Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Hát nem tudom miért kellett még egy ilyen sorozat.
Dr. Murphy teljesen jó, de miért kellett ilyen unszimpatikus emberekkel lekoppintani, nem tudom...
Bartha Zsolt karakterét tisztára mosták, piedesztálra emelték. Egy földre szállt angyal! :))
Végre megoldották Szőke Zoltán végleges törlését a sorozatból.
Új szereplők? Minek? Kifutási idő nélkül?! :(
Nóra pénzét a könyvelője a számlájáról befektette, Nóra legnagyobb meglepetésére??!! Pénzügyes nincs már?! Ezt a baromságot!
Timi azt jól mondta, hogy nem arról volt szó, hogy a papa kórházba fog kerülni, hanem haza. De ahogy ezt Timi kommunikálta, az a stílus gyomorforgató volt!
Juli, mint egy nyomozó hallgatózott Nóráék közelében. Mint titkos ügynök, már hívta is Claudiát! Bravó!
Soká lesz még vége?! :))))))))))
Annyi hulla volt már ebben a sorozatban, úgyhogy eggyel több, vagy kevesebb már mindegy.
Fejezzék már be a Miklós körüli nyűglődést.
Új fater meg púp a hátra, de lehet, hogy Gizi, vagy Tünde osztozik rajta. Elvégre ki kell tölteni valamivel az időt nyárig.
Alaphelyzetben van! Az lehet hogy a "meggyógyitását" nem támogatja az eü., de itt nem erröl van szó.
Nyilván gyógyszer sincs rá, de akkor ki fog foglalkozni vele otthon? Infúzió, katéter csere, pelenka, fürdtés, felfekvés ellátása stb.?
Dolgozik az egész Mátyás király tér
Hagyják már abba ezt a baromságot
-"Jajdejó" kigyulladt a mentő, igy nincs tovább gond Miklóssal
Semmi oka nem volt hogy fának menjen
Hülyék
Én már akkor tudtam hogy Zsótinak jó lelke van amikor Klauval fetrengett
:)
Mi van ezzel az új faterral, mi a francért került elő?
A következő rész előzeteséből amit beraktak a legvégén: Bözsi mama mondja neki, hogy elittad, eldorbézoltad az apádtól örökölt házat, és hajléktalanként éltél...
Vagyis Menyhért atya szedte össze az utcáról????
Van még ebben a sorozatban halálra alkalom, csak nem akarok 5letet adni a forgiknak
Vanda azért adhatott volna egy lehetőséget Dorkának :)
Simon szemére meg nincs mit felhányni, mert Vanda csak ugy kapásbol megdöntötte autójavitás ürügyén a srácot amikor Bazsi még/már a férje volt
Dorka apja majd eljátsza a kegyetlen apát aki nem érti meg a lányát
Mi van Árpáddal? Hiányolom