Barátnő kereső:) (beszélgetés)
Kedves Judiana!Keresel még barátnőt? engem érdekelne
kytty@index.hu
Sziasztok!
Barátokat keresek.
24 F
Sziasztok !
19 éves lány vagyok.Szolnok megyében lakom.
Debrecenben tanulok ,ott keresnék igaz barátnőt,akivel lehet jókat beszélgetni ,vásárolni ,bulizni.
Nagyon szeretek olvasni ,fotózni és kirándulni a szabadidőben .
Sziasztok! 20 év körüli barátokat keresek. Szolnok megyében lakom. A többit privátban.
Jhszbogi0622@gmail.com
Sziasztok! :)
Kortól függetlenül keresem barátnőmet/barátnőimet Budapesten.
Mivel barátaim szerteszéjjel mentek az országban - világban, hiányzik valaki, akivel lehetne beszélgetni és találkozni is.
Nem kifejezetten levelező partnert keresek, ha megvan a kölcsönös szimpátia, később számomra a személyes találkozók is fontosak lennének.
Magamról csak annyit, hogy lassan de biztosan közelítek a 4.X-hez, és van egy kisfiam aki mindennél fontosabb számomra!
Nem riadok vissza a férfiak barátságától sem, amennyiben az tud szigorúan baráti maradni :)
Egyszer már sikerült itt találnom egy tartós barátságot, remélem ismét szerencsém lesz :)
Sziasztok!
20 éves lány vagyok,barátnőt szeretnék találni akivel lehet beszelgetni,vásárolni,bulizni stb.
Debrecenben lakom. Ha szeretnél megismerni írj bátran :)
Sziasztok!
20 éves lány vagyok, szeretnék találni igazi barátnőt/barátnőket, akivel mindig számíthatunk egymásra.
Szeretek sétálni, utazni, bulizni, beszélgetni akár egy kávé mellett.
Tolna megyében lakom. Ha szeretnél velem megismerkedni, írj: szabadszell@citromail.hu
Sziasztok! 🙂
Debrecenből keresem hasonló korú (28-32) emberkék jelentkezését, akik olyan barátra vágynak, akik szeretnek sportolni, lelkizni, enni-inni, vásárolni, stb. ☺️
Persze az sem akadály, ha (egy idő után) tudunk egymásra számítani, megvan a bizalom és az empátia.
Ha Te is hasonló cipőben jársz, bátran írj üzenetet! 😘
Sziasztok!
25 éves nő vagyok, Budapesten élek. Szeretnék hasonló korú barátnőket találni, akikkel jókat lehet beszélgetni, különböző programokra járni. Szeretek sétálni, csavarogni, kávézni, zenét hallgatni, hasonlók.
Ha barátkoznál, írj! :)
Sziasztok! :)
18 éves leszek novemberbe és Borsod megyébe élek a szlovák határ mellett.
Barátnőt/barátnőket keresek. Mert akik voltak, már nem foglalkoznak velem. Ha írni szeretnél nekem, itt az email címem: molnarbrigitta001@gmail.com
Szia
Keresel még barátnőt? :)
Sziasztok!
24 éves lány vagyok és szeretnék igazi barátnőt találni, közös programokhoz, jókat beszélgetni, együtt nevetni. Szeretném megismerni azt a lányt, akivel a szabadidőnkben jól érezzük magunkat, számíthatunk egymásra és megvan a köztünk a harmónia. Sajnos a korábbi barátnőim nagyon szétszéledtek, pedig nagyon vágyom egy igazi barátnőre.
Humán beállítottságú vagyok és az érdeklődési köröm nagyon széleskörű, a lazulós filmezéstől a pörgős bulizásig mindenre nyitott vagyok. Szeretek a természetben lenni, kirándulni, utazgatni, olvasni. Szeretem a művészeteket, kiállításokra járni.
A kor nem számít, úgy gondolom, hogy más korosztállyal is megtalálom a közös hangot. Ezenkívül, ha van párod, akkor abban is benne vagyok, hogy akár négyesben is szervezhetünk közös programokat az én párommal együtt. Kecskeméten lakom.
Ha van kedved megismerni és barátkozni, írj bátran!:)
legxi42@gmail.com
Sziasztok!
Melinda vagyok 27 éves Budapesti,barátnoket keresek akik nyitottak ismerkedni :) Szeretek beszélgetni,vásárolni,bulizni stb..stb..Email: melicevanilla@citromail.hu
Sziasztok
25 éves egyszeresen elvált, vállalkozó anyuka vagyok.
Így, az első sorral el is mondtam miért koptak el a barátok az évek alatt.
Viszont hiányzik egy olyan személy társasága, akivel kötöttségek nélkül tudunk beszélgetni, kávézni vagy bármi.
Kisgyerekes anyukák előnyben :)
Az én lányom 6 éves, és egy tünemény.
Dél Pest megyéből várnék jelentkezőket ide: evi199404@gmail.com
Sziasztok 40 feletti hölgyek!:-)
Ha van kedvetek jó kis programokhoz, traccspartikhoz, akkor találkozzunk egymással.
Ha éppen unatkozol egy szép nyári napon, vagy csak egy moziba vágyol, de nincs kedved egyedül menni, milyen jó szólni valakinek, akinek szintén van kedve veled tartani.
Sok magányos nő van és ha te is közéjük tartozol, írjál mehetünk ketten is, de szólhatunk a többieknek is, hogy ők se unatkozzanak.
64 éves, fiatalos nő vagyok, nem dohányzom.
Sziasztok. Fiatal, 25 éves ambíciózus lány vagyok. Sajnos a barátnőim szétszéledtek, férjhez mentek stb. Én pedig a párkapcsolatom alatt nem fordítottam elég figyelmet a megmaradt barátságokra. Így újak után kell keresnem. 🙂 Szeretek jókat beszélgetni. Szeretem a finom borokat. Ugyanakkor benne vagyok az ütős bulikban is. Főleg a fesztiválokat szeretem. Nagyon szeretek olvasni, úgyhogy könnyvmolyok előnyben!
Humán beállítottságú vagyok, szeretem a művészetet, a festészetet, szobrászatot, stb. Szabadidőmben magam is ezzel foglalkozom. Igazából elég sokrétű az érdeklődési köröm, tehát ha kocka vagy és két lábbal jársz a földön, engem az sem zavar. 🙂 Szeretnék egy olyan barátnőt, akivel újra megélhetem a kölcsönös bizalmat és az igazi barátságot, amit szerintem nagyon nehéz elérni a mai világban. Ha gondolod, írj nekem: molylany@gmail.com
Sziasztok! Csillu vagyok jelenleg Kübekházán egy kis faluban élek 25 éves vagyok házasságban élek a férjemmel, és sok barátnök el hagytak nem tudom mi okbol akik meg normálisak azok meg nagyon messze laknak!
Magamról röviden szeretek zenét hallgatni, filmet nézzni, játszani,szeretek fözzni sütni
Ha olyan barátnő vagy akivel jol el tudok beszélgetni akkor irj emailt
Szivesen beszélegetek!
Email cimem: gombosne1994@gmail.com
Áhh, elírtam az e-mailcímem, szóval:
catwoman4@freemail.hu
De itt is írhattok.
Sziasztok!
28 éves vagyok. Barátnőt keresek. Nem tartom magam zárkózottnak. Egyszerűen a hosszú párkapcsolatom mellett nem foglalkoztam a barátkozással. Iskolás barátnőimmel sajnos nem tartom a kapcsolatot. Egyetem után külföldön éltem pár évet. Sem a párkapcsolatom, sem az iskolás barátságok nem maradtak fenn. Eger környékén lakom. Szeretek sportolni, filmezni, a mozit, színházat,szívesen megyek bulizni is akár.
Írjatok bátran:
catwoman4@freemail.com
Szia Macuka! Sziasztok!
Nekem is férjem, családom van. 44 vagyok. Régi barátnőim mind külföldön. Én sem vagyok "gyakran eljárós" - ad a család elég feladatot, csak magamat veszítettem el ebben a feladatkörben. Barátnőt keresek. (Köki nekem is jó).
Sziasztok!
Én is nagyon szívesen ismerkednék, barátkoznék! Vidéki vagyok, emiatt kevesebb olyan lehetőséget találok, ahol lehet barátokat szerezni, az a lány esetleg, aki hasonló cipőben van..és Veszprém megyében, környékén él..annak szívesen fogadnám a levelét! :) 28 éves vagyok :)
Elsősorban itt várom a válaszokat, utána pedig én az e-mailezés helyett akár a vibert részesítem előnyben :)