Barátnő kereső:) (beszélgetés)
Sziasztok!:)
Én is hasonló cipőben járok, mint itt legtöbben. 19 éves, érett gondolkodású lány vagyok, 2 éve költöztem Budapestre, de itt sajnos még nem sikerült barátokat találnom. Van párkapcsolatom, de tudnék bőven időt szánni barátnőkre is..Akinek lenne kedve később személyesen is ismerkedni és akár bulizásra, akár egy jó beszélgetésre vagy teázásra vágyik, írjon bátran privibe!:) lulilla@citromail.hu
Sziasztok,
24 éves párkapcsolatban élő lány vagyok. 2,5 éve élek Budapesten, de nem találtam igazi barátnőt még!
Szeretek csavarogni a városban, kirándulni, strandolni!
Ha van kedved írj privát üzenetet vagy a lula.bodza@gmail.com emailra!
Sziasztok!
Szegedi, 34 éves, független csajszi vagyok.
Barátnőmet keresem! :-)
Sziasztok.
Én 24éves békéscsabai lány vagyok. Kb. 2éve költöztem be csabára, és nem nagyon vannak barátnőim.Keresem barátnőm akivel a kis titkaimat, dolgaimat megoszthatnám.
Amik olyan csak, csajos dologok. :)
Szivesen beszélgetnék, ismerkednék bárkivel:)
Szép estét.
Any87
nincs a pontok után szóköz... csak rosszul irja ki a hoxa
tehát fonetikusan is leirom ;-)
juhaszpontviktoriapontnullanyolckukackodoponthu :D
Sziasztok!
4. éve vagyok pesti leányzó, de még mindig nincs meg az a barátnő, akire bármikor számíthatok, akár bulit, akár komoly beszélgetés terén. Vagy mindenki hazajárós, vagy egy pasi miatt le lettem koptatva... Mit mondjak? Ebből már rohadtul elegem van, és még csak 22 vagyok. Keresem a legjobb barátnőmet, most már teljes gőzzel.... mert elég volt ebből a pesti begubózós magányos életből. Ha szeretsz beszélgetni, életvidám csajszi vagy, végre mennél bulizni, vagy csak sportolni szeretnél valakivel... ha szereted az állatokat (nem a pasikat ;-), akkor írjatok nekem bátran, és találkozzunk és szórakozzunk együtt már holnap!
juhasz.viktoria.08@kodo.hu <--- itt mindig elértek
További Kellemes Húsvétot, véleményem szerint jobb a kevés locsolóval! :)
25éves vagyok.Párommal és kisfiammal élünk
Dunakeszin. Őszinte,vidám barátokat szeretnénk magunk mellé akikkel jó programokat tudnánk csinálni. Kirándulni,hülyéskedni,összejárni egy jó ebédre vagy vacsira...stb. Örülnék egy jó barátnőnek akivel meg lehet inni egy kávét,jót lehet beszélgetni,esetleg elkezdeni egy jó kis fogyókúrát:))) Tömören ennyi! Aki úgy gondolja hogy szeretne jobban megismerni,az írjon bátran. timea8611@gmail.com
Sziasztok!
Beleolvastam a hozzászólásokba és látom itt mindenki fiatal, de ha nem próbálom meg nem sikerül.
Én 57 éves, rendkívül fiatalos,barátságos,egyedülálló nő vagyok, lassan nyugdíjba készülök. A baráti körömben mindenki házasságban él, alig van idő egy barátnői csevegésre, mert vár otthon a férj.
Arra gondoltam, ha van egy hasonló koru hölgy társam, aki szintén "magányos", szívesen eltölthetnénk együtt a szabadidőnket, programokat csinálhatnánk.
Szeretettel várom mindenki levelét!
Szép napot!
Sziasztok!
Én is szívesen barátkoznék, 22 éves budapesti lány vagyok, nemrég költöztem a fővárosba úgy, hogy nem ismertem senkit. Nagyon szeretnék új barátokat találni, hogy ne érezzem magam ennyire elveszettnek.
Sziasztok.
Én egy 24éves békéscsabai lány vagyok. Kb.2éve költöztem be csabára, ezáltal szinte csak a kollegáim a barátaim, de nincs olyan igazi barátnőm akivel a kis titkaimat, dolgaimat megoszthatnám.
Amik olyan csak, csajos dologok.:)
Szivesen bszélgetnék, ismerkednék bárkivel:)
Szép estét.
Any87
Sziasztok! Én is szeretnék csatlakozni a klubbhoz! Barátokat akarok, sokat, olyasmi csapatot, mint a Jóbarátokban. Vidéken nőttem fel, de itt a fővárosban nem nagyon sikerült még szoros barátságot kialakítanom, pedig már itt élek egy ideje. Érdekelnek a múzeumok, kulturális programok, de egy összeülős beszélgetés a pasikról is jöhet. :) Semmi jónak nem vagyok elrontója. 27 éves vagyok, a Párommal élek együtt.
Szeretettel várom mindenki levelét!
Szép napot!
Szia!
Hová valósi vagy?
Sziasztok!
Visszaolvasva a bejegyzéseket itt mindenki fiatal. De ennek ellenére teszek egy próbát. Én már abba a korosztályba tartozom, ahol a gyerekeim már élik önálló életüket.Igy én egyedül élek 48 éves vagyok. Dolgozom, de ennek ellenére szívesen barátkoznék olyan korosztályomból tartozó barátnővel, aki hasonló helyzetben van, akivel megtudnánk mi is osztani gondjainkat, bánatainkat. Talán még némi kikapcsolódást is tudnánk együtt szervezni. Még nem érzem magam annyira öregnek, hogy teljesen bezárkózzak a négy fal közzé és a Tv előtt töltsem um. a mindennapjaimat. Én szabolcsi vagyok. Tudom ez elég nehéz lesz, de ha mégis van olyan aki talán hasonló helyzetbe van kérlek írj és talán sikerül a továbbiakat megbeszélnünk.