Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Még csak az eperrendelésnél tartanak.
Aki előzeteseket olvas, az azt is tudja, hogy meglesz-e egyáltalán. Én nem szoktam, így is túl kiszámítható a sori.
Megvolt a numera?????????????
Ez igaz, de ilyen sokat ilyen rövid idő alatt. 10 misiért én vagy 10 évet dolgozhatnék.
Az apuka biztosan kopasz lesz, és rendelkezik nagyértékű gépjárművel, és fizeti az asszonka botoxát és egyéb szabászatát, mert elnézve a képeit van még 5 éve és elkezd lebomlani.
A képeit nézve szerintem már teljesített pár nagyon durva kívánságot..
De legalább nem mondhatom, hogy a vizuális benyomás torzította az ítéletem! :D Tényleg csak a megnyilvánulásait véleményeztem.
Nagyon-nagyon remélem, hogy sosem lesz gyereke. Az emberiség érdekében.
de ugye tudod, hogy milliós tételeknél már nagyon durva kívánságokat is teljesíteni kell, és akkor nem csak gazdag leszel, hanem körbe gojzer varrott is :DD
Hihi,én nálad gyorsabb voltam :-D
Jesszus és csak most néztem meg a képeit, eddig eszembe sem jutott!
Ijesztő, csoda hogy egyáltalán megtanult írni. :D
Ő csak azzal tud, ami a lába közé nőtt, mert a fejében nem fejlődött ki semmi.
Gondolod valaki is fizetne egy ilyen csoffadékért mint te ?
Dehogy,nem trendi csak sajnos többre nem tudja vinni... :-D
Áhá, szóval az a trendi, ha büszkén szexelünk pénzért.
Ne menj még légyszi, fejtsd ki bővebben az életfilozófiád, én maradi "ember" szeretném még kajánul olvasgatni, ahogy teljesen lejáratod magad. :)
Nem tudom, de kombinóval a Béke szállóhoz lehet menni pl, vagy a Blahán levőhöz.
Ne magadból indulj ki. :)
Inkább vagyok seggfej, mint kurva. Mellesleg csak nevén neveztem a gyereket.
Tudod nem csak szexel lehet pénzt keresni.Jaaaaaaaa,bocs...ezek szerint nem tudod...hajrá,légy gazdag!!!
Hát akkor ti megmaradtok erkölcsös csóróknak :) Van ilyen. Na jó éjt nektek!
Valamit mondania kellett a recepciósnak.Hát nagyon kíváncsi vagyok Kinga tényleg lefekszik-e a hapsival...
Ahogy Géza osont be a szállodába az szép volt. Próbálta a Commandos vagy MOHAA játékban lévő előre osonást az őrök között csak nem jött be. :)
De tényleg mivel zavarta a vendégeket? Azzal, h ott volt?
Te is megtennéd, van az a pénz! De alamuszi vagy, sosem vallanád be:))
És jutott egy seggfej is a társaságba.
Az a szánalom,hogy te pénzért eladnád magad,feldobva mindent,a családod,ha van,akkor a gyerekedet is.Minta anya leszel,az biztos:S
Ez nem maradiság angyalom,hanem erkölcs kérdése.
Inkább csóró,mint kurva.Ez egy könnyű pénzkereseti lehetőség,azoknak való,akik lusták fizikai munkát végezni,vagy tovább tanulni,és a jó létért eladják a testüket.Na ez a szánalom.
Amúgy durva ez a kinga dolog...Ekkor idiótát...Na mind1,azért ez hogy Géza meglátta jól megvolt csinálva :-)
Nem mindenki lehet ilyen kis kurvás mint te....hál Istennek.
ne veszekedjünk,szeressük egymást;)
Szánalom,hogy még vannak ilyen álszent,maradi "emberek" mint te. Az ilyen meg is érdemli,hogy nyomorban éljen egész életében. Na sziasztok.
További ajánlott fórumok: