Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
szerintetek mit válaszol Balázs Andrásnak?
tudtam,hogy taknyosan fog kelni Linda a macska miatt!
Így legyen ötösöm a lottón. :)
Azért az túlzás, h abba bele is lehet halni, de tényleg nem kellemes.
ez nagyon csúcs tényleg allergiás Linda :DD
Javítok,nem Linda,VANDA!!!
Az,hogy Dani megint megsérült,és a Vanda lekezdett óbégatni,hogy megint a Fruzsi volt biztos,ott volt András és Juli is,mondta Linda,hogy most már ne mentegesse folyamatosan a Fruzsit,mindenki meglepetten nézett,Dani szólt Vandának,hogy kussoljon már,erre kijött Fruzsi is a szobából,aki kérdezte,hogy mi ez a kiabálás,és a Vanda meg mondta:Hogy még kérted?
Nagyjából ennyi:D
Dani homlokát ápolgatja Juli, mikor megérkezik Vanda, s megkérdi mi történt. Dani mondja,hogy beverte a konyhaszekrénybe. Erre Vanda kiakad, hogy biztos ezt is Fruzsi okozta és miért hagyja még mindig magát .... így derül ki Andrásék számára ,hogy milyen "tüzes" a viszony a fiatalok közt, s hogy az eddigi sérüléseket is a lány okozta Daninak.
Mi volt az előzetesben? A honlapon még nincs kint.
Egyszer adtak egy közeli képet még régebben a babaőrről. Tuti egyszer azt csempészik be hozzájuk és élő adásban hallják ahogy megtépik egymást. Ill. csak Fruzsi tépi Danit.
Észrevettétek, h Linda tüsszentett? Mi van ha allergiás a macskákra?
az hagyján, de minket is hülyére vesznek, hogy annak nézi mindenki, és egy se szól, hogy ez már nem annyira kölyökmacska
Francért kell Zsófinak mindent elárulnia.
Nem egy klasszikus kismacska, inkább kamasz-macskának titulálnám :-D.
Nem láttam: Miki és Niki végül lefeküdtek egymással????
Helyesbítek, legalább egy éves és esélyes, hogy vemhes. :DDD
Miért hiszik erre a macskára hogy kölyök? Alsó hangon 6 hónapos, de inkább több.
Szerencsére nem így lett.
Na EZT nem kapja meg Nóra Attilától, az hótziher! :D
látom egy felé jár az agyunk :)
nekem is rögtön ez jutott eszembe!
Végül is mindegy, legalább végre valaki kimondja az igazságot és megszabadulunk a kis hisztérikától. Vanda nagy pofájának haszna is lesz.
kérdés, hogy miként fog reagálni Fruzsi erre lehet, hogy ott helyben megtépi Vandát
arra is gondoltam, hogy most kivételesen nem Fruzsi volt, hanem tényleg baleset miatt sérült meg Dani
Én meg azon gondolkodtam,hogy most lehet nem is a Fruzsi volt:D
Szerintem a mai rész úgy fog kezdődni, hogy Miki+Niki az ágyban fekszenek...:D
az előzetes alapján úgy vélem, hamarosan megüresedik egy férőhely Andrásék lakásában
:))
Így volt, Joys felvetése pedig jogos.
újjáalakul az ORTT?
nem is hallottam róla.
Persze, nem hiszem,hogy érdemben meg tudnának bármi gagyit állítani, az már a múlté, mikor a "sanzonbizottságon" keresztül vezetett az út...
Jogos megállapítás. A játék kimenetele pedig kétesélyes, elvégre a nyafogóvá tett Linda akár hallani sem akarhat róla.
A 2 kereskedelmi tévéadó súlyosan visszaélt vállalt kötelezettségeivel - ez nem szorul bizonyításra. Irdatlan néphülyítést végzett utolsó nímandok "celebbé" felkenésével és a legalpáribb baromságok terjesztésével - ebből a BK (és a szomszédban a JR) tkp. még nem is rosszul jön ki. Vízzáró rétegként elszigetelve széles néptömegektől a magas kultúrát, egyben az alacsony társadalmi státuszú és jövedelmű kisember elé torz példákat állítva stb. Engem az előbbi hsz.-omban viszont nem is annyira a gagyitévék, hanem az általuk gerjesztett és táplált nyomtatott bulvársajtóra gondolok. Jónéhány egyik 19, a másik egy híján 20 ostoba (női)lap butítja azt a hatalmas réteget, amely a kora és/vagy anyagi-kulturális helyzete miatt sohasem internetezik, de pocsék jövedelméhez viszonyítva csinos summákat dob ki a "Donatellácskának nem a pápa vagy a lubavicsi rabbi az apja", netán a "Punczi Manci és kedvese álomutazása Tahitin" típusú cikkeket ömlesztve tálaló szennylapokra.
A 2 kereskedelmi tévéadó súlyosan visszaélt vállalt kötelezettségeivel - ez nem szorul bizonyításra. Irdatlan néphülyítést végzett utolsó nímandok "celebbé" felkenésével és a legalpáribb baromságok terjesztésével - ebből a BK (és a szomszédban a JR) tkp. még nem is rosszul jön ki. Vízzáró rétegként elszigetelve széles néptömegektől a magas kultúrát, egyben az alacsony társadalmi státuszú és jövedelmű kisember elé torz példákat állítva stb. Engem az előbbi hsz.-omban viszont nem is annyira a gagyitévék, hanem az általuk gerjesztett és táplált nyomtatott bulvársajtóra gondolok. Jónéhány egyik 19, a másik egy híján 20 ostoba (női)lap butítja azt a hatalmas réteget, amely a kora és/vagy anyagi-kulturális helyzete miatt sohasem internetezik, de pocsék jövedelméhez viszonyítva csinos summákat dob ki a "Donatellácskának nem a pápa vagy a lubavicsi rabbi az apja", netán a "Punczi Manci és kedvese álomutazása Tahitin" típusú cikkeket ömlesztve tálaló szennylapokra.
További ajánlott fórumok: