Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Szegény Gyuszival is úgy beszélt mintha ő lenne a főnöke! Ráadásul azt is el tudom képzelni, hogy ő adta le rosszul a rendelést mivel egyfolytában csak a házassága válságán foglalkozik.
Zsoltnál túl hosszú pórázon volt, Kinguci, Miki viszont teljesen más tészta
Zümi, szegény mindig úgy járt eddig, hogy mint biztos pontot, nyugodt embert kipécézte magának valami zűrös nőszemély, aztán amikor a lány nyugalom iránti igénye kielégült, rájött, hogy neki mégis egy szenvedélyesebb partnerre van szüksége.
Miért nem fog magának ez a srác egy szemüveges jogászlányt az egyetemről? Vagy a könyvtárosnőt? Úgyis vele találkozik legtöbbször!
Bár ez utóbbival az a baj, hogy kellene egy könyvtár is forgatási helyszínként, vagy a stúdióban kellene berendezni egyet. Ennek a kultúrcsatornának vajon van annyi könyve, hogy ez lehetséges legyen????
én az vagyok és tökéletes is!!!!!!!!!
:))
mindjárt leszakad a plafon:DD
szerintem azt akarta kifejezni, hogy nincs normális nő a világon.
Kikérem magamnak! És másoknak is :)))
én meg remélem, nem.
laci tényleg megérdemelné, amiket művelni szokott, viszont orsiban óriásit csalódnék...
Hát, én remélem, hogy van rá oka, mert Laci megérdemelné. Annnyiszor hülyének nézte Orsit, érezze csak meg milyen az, amikor őt szarvazzák fel!!! :P
Iminek, mióta én nézem a BK-t egy értelmes nője nem volt....
Ez a jövő hét utáni előzetes???
(Egyébként gratulálok a tengerimalachoz, de viseld ám a gondját!!!)
nem biztos, hogy bepasizik, az, hogy laci féltékeny, még nem jelenti, hogy van is rá oka :-)
imire meg mondjuk már ráférne egy normális kapcsolat. volt már neki egyáltalán?
mérai kati szerintem nagyon szép nő, de színészi tehetsége nem sok van, ráadásul a szerepe is rettenetesen unalmas...
nem hiszem, hogy hiányozna, ha eltűnne a sorozatból...
igaz, ilyesmit érzek vanda iránt is, mátét gyakorlatilag nem is látom, most már petit is unom, szóval vihetik az egész családot a rokker apuci után...
:-D
Húú, tele lesz izgalommal! :P
Orsolya bepasizik, Imi becsajozik? És talán Zsófi is kalandba keveredik? :P