Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Barátnő kereső:) fórum

Barátnő kereső:) (beszélgetés)

❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
338. Nikici 34 (válaszként erre: 337. - Wiki9)
2017. ápr. 4. 21:16
Sziav;)34 eves ket gyermekes anyu vagyok ,szivesen baratkoznek;)
337. Wiki9
2017. márc. 19. 20:03
Sziasztok! 29 éves vagyok, Solymárunk élünk a párommal. 33 hetes kismama vagyok, szívesen ismerkednék környékbeliekkel és budapestiekkel :) Szeretek császkálni a városban, sorozatokat nézni, biliárdozni, sütni-főzni :)
336. nsinmd
2017. febr. 7. 01:00

Sziasztok!

26éves nő vagyok Budapesti.

Valakinek volna kedve ismerkedni kávé/tea mellett megtehetnénk!

335. Rizso05 (válaszként erre: 323. - 6bdc717ade)
2017. febr. 5. 14:29

Szia:)

szimpatikus vagy nekem...megkérdezhetem pontosan hol laksz?Én Miskolc mellett

2017. jan. 28. 02:40

Dombóvár környékén, ha valaki barátnőt keresne, egy kedves hölgy ismerősömnek keresnék segítenék!

Írjon rám privátban, köszönöm :)

2017. jan. 22. 18:26
Sziasztok! Én 24 éves nő vagyok, Komárom-Esztergom megyéből. Azért regisztráltam az oldalra, mert szeretnék én is barátnőket találni, akikkel mindent megtudok beszélni, akikre mindig számithatok. Szabadidőmben szeretek zenét hallgatni, sétálni, filmet nézni. Szeretek koncertekre,moziba járni.
332. Niki34
2017. jan. 16. 11:00
Sziasztok ès búèk mindenkinek:)! Barátnő(ke)t keresek,30 fölött.Èn 37 múltam ès az első babámat várom. Főleg kisgyerekes vagy szintèn kismama levelèt várom, de persze más is írhat:) szép napot Niki
331. Wiki9
2016. nov. 16. 15:36

Sziasztok!

Jó lenne ismerkedni, barátkozni, barátnő(ke)t találni :) A régi barátságaim elkoptak és örülnék, ha egy igazi barátságot lehetne ápolni valakivel.

Szeretem a sorozatokat, szeretek sütni-főzni, korizni, puzzle-zni, császkálni a városban. Solymáron élek a párommal.

Viki

2016. szept. 7. 00:37

Sziasztok!

27 éves vagyok, JNSZ megyéből. De bárhonnan szívesen csevegnék, barátkoznék másokkal.:)

2016. aug. 3. 13:26
Sziasztok! Budapesten lakom, és barátokat keresek. Nem vagyok egy bulizós típus és az érdeklődési köröm is kicsit más mint általában a nőknek. Motorozom, és imádok mindent ami gyors és hangos, szerelek és barkácsolok, de szeretek festeni, rajzolni, akár szabadtéren is :) olvasni, írni sétálni, fotózni és a szabadban lenni, beszélgetni és jókat nevetni, és szeretem a sört és a teákat. :D Örülnék, ha sikerülne jó barátságot kialakítanom itt Budapesten, sajnos a barátaim vidéken laknak, és jó ha félévente sikerül találkoznom velük. Kezdem kicsit egyedül érezni magam, főleg ebben a szép nyári időben. Üdv mindenkinek: Edo :)
328. Zsanooo
2016. júl. 12. 22:43
Sziasztok Zsanett vagyok 18eves es pecsen lakom :) szeretnek baratokat/baratot szerezni :)
2016. ápr. 30. 17:06

Sziasztok!

Bulitarsat keresnék / barátnőket! Bács kiskun megye / Kiskunhalas kornyekieket :)

20/ L vagyok :)

2016. ápr. 12. 21:01

Sziasztok

Esetleg van kedve valakinek a jövőhéten egy sütire kávéra...jövő hónapban Budapestre költözünk de sajnos a férjem munkája miatt sokat leszek egyedül és nem ismerek senkit..én 34 et töltöm ebben a hónapban és nagyon örülnék ha barátnőre lelhetnék :)

325. ancsi.89 (válaszként erre: 323. - 6bdc717ade)
2016. márc. 31. 19:26
Szia! Nem tudom aktualis e meg h baratno kereses temaban?Vagy nem is tudom hogyan kell ezt pontosan kerdezni😊 En debreceni vok, ha van kedved irj.
2016. márc. 9. 17:46

Sziasztok!

Csatlakozhatom az előttem szólók mindegyikéhez, de amit tudni kell rólam az annyi, hogy 32 éves vagyok Budapesten dolgozom és munka mellett tanulok is. :) Senki elől nem zárkózom el, de tudni kell eleinte csak e-mailen, levélben ismerkedem és ha kellően kölcsönös a szimpátia nincs ellenkezés egy személyes találkozónak. :)

Programok kiderülnek mennyire lehetnek közösek az ismerkedés során. :)

2016. febr. 21. 13:51

Szia! Olyan barátnőt keresek aki komolyan gondolja,sok a link alak egy-két levél után lelépnek az ilyenből nem kérek,csak igaz barátság érdekel.

Szeretnék barátot,barátnőt találni,nem rég költöztem Hajdú megyébe.

Jó lenne ha valakivel lehetne jókat beszélgetni,bármilyen témában.

Hajdú megye előnyben de akár hol laksz nyugodtan írj várom leveleiteket.Üdv. Rita

2016. febr. 14. 09:42
Sziasztok! 28 éves győri lány vagyok. Sajnos a legtöbb barátnőm külföldön él. Keresek hasonló korú lányokat szabadidő értelmes eltöltésére. Szeretek olvasni, sportolni, fallabdázni, mozi vagy csak beülni valahova beszélgetni, jönni menni, bulizni, kirándulni. Várom leveleiteket 😊
2016. febr. 13. 21:23
Sziasztok! 28 vagyok, budapesti. Nemrég szakítottak a párommal, és most szingliként szeretnék többet eljárni bulizni, beülni valahová, jó hobbit találni. Persze munka mellett, amikor szabadidőm engedi. :) Sajnos barátnőim javarészt párkapcsolatban élnek, és nem igazán érnek rá. Illetve aki ráér, csak a párjárol beszél, és nekem most ez nem hiányzik annyira. Ha van kedved csatlakozni: edina87262@freemail.hu
2016. febr. 9. 18:12
Sziasztok keresem a legjobb barátnőmet Budapestről akivel lehet közös programokat csinálni jól ellehet beszélgetni vele jóban rosszban tudunk egymásra számítani.
2016. febr. 1. 15:57
Sziasztok! Sajnos szinte teljesen elkopott a baráti köröm,csalódtam bennük,hiányoznak a közös női dolgok.30-as vagyok,szeretnék barátnőket,elégé egyedül érzem magam.Hajdú megyében lakom.Évek óta nincs akivel csajos dolgokról vagy bármivel kapcsolatban lehetne beszélgetni.Remélem van itt olyan aki hasonló cipőben jár mint én és egymásra találunk :) Olyan barátnőt keresek aki majd személyes találkozóba is benne van. Jó lenne ha találnék egy klassz barátnőt akire mindig számíthatok.Ha te is szeretnél egy igaz barátnőt akkor írj nekem.Üdv.Kata
2016. jan. 30. 22:13

Én is keresek! :P ( 23-éves, férfi vagyok )

Ha valaki akar beszélgetni csak írjon rám :)

317. Hedda30 (válaszként erre: 314. - 212bb7f35a)
2016. jan. 15. 22:17

Szia!

Ha aktuális még szívesen ismerkednék veled!

Szintén szeretem azokat amiket írtál. Milyen filmeket és zenéket szeretsz?

Nálad idősebb vagyok, 30 éves, remélem még belefér ek :)

Én is Budapesten lakaom, fodrászként dolgozom.

Mivel foglalkozol?

Jó éjt!

Móni

2016. jan. 3. 10:03

Sziasztok! Párommal most ősszel költöztünk Budapestre. Még nincsenek itt ismerőseink, de akár párok is jelentkezhetnek, közös program eltöltésére.

Szép napot nektek! :)

2016. jan. 1. 22:01
Sziasztok! Én 26 eves pesti lány vagyok. Szinte az összes bnőm vidéken vagy külföldön él. Ha van itt olyan aki szeretne ismerkedni akkor írjon nyugodtan :) Normális,igényes,csinos lány vagyok. Szeretek bulizni,moziba jarni,vásárolni meg stb csajos progikat :) Emailt is irhattok! nicoleszabo25@gmail.com
2016. jan. 1. 20:34
Sziasztok! Budapesten élek 25 éves lány vagyok. Szeretek mozizni, kirándulni (jó időben) , bárba-szórakozóhelyre járni! Hasonló korú lányokkal szeretnék ismerkedni! :)
2015. nov. 13. 11:22
Sziasztok!😊 Valaki holnap bulizni akar Pécsett???? Üdv. Csilla
2015. okt. 6. 20:06

Sziasztok! Keresem bolondos,de komoly;szép de pimasz; egyszerű de stílusos barátnőmet. Kullancsok,tolvajok,értékeiben romlott csajok csajok nem érdekelnek! Csak élni vágyó klassz, igaz barátság érdekel,ahol mindketten tudunk egymástól tanulni: szeretetet, értékeket,önmegvalósítást,spiritualitást,egészséget,pimaszságot,sexuális odaadást (nem egymás felé ;)..:) vagy csak simán lazuljunk a világ zajos erdőjében!:)

Szép napot Mindenkinek! Békés-megyei csinos lány,28éves.

311. Szilvi088 (válaszként erre: 309. - Szilvi088)
2015. szept. 19. 21:01
Sziasztok valamiért törlődtek az innen kapott üzeneteim megnyítás után és késöbb nem tudtam válaszolni.A facen szilvi szii néven vagyok fennt.
310. kabarbi
2015. szept. 6. 17:18

Helló!

van itt valaki Vas megyéből?

2015. aug. 18. 16:24
Sziasztok 26 éves lány vagyok.Problémám hasonló az elöttem hozzászolókhoz.Budapestől 25km re Gödön lakom.Amíg volt kivel, főleg Budapestre a Nyugati környékére jártunk bulizni.Jó lenne néha valakivel jókat beszélgetni bulizni beülni valahova meginni valamit.
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook