Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
És szerinted igazat mondd?
Többször is belenézett a hapsi szemébe,még pezsgőztek is,szóval még nem tudom,mit gondoljak,majd ma kiderül:)
Sejtettem, hogy a taxizni induló Géza meglátja a feleségét. Én mondjuk a fkv-írók helyében az előcsarnokban telefonon taxit hívó utasra várattam volna a Nagyeszűt, utas nem jön, Gézánk félrehúzódva bámészkodik, közben Kingóca be, a recepciós felvilágosítja, Géza visszamegy a pulthoz, villanásra látja Kingacicát, amint bezárul mögötte a liftajtó.
(Szegény Magdi anyus micsoda cemendézést vágna le, ha ezt megéri!!!)
Jesszus!!! Akkor inkább a BK...
Bocs, ha bírod, azért mertem csak leírni, mert láttam az idézőjelet.
most nem tudom, mit mondjak. az én párom még sosem feküdt le senkivel pénzért, és nem nyomorog. közös kasszán élünk, de nem én tartom el. megdolgozik a pénzéért az egészségügyi szférában.
a világ nem olyan, hogy vannak a kurvák, akik jól élnek, és vannak a többiek, akik nyomorognak. ha így látod, akkor a szüleid nagyon sokat felejtettek el neked megtanítani az életről.
megdöbbentem, hogy ilyen hozzászólás születhetett ezen a fórumon, ebben a topikban :-(
nem értem, miért tartasz valakit szánalmasnak, mert nem árulja a testét.
de te tudod. azt kezdesz magaddal, amit akarsz, csak meg ne döbbenj a végén, amikor az életed merőben más fordulatot vesz, mint szeretted volna. bár... ha az életcélod mindössze annyi, hogy minél több partnered legyen...
nem akarlak kioktatni, csak egyszerűen nem értem ezt a fajta felfogást. remélem, az én gyerekeim nem ilyenek lesznek!
a rendőrség meg állította, hogy nem tőlük származik az információ, talán nem ezek a szennylapokkal kéne valakit lejáratni
"A jelentést futárral juttatták el a rendőrségre, s bár az eredményt hivatalasosan ma hozzák nyilvánosságra, a kiszivárgott hírek szerint pozitív lett."
Ezt a mondatot kiemelném:
"Bár családi sorozatról van szó, ha életszerűek akarunk lenni, a szexualitást sem hagyhatjuk ki egyes jelenetekből. "
Kedves Kalamár, nem ezen fog múlni az életszerűség, nyugi. Amúgy se az.
Manapság sokszor van olyan ,h elmegy diszkóba aztán úgy bepiál meg betép, hogy azt se tudja merre van előre, de azért megkörnyékez mindenkit több micsodát fog az este mint kilincset és lehet, h másnap már a felére sem emlékszik.
Meghívod egy italra és már rángat is kifelé.
Én se elvégre a legősibb mesterség és nincs abban semmi megdolgozik a pénzéért ő is. Legalább dolgozik és nem az állammal tartatja el magát mint egyesek.
Meg hát ugye ameddig kereslet van rá addig kurvák is lesznek. Ha nem lenne rá kereslet nem lennének.
Ismered a viccet:
Prostinál:
-10 ezerért mit vállalsz?
-10 ezerért én bármit.
-Akkor gyere megyünk betonozni.