Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Nora mit huledezik, hogy Timinek is voltak razos, ugyei, de... Timikenek minden mozzanata aljas, szandekos, es mocskos gyerekkora ota.
Ki volt az, akit majdnem kigyirt, mikor kigyot tett egy autoba?
Köszi! Izgalmas lehetett nagyon kár hogy kihagytam.:) Nem, nem akarom a neten megnézni
Semmi értelme ezeknek a nem lényeges epizódoknak
Megkapja-e Miklós Klau egyik veséjét fájdalomdíjul. Az igen izgalmas lenne :)
A menyasszonyiruha 5% elasztánt tartalmaz.
Luca először valóban a gatya szárat tette rendbe.
A szakácsékat az erdész szabadította ki egy kötél segítségével.
Róka sikoltozott, nyilván bagzik.
Martina kétszer akkora mint Luca , hogy stimmelhetett volna rá a menyasszonyi ruha
Luca elöször nem a Csongor/?/ nadrágját vállalta el hogy felhajtja?
Kimaradtam néhányszor
Hogy szabadult ki a szakács és Gigi a "szakadékbol" és ki/mi sipitozott amitöl Gigi megrémült?
Luca az egyetem legkiválóbb tanulója, mondta az igazgató Aliznak,mikor az bement érdeklődni a teherbeesős buli után.
Egyik este éppen tanult. Meg is lepődtem, mivel itt még senki nem tanult egyik egyetemen sem, de nem is végezték el.
Ja, és bevallom röstellkedve, de fogalmam sincs hová tűnt Vili bácsi és Bözsi mama?!
Most vannak a "sörös reklám" után kapott pénzből az eltervezett "világkörüli úton?!"?
Vagy ismét szanatóriumba vannak?!
Na, nem mintha Bözsi mama hiányozna! :) Csak amikor Tünde kommunikált velük, akkor vettem észre "hiányukat."
Amikor Martina, Csongor menyasszonya rácsodálkozott Timire, mint borjú az új kapura, hogy Ő híres divattervező, dobtam egy hátast!
Én nem is tudtam, hogy Timi ennyire befutott a divatszakmában?! Hol tanulta ezt a szakmát, Svájcban? Vagy csak úgy autodidakta módon?! Még a végén kiüti Lakatos Márk csapatát is a szakmából?! :))
Én pedig azon csodálkozom, hogy mi lett a kitűnő tanuló, mindig szorgalmas Ucából?! Aki még a jó édesanyjának is mindig példát mutató, tanácsokat osztogató lánya volt.
Mi van a drága magán iskolájával?! Soha említést sem tesz róla, csak csicskáskodik Timinél?! Miért a varrógép lett a barátja, miért csak ő dolgozik, Timi meg csak reprezentál?!
Vagy Luca fogja elvarrni a Bk összes "elvarratlan" szálát?! Node arra egy üzemi varroda is kevés lenne! Szerintem.
Luca kutya ruhakat varrt, aztan valami ceg lopta a designjat, es vegul megallapodtak, es kapott erte penz, a businessel meg felhagyott. Okos anyucikaja ezzel a penzzel lepet le, mikor ralott Zsoltra.
Aliz probalt babaruhakkal uzletelni, de bebukta a dolgot.
Na de milyen ruhát varrt!?
Az összes kínai árul ilyet;)
Én azt gondoltam, hogy tényleg valami extra lesz, valami különleges szabás, anyag, díszítés és egyéb érdekes megoldások, ne de ez! Egy tömegcucc.
Ne feledkezzünk meg Lucáról sem. Profi varrónő!
Igen, aki annyira nagyon profi, mint Luca, annak még tanulnia sem kell a varrást. Elég ellesni Bözsi mamától hogy varr fel egy gombot és máris minden ok.
Mar az se volt semmi, hogy Martina divattervezokent azonositotta Timiket, akinek a munkaja nelkul nem tud elni. A baromi nagy tervezes meg annyi volt, hogy teszek ra egy reteg csipket. Huuu, de eredeti! Ezeknek a terveit akarta mashoz elvinni XD
Modellezes nyista. Hacsak nem occcoo, kinaji, (szt)reccs csipke, az nem fog szep, passzentosan allni, ha barmilyen profi, legjobb varrono ferceli :P
A "Klinika" c. sorozatból tudom, hogy nem oké a vércsoport különbözőség! Ott szó sem volt teljes vércsere lehetőségről!!! Ellenben ami még nagyon fontos, a szövetszerkezet azonosság!!!
De az egész csak arra jó, hogy nekünk legyen itt min csemegézni. Gigiék a gödörben, miközben egy kis róka vonít!!!!!! Fujj!!!!!!
Összegezve: az egész úgy szar, ahogy van!!!!
Bocs, ha valakit ezzel megbántottam!!!!
Majd Mátét kiírják a sorozatból azzal, hogy pár hónapra nevelőintézetbe kerül.
Luca (vagy Timi) összebarmolja Csenge menyasszonyának a ruháját, így elmarad az esküvő. Lesz még azzal a ruhával gond.