Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Nincs miért bocsit kérni!!!
Az RTL elhatározta, hogy rosszabbnál rosszabb sorozatokat gyárt.
Szerencsére bejön még pár adó a TV-men, így válogathatok. Mert mint már céloztam rá, a BK-ból is elegem van. Azt sem tudom mostanában mi történik!
Ismét nagyot alakítottak az írók.
Hová amortizálják még a szereplőket ?
Csalnak, lopnak, hazudnak, veszekednek, terrorizálnak, asszonyt vernek, meghalasztanak stb....
Bírnák már ki ezt a pár hónapot békében és menjenek a pi@ába.
Nektek is feltűnt, hogy Attila kiesett valamelyik szekrényből. Szokás szerint megmasszírozta Juli nyakát, talán máshol is, de azt már nem mutatták.
A nyomozók legragyogóbb gyöngye valószínű fantasztikus felfedezésre tett szert a hosszú távolléte alatt...meglátjuk.
Vagy nem is kell! Mert majd amikor kezdik kitolni a kórteremből, egy küszöbnél zökken egyet az ágya, és attól felébred Miki! Ettől kezdve új fejlemény, hova is vigyék, és mit is kezdjenek vele.
Tudom hogy agyament ötlet, csak tippet akartam adni a forgiknak, talán így ki lehet kerülni, hogy ne kelljen Kínába vinni.
Biztos elkerülte a figyelmem,bocsánat.
Nézem, félszemmel.
Annyira nem köt le, hogy kettővel nézzem.
Nézem, néha. Túl hosszú az "előjáték" a
bevezető.
Rágódnak valamin, de nem történik semmi.
Amit látok az egy lassú, idióta vergődés a semmin.
Talán kiforrja magát a történet, amit várok.
Kedves Kommentelők!
A minap kérdeztem, nézi-e valaki a "Keresztanyu" c. sorozatot.
Még csak válaszra sem méltattatok. Túlélem, a véleményemet meg megtartom magamnak!!!
Ez a vonal engem is érdekelne , lemaradtam
Hogy lett Juli "mediátor", bár ahhoz képest gyorsan feladta
Még hátra van Krisz temetése hogy adjak 5letet az íróknak. Így is lehetne "vörösszeműbbre" venni a párbesédeket
Ezt a "Miki utazni Kína" vonalat csak erőltetik
Van vízuma Mikinek Kínába? Milyen lesz majd ha Bazsi ággyal együtt tolja a kómás Mikit vízumért
Nem lehet erre mást mondani mint baromság hegyén hátán
Vanda hanyattfekve fogja visszaédesgetni Simont,
vagy elmegy autózni és lerobban az autója, oszt jön egy szerelő....
Taxi, vonat, repulő, riksa melyik ülésére lehet feltünés nélkül ültetni egy kómás beteget?
Oszi és Timi két huszonéves maradnak barátok. Ilyen nincs, valamelyik megdönti a másikat elöbb utóbb
itt próbálkozz
Gyakorlatilag Mikit már kiírták a sorozatból. Most ezzel írják ki majd Balázst is.
És egy újabb bonyodalom: Vanda gyakorlatilag Balázs miatt dobta Simont, ha Balázs eltűnik, akkor hogyan fogja magát vissza-édesgetni Simonhoz??? Vagy addigra majd Simon már összejön mással, és Vandácska két szék közül a földre esik???
Bazsi miből fog ott élni? Nem csak élni, de a kórházi költségeket is fizetni? Abba szerintem beszáll Nóra is a kft-ből eredő pénzzel, és Timike is, hiszen neki is ugyanolyan apja Miki, mint Balázsnak. És ugye Timikének most fut a szekér.
Egész jó csaj lett az undok Timikéböl deréktol fel és lefelé. Szokták mondani , a legjobb nőt is unja valaki :)
Osztálytalálkozó hotdoggal. Felejtheetlen élmény lehetett
Miklóst felmentik és Bazsi viszi Kínába. Ezt hogy gondolták? Miböl ilyen gazdagok?
Mert Bazsi idáig Klau pénzböl élt, Levente bicikli munkájábol ennyi nem jön össze, Nóra meg nem praktizál
Az volt már hogy medveanyám?
:)