Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
kicsit:DD
annyira akartam,hogy géza letámadja azt a köcsögöt!!!!!!!:p
lehet..
Honnan tudod, hogy Dani nem nő??:p
lehet igazából az,s Daniella a neve :DD
csak vicc!!!!!!:))
az a furi,hogy nem mindig figyelem..
közben máson is gondolkodok :DD
Tehetséges énekesnek tartom, csak az a baja, hogy túlzottan félszeg és nincs kellő önbizalma.
De még megjöhet..
beszélt-e???
elég sokat dumál a kiscsávó! Nagyon aranyos.
van tippem,de..:DD
inkább nem írom le :p:DD
Hogyhogy? Tán Activity-zni fognak majd négyesben és Szabiék győznek? :)
Az én tippem. Juli megtalálja a sztetoszkópot nekikesik ,h biztos kufircoltak és arra használták ,de Máté majd bevallja, h ő hozta ki (tényleg beszélt már valaha? Tiszta Szomszédok ott sem beszélt sokáig Vágási Matyi.
:DD
Én is így látom. Meg ahogy motyog maga elé. Nem érteni egy szavát sem. A vacsoracsatábabelenéztem akkor amikor ő is benne volt, de csak jókat nevettem rajta. Olyan béna szegény. :P
vicces tartalom XD
Vanda és Szabi győzelmet aratnak András és Júlia fölött.
Sokszor még a férfiembert is ha látszik, h fingja sincs hozzá. Én se mennék autószerelőhöz egyedül, mert sztem látszana rajtam ,h semmit se értek hozzá csak vezetni tudom, de, h mi van a motorháztető alatt hát az nekem kínai.
Ugyanúgy ha ismerős pl. számítógépet akar venni ha teheti akkor engem hív, h menjek vele és segítsek neki nehogy rásózzanak valami szart esetleg egy jó gépet méregdrágán, amire nincs szüksége. Ha nekem mondja el, h mire akarja használni és mik a hosszú távú tervei vele összerakok neki egy olyat, ami a céljához megfelel se több se kevesebb és akkor már mondhatom neki, h ezt tessék megrendelni és nem engedni a 48-ból.
Tartok tőle, ez nem ilyen irányt vesz majd.
Az alvilági kapcsolatokkal rendelkező Soma aligha nyugszik bele, hogy a kölcsön adott millióit veszni hagyja, csak azért, mert Géza feltűnt és erőteljes fellépésével Zsófi védelmére kelt.
Matyó Erzsébet, barátnőjének az esküvőjén:p
nem hinném,hogy ismeri:DD