Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Hát ez marha jó... :S legalább így, hogy már úgyis befejeződik jövő nyáron, ne tologatnák tovább... engem nem hoznak lázba az unásig játszott karácsonyi filmek.
A másik, ami miatt aggódom: remélem, erre a Gizi-Árpád bántalmazós részre pontot tesznek még a hétfői, max. keddi részben, és kiderül minden a lakók számára... mert szerintem nem valami lélekemelő épp karácsony előtt nézni ilyen borzalmakat. Az a Gizis ajánló nagyon felzaklatott.
A lényeg: Ez azt jelenti, hogy a Barátok közt ismét későbbi időpontra kerül: hétfőn és kedden 23:50-től lesz látható, míg szerdán olyan késői időpontban, hogy már átcsúszik csütörtök éjjelre; 00:20-kor kerül adásba.
A sorozat a megszokott módon szünetre vonul az ünnepekkor, de hogy 2021-ben milyen műsorsávokban lesz látható, azt egyelőre nem tudni.
Köszönjük szépen! :(((
Na, Aliz következő nagyjelenete a 'kriszmiattadhaltmeg' fejezet... baromira irritál ez a nő.
Simon mekkorát koppant! :D
...hát, vaktyúk is talál szemet...
Ami meg a lottót illeti, már jöhetne az a nagy találat, ugyanis anyukám, amikor 4 éves voltam, megjátszotta családunk életkorával a lottót. Ennek 62 éve. A lottószámokkal most már mi játszunk minden héten, eredménytelenül. Belegondolok ez mennyi kidobott pénz...csupán néhányszor volt kettesünk.
A lényeg, a lottó most is ki van töltve és legyen igazad !
Voltak már nők is,Brigi beleesett a liftaknába.
Magdi anyus meg leesett a lépcsőn.
Ha már kiírták,meg is halasztották. Akkor már adták volna meg, hogy hősi halált haljon,nem busz balesetet.
Tényleg ideje hogy vége legyen.
Meglehet, ha a forg.írókkal fejezte volna be már régen a kapcsolatot, akkor a BK. nem süllyedt volna idáig.
Volt egy főnököm, a veszteséget termelő ágazat vezetőjének mondta: ha nem megy a kupleráj, nem a házat kell bezárni, hanem a benne dolgozókat kicserélni!
Pár dolgot ismét leírtatok amikkel egyetértek, ezért nem ismételgetem.
Ámde tegnap pl. voltunk a bicikli boltban, és az ellopott bringákról egy szó sem esett. Betakarta a feledés jótékony félhomálya. :-(((((((
Tudom, hogy Seprényi Lacit kiírták, de ezek után már azon sem csodálkoznék, ha Krisz becsengetne Vili bácsiékhoz.
Csak megerősíteni tudom: ezzel az írók, rendező gárdával már régen be kellett volna fejezni a BK-t.
Nemdebár kedves Kolosi Peti?????????
Én meg azt gondolom, hogy a titokzatos telefonáló Tünde.
Rájött Laci baromságára és most - jogosan - szívatja.
Megérdemli Laci, hogy főjjön a saját levében jó sokáig.
Már kezdek Vanda miatt is aggódni. Mivel nincs beleírva a szerepébe a terhesség, valamit kezdeni kell vele is.
Jószándékú kiírás: Marci után megy örökre.
Jól bevált kiírás: Elpusztítják, valami lehetetlen okkal.
Az egész úgy ökörség, ahogy van.
Kedves Forg. Írók!
Egyetlen mozdulattal lehet az egésznek véget vetni:
Valamikor volt az Utazási Irodának szilveszteri: "Út az ismeretlenbe" szilveszteri utazás-szervezés. Ki melyik buszra szállt fel, csak a gk.vez. tudta, hogy hova, melyik városba, melyik szállodába/étterembe viszi a társaságot...
A ház összes lakója egy ilyen, közös kirándulásra megy valahova jó messzire, senki nem marad a házban. Míg odavannak, a Mátyás tér 1. alatt megnyílik a föld, és az egész úgy szépen süllyesztőbe kerül. Pont. Nem kell több hülyeség, és nem kell ilyen barbár módon "elvarrogatni" a szálakat. Utolsó képként berakják a bulizó-bandát. Klaudia az asztal tetején táncol, stb. stb. és minden oké!
Semmi fantáziátok nincs?
Értem én, hogy sokk meg tagadás, de Aliz iszonyatosan irritált ezzel a reakcióval. Tényleg az lenne a legegyszerűbb, ha Zsolt berángatná magával az azonosításra, akkor felfogja a csökött agya.
Bár ezt anno Lacival is eljátszották Csabi halálakor, és ő még a hullaházban sem ismerte fel a fiát a tagadás/sokk alatt, csak akkor fogadta el a tényt, amikor Csabinak egy jellegzetes sebhelye ott volt a holttesten.
Ugy go dolom,hogy a titokzatos telefonalo a hangja utan Arpad lehet.
Aliz mar eddig is lokott volt,most meg hulyebb.
Zsolt miert nem viszi ot is a korhazba,hogy azo ositdak Krisztiant.
Szóval "ezek" még mindig nem gyógyultak ki a hülyeségböl, vagyis ha valakit kik kell irni akkor koporsó
Menjenek a francba és finom vagyok!