Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Ebben azt írja, hogy:
"Apja bissau-guineai származású.[1] Egy arab család szerette volna örökbe fogadni, végül mégsem került hozzájuk, de tőlük kapta a Kálid (Khaled) családnevet.[1] Azóta találkozott már az édesapjával is, aki Afrikában él. Budapesten Winkler Barnabás vette a gondjaiba, ezért hálából felvette a férfi vezetéknevét (ezt használja a hivatalos irataiban)."
Csak felét láttam ma/is/
Zsóti összesöpörte a pár falevelet amikor a pap, aki Kriszt is temette, jön ki a templombol KALAPBAN
Ahogy elnéztem nem egy zsidó templom volt és Krisz temetése sem a zsidó szertartás szerint történt. Nem találtam más vallást ahol templomban a kalap kötelező lenne
Gigi a kis rózsaszín jambósapkájában elgáncsolja Árpádot, Szonja meg azonnal ártalmatlanná teszi
Ugye Laci akart adni szprét és boxert is Gizinek. Milyen jó lett volna most/boxer tiltott/
"Simon meg félmeztelen."
És izzad mint a ...akármi
A jólápolt Timike meg rögtön felugrik az asztalra és széttárja a lábait
A Papa mit szólna ehhez?
Tedd azt,ha nem tetszik,legfeljebb nem nézed.
A színészek jók,persze itt is van ,,,gyengébb,,,na de az mindenhol van.
Igen Piroska, az ukrán határőr srác nagyon jól játssza a szerepét. :-))))))))))
Főleg ahogy veszi a lapot, mikor Zsiga tanítja csajozni. :-)))))))))))
Minden rész önálló a sorozaton belül, de ha az eddigi csempészekkel, meg dilaj rendőrökkel eddig nem találkoztál, akkor nem tudom érdemes-e.
Nézd meg a mai részt, hátha lejön valami belőle!
Hát kedves fórumtársak, lehet kritizálni, de én nézegetem mi-minden történik Makkosszálláson!
Nagyon szeretem Molnár Piroskát. Is.
Hát...nézze akinek 2 anyja van.
Bocs, ha te is nézed.;)
Török, brazil, mexikói, stb. szappanoperák kit érdekelnek?
Nem is értem, hogy miért kellett lekoppintani Dr. Murphyt....
Semmi gond. Abban az időpontban én a napi híreket nézem egy másik adón, mert hogy egy kicsit tájékozódni sem árt. Sorozatból pedig van éppen elég.
A Keresztanyámat már nem nézem, abból elég volt. Ezt a BK-t már végig agonizálom, nem sok van hátra, remélem a nézők túlélik, ha a szereplőket szépen sorban ki is nyírják. :))
Ő máris talált munkát, nyugdíjkiegészítést.
A sörreklám jó bemelegítés volt. Jó, hogy nem nyafog mellette Bözsi.
Ismerős nekik a börtön, így majdnem "haza" mennek.
Melléjük zárnám még Árpádot is, hogy ne unatkozzanak.
Ha valamelyik térfigyelő kamerán látszódik a kocsi rendszáma, Juli fog bajba kerülni Clau hülyesége miatt? Kell még egy kis izgalom!
Ha Miki nem éli túl, akkor ez gondatlanságból eredő emberölés, ezek után Clau vagy Juli fog börtönbe kerülni, és így írják ki a sorozatból?