakás kaland lesz, egész érdekes középtávú kapcsolatot lehetne kihozni belőle.
Peti biztos majd azt mondja majd a macskáról, hogy az utcán találta és -mondjuk - be volt szorulva, ő meg megmentette, és befogadja.
Linda meg olvadozni fog a hőstettől.
Julcsa viszont nem, hiszen Kisbaba mellé nem való macska, mert az utóbbi mindent összeszőröz, az előbbi meg mindent a szájába vesz.
Rosszabbra. Fruzsi megöli. :O(((
Az indok akármi lehet, még az is, hogy a cica delejezi.
Én is így gondolom, csak ez az egész nem válik Miki javára.
Megéri a pénzét. Számító, lélektelen fickó..
szerintem nincs mikinek lelkiismeret-furdalása, és csak Manyus naplóbejegyzése miatt kezdte el keresni a gyereket, nehogy más előbb találja meg vagy gyanakodjon rá.
Nem a fia iránti szülői szeretet vezérelte
Ez így nagyon szépnek hangzik zebi, csak abban hibádzik, hogy 16 év után, egy véletlen folytán/Magdi anyus naplója/ napvilágra került a titka, Mikinek pedig azóta-nyilván okkal-komoly lelkiismeret-furdalása van, amiért eldobta magától a gyermekét..
Így már nem tűnik olyan "gömbölyűnek" a dolog..
Nehogy azt gondoljátok, hogy nem tudom, hogy a gyermeknek a valós szülei mellett a helyük. S nagyon nehéz lehet örökbefogadott gyermekként nevelkedni (nyilván,ha tud róla)
De ha valaki nem tartja meg a gyerekét, arra még nem kell sárt dobálni
..de ha így lett volna is, az elsikkasztott pénz csak úgy kiosztható egy cégnél?!
..és ezt egy jogtanácsos jelenti ki?!
Adózott bevétel volt ez?
magánügynek tartom, hogy valaki lemond a gyerekéről és örökbe adja, nem hinném, hogy a lelkiismeretén és Jóistenen kívül bárkivel is el kéne számolnia.
Nem tartottam volna etikátlannak vagy szívtelennek, ha például miki elmeséli a testvéreinek,hogy van egy örökbe adott gyereke, de nem akarja megbolygatni az életét és nem is fogja sosem keresni.
Miről is beszélsz?
Tudunk mi arról valamit, mi késztette a nagy Berényit, hogy lemondjon a gyermekéről?!
Miért lenne ez magánügy?!
Én úgy emlékszem, hogy amikor kijöttek a bankból Claudiával, akkor azt mondta, az a terve, hogy szétosztja. Azután többé szóba sem került a pénz, nem tudom, mi lett a sorsa.
Persze, lehet, hogy rosszul emlékszem.
Szerintem tévedsz, erről azóta sem esett szó.
De nyilatkozzanak mások is.
Logikus a következtetésed, így van!
Nóra a Berényi Kft jogtanácsosa is, el ne felejtsük.
..és az igazság felkent bajnoka, aki a kórházban, a férje betegágyánál átvette tőle az elsikkasztott milliókat, majd nem tudni, mit tett a pénzzel, mert erről nem szólt a fáma, pedig erről Közgyűlésen kellett volna számot adnia.
én máshogyan állok ehhez az örökbeadás-kérdéshez:
sokan nehezményezitek, miki miért titkolta,hogy van egy örökbeadott fia és miért nem érdeklődött iránta 16 évig.
Szerintem ha a gyermekéről lemond valaki, az lelkileg és minden téren lemond, s számomra teljesen logikus, hogy nem beszél róla. Magánügy, ha az élet erre a lépésre kényszerítette.
köszi, ari vagy:))
nekem sincs veled semmi bajom:DD
milyen lenne..?:DD
azt kiderülne, hogy nem Miki a vérszerinti apja, hanem Zoli XD
csak jól félrevezettek minket az írók:p