Barátnő kereső:) (beszélgetés)
Sziasztok!
24 éves házas vagyok Csongrád megyében egy kis faluban lakom,van 4 cicám és 2 kutyám akiket imádok!
Szabadidömben zenét hallgatok filmet nézzek!
Keresem azt a Barátnömet akivel jokat lehet beszélgetni aki megértö és a bajban is ott van!
Küldj üzit ha irnál nekem!
gombosne1994@gmail.com
Sziasztok
Keresem barátnőmet 47 éves vagyok Budapest és környéke. Email: karicsszofia@citromail.hu
Sziasztok.
25eves fejer megyei anyuka vagyok.maganyos.😣
Fehervar es környėkėröl keresek baratot.beszelgetni,közös programokra.. Ha esetleg itt laksz valahol es te is baratot keresel irj nekem ☺
Sziasztok :)
Multinál középvezetőként dolgozó értelmes, életvidám nő vagyok, keresek barátnőket Budapesten és Székesfehérváron 28-40 év között, nekem is sok barátom külföldön vagy házas gyerekekkel és kevésbé érnek rá.
Jófej, értelmes, életvidám barátőket keresek programokat, beszélgetésekre, kimozdulásra :)
Ha úgy érzed, Te lehetnél, írj :)
email címem: m.doranew@gmail.com
Sziasztok!
21 éves lány vagyok és barátnőt keresek magamnak. Sose volt igazi barátnőm és már itt is írtam pér embernek akik nem is írtak vissza :( Szóval ez úgymond egy ilyen végső elkeseredéses állapotom :)
Párom persze itt van mellettem és ez nagyon jó, de azért ő is látja, hogy szükségem lenne valakire.
Magamról annyit, hogy szeretek főzni, sütni, beszélgetni és minden jó programban benne vagyok :) koromhoz képest kicsit ilyen "anyukás" beállítottságú vagyok, de ha mindez nem riaszt el akkor talán van reményem :D
Zalai vagyok, de sokat tartózkodom Vas megyében is, ezért ezen térségből keresek embereket :)
Szia
Kérlek írj e-mailt kisszia@freemail.hu
19 éves vagyok , Nagykőrösi , Kecskemét nekem kocsival 15 perc bármikor tudnánk talizni .
Sziasztok
Kecskeméten keresem legjobb barátnőmet akivel hétvégente lehet bulizgatni.
nem levelezőtársat keresek
Csak Kecskeméti lányokat keresek!
Sziasztok!
26 éves miskolci lány vagyok, párkapcsolatban élek már 7 éve. Barátnőket keresek. Akinek lenne kedve ismerkedni velem, bátran írjon a silvertigershop@gmail.com e-mail címre. :)
Sziasztok!
Szombathelyen keresek barátnőt, 38 éves vagyok.
Szeretek bármiről kötetlenül beszélgetni, beülni valahova, vagy akár bulizni elmenni. Egy csemetém és egy férjem van:)))
Írjatok, csak kisül belőle valami:)
Sziasztok Csilla vagyok de szolitsatok Csillunak!
24 éves leszek az idén kedves öszinte csajszinak tartom magamat!
Csongrád megyében egy kisebb faluban lakom a férjemmel lassan 3 éve vagyunk házasok!!
Szeretek zenét hallgatni,filmet nézzni,sütni, főzzni,a 4 cicáimal játszani,képeket szerkeszteni!
Nagyon sokat csalodtam az emberekben ki használtak és ezért is vagyok nagyon magányos :(
Szeretném meg találni az igazi barátnőmet!!
Ha szeretnél velem barátkozzni dobj egy levelet nekem!!
Email cimem:
gombosne1994@gmail.com
Várom leveled :)
Csillu
Szia Hajni!
Csillu vagyok én 24 éves leszek az idén lassan 3 éve házasságban élek és én is egy igazi legjobb barátnőt keresek magányos vagyok
Ha gondolod irj
Email cimem gombosne1994@gmail.com
Várom leveled
Csillu :)
Sziasztok!
12-14 éves korosztályig keresek barátnőt.
Sziasztok!
Régóta élek Budapesten, de sajnos azt tapasztalom, hogy itt nehéz megbízható, jóindulatú embereket találni, olyan barátokat, barátnőket, akikre mindig számíthatok.
49 éves vagyok, a kamasz korú gyermekemet egyedül nevelem. Gyakran hiányzik egy barátnő, akivel legalább egy kávét meg tudunk inni, és jókat beszélgetni.
Ha szeretnél velem barátkozni, írjál az e-mail címemre: cvetak3@freemail.hu
Köszönöm! :-)