Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
én nekem elegem van ebből a szar időből!!!!!!
már bocsánat..:S
Sírba viszi férjét a nála idősebb asszony
a cikk Kinizsi O. és Deutsch A. képével lett illusztrálva :)
A helyzet változatlan,le vittem a kutyit,mert csak nem bírta ki,de ugyanúgy tombol a szél,esik az eső,el vannak dőlve a fák:S
Most olvastam,hogy egy családra rádőlt a löszfal,kimentették az apát és a két gyereket,de az apa később belehalt sérüléseibe:((((
Hát szörnyű,az biztos:S
és még hol a vége?:S
rémesen fúj a szél Bp-en, narancssárga riasztás, várom a mai vihart... már egészen hiányozna, ha ma nem esne :( pfff
(a Dél-DUnántúlon piros riasztás van érvényben, 100-120 km/h-s szélre számítanak. Rémes!
Jaja,de egyébként ma máshol is pangás van,nem csak ebbe a topikba.
Az embereknek még gépezni sincs kedvük:D
Arról nem is beszélve,hogy azt is eltudom képzelni,hogy páran güriznek a kiáradt patakok,tavak mentén,és a beázott hátaknál:SSSS
Hát az biztos,hogy nem igazán mozdultam ki,a boltig mentem,meg vissza,és leszaladtam a vauval is,de levegőt alig kaptam,úgy fújt a pofámba a szél.:S
A lépibe áll a víz egészen a pincéig,az ajtót két kézzel alig tudtam kinyitni,pedig nem vagyok kis darab.Unom már ezt az időt,és még nincs vége:SSSS
figy, szólok az rtl-nek, hogy legyenek ők;)
biztos, hogy jobban fogom szeretni a műsort:p
Iza anno volt műsorvezető, az Újvidéki Televíziónál.
hogy Zoli is dolgozott-e ilyen munkakörben, azt nem tudom.
:DD
ezt sem én mondtam most..:))
ez igaz.
majd be fog bizonyosodni, hogy mi az igazság,aztán ismét összejönnek..
Voltak hülye húzásai régebben még a Z+-os időkben, de azóta akár meg is komolyodhatott.
A netre kikerültek olyan belső felvételek mikor pl. egy kövér csajt aláz benne a háta mögött ledagadtgecizi ( mellesleg pont Gyulán történt asszem az Erkel Gimi előtt).