Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Biztos az, csak ha az ember totálisan antialkoholista, akkor az ilyesmi hidegen hagyja. :)
ugye,:)
Bárki,de tényleg,csak a Hujber ne vezesse az X-factort:D
nekem sosem volt szimpi, a Királynő c. műsort most néztem meg felvételről, rémes műsorvezető.
azt hittem, közismert dolog ez a pezsgő+eper kombináció :)
Ízlések és pofonok:)
Én mondjuk a Hujbert nem bírom,szóval...
na,tettem fel egy új "csodás" képet magamról..XD
anno én is csak onnan tudtam;)
:DD
akkor én is műveletlen vagyok :DD
Hogy ti milyen műveltek vagytok. Én biza csak abból a filmből tudom, bevallom. :)
ez igaz.
ezt "film lopás" nélkül is tudja az ember,hogy a pezsgő ízét az eper hozza ki.
semleges, a hangját elismerem és a koncert pedig kitűnő volt (ha sikerült attól elvonatkoztatnom, hogy mindössze 2 saját dala van, a többi feldolgozás volt)
egyébként meg vendéglistások voltunk (ismerős által) ,így fizetni se kellett.
na azt ne mondd, hogy a pezsgőhöz való eperevést a Pretty Woman rendezője találta ki.
Ez teljesen hétköznapi dolog a pezsgővel kapcsolatban
cuki:p miazhogyXD
emlékszem,mikor tavaly decemberben taliztam vele a művészbejárónál,s adtam neki plüss valamit:DD
ő nézett rám, erre " de ééédeeeees:DD"
hih:DD
Legyen Csonka, őt nagyon szeretem! Bár azzal vitatkoznék, hogy tud -e énekelni...:)
Ő cuki, szeretem. :) Csonkát is bírom, és még a Hujber is inkább.
Utálom S. Balázst, kevés embert utálok annyira, mint őt. Nem fogom nézni, ha ő vezeti.
Állítólag Csonka Picit tartják esélyesnek,de ha választani kéne,naná,hogy a Balázs vezesse,mondjuk neki a szakmához vajmi kevés köze van,ellenben Berecki is tud énekelni,meg Bandi is.De a hangulat kedvéért Balázs lenne a befutó:DDD
Buci annak idején lemondott a műsorvezetői posztról,mert nem bírta a korai kelést.
most az van, hogy hujber feri van helyette, de hogy az x-faktorban ki lesz, az a kérdés?
1., bereczki zoli
2., sebestyén balázs.
én remélem, hogy zoli lesz:p
Jól olvasom, hogy Kameradobáló Hujber vezette tegnap a szépségkirálynős műsort? Csak nem ő lesz a csatorna új arca a levitézlett Buci helyett?
"szüleid nagyon sokat felejtettek el neked megtanítani az életről. "
az biztos!!!!!
További ajánlott fórumok: