Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Barátnő kereső:) fórum

Barátnő kereső:) (beszélgetés)

❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
2020. márc. 12. 20:16
Sziasztok Anesz vagyok 18 éves . Egy ideje nincs senki más a barátomon kívül. Jó lenne ha csak beszélgető társam lenne egy barát . Nem bírom a magányt az egyedüllétet . Olyan barátot keresek aki bírja az őrült ,bolondos dolgokat . Kicsit furának érzem azt hogy ide írok de túl sokáig voltam barát nélkül és nehezen pottyanna az ölembe hiszen nem megyek sehova se. Ha te is úgy vagy vele hogy el unod a fejed és vágysz egy kis társaságra , mennél valahova hisz jön a jó idő ,akkor ne maradjatok magányosak lépjetek . dojacat01@gmail.com
517. Tünci3
2020. márc. 12. 09:50
Sziasztok! Tünde vagyok,41 leszek áprilisban. Szeretnék barátnőt/barátnőket elsősorban Egri vagy eger környéki korombéli nőt/nőket. Akikkel lehetne jókat beszélgetni,közös programokat csinálni. Írjatok bátran. ilon11@citromail.hu
2020. márc. 5. 15:02

A SZERETET MINDENKINEK JÁR!

Találjuk meg egymást!

Tatabányán élünk

PÓTANYÁT,PÓTNAGYSZÜLŐKET KERESEK-KERESÜNK

A tévedések elkerülése végett leszögezném, hogy ebben semmiféle anyagi érdek nincsen.

Egyszerűen csak a szabadidő közös eltöltésére keresem az adott hölgyet,pótnagyit,pótpapit legjobb lenne egy házaspár aki szeret csavarogni,kávézni,jókat beszélgetni és hangosan nevetni aki szomjazza a gyerekzsivajt aki szeretne az Életünk része lenni!

Nem babysittert,házvezetőnőt még csak nem is takarítónőt keresek!!!

A dolog maximálisan komoly,nem valami rossz vicc!!!

Én bízom benne,hogy a felhívásom eljut oda ahová kell!!!

Egy olyan embert aki akár egyedül álló szívesen tartozna egy normális rendezett családhoz.

Még nem késő hogy találjak egy olyan embert aki ha nem is vér szerint de úgy szeret mit ha az övé lennénk.

Találjuk meg egymást egészítsük ki egymás életét!

Ha valaki ismer a saját vagy környezetében olyan 52 -65 év körüli hölgyet,pótnagyit,pótpapit akár házaspárt aki egyedül van mert a gyermekei elfordultak tőle,vagy talán nincsenek is neki,de vágyik arra, hogy valakit szerethessen és őt is viszont szeressék,ne habozzatok felhívni a figyelmét erre a posztra!!!

lazamama5560@gmail.com

2020. febr. 29. 17:43
Sziasztok! 45 éves vagyok hozzám hasonló koruakkal barátkoznék!
514. szofi43 (válaszként erre: 513. - Leander2)
2020. febr. 20. 06:55
Én már többször írtam neked de valahogy nem igazán akartál válaszolni. Így nehéz lesz barátnőt találni....
2020. febr. 19. 16:54

sziasztok!

50 éves éves nő vagyok keresem hasonló korú barátnőmet.

Érdekel zene,zenei rendezvények,színház.Utazás szép vízparti helyek,múzeumok.Nem férfiakkal szeretnék ismerkedni. email: admaras@citromail.hu

512. Moó (válaszként erre: 502. - Judy80)
2020. febr. 16. 19:56

Szia Judy80!

Régen jártam itt a forumon. Még nem találtam barátnőt. Azt sem találom ugyanakkor miként lehet privát üzenetet küldeni. :) Pedig lehet.

2020. febr. 12. 00:40

Sziasztok!

Ez az első ilyen fórumon ismerkedős élményem. Szeretnék új barátokat szerezni mert sajnos a régiekkel már nem tartom a kapcsolatot mióta messzire költöztek. 26 éves vagyok Esztergomban élek szeretnék találni velem egykorú vagy idősebb barátokat akikkel lehet beszélgetni egy jót vagy csak úgy lógni valahol. Ha van kedved ismerkedni írj.

2020. febr. 10. 20:58

Sziasztok!

Szivesen barátkoznék új emberekkel. Budapesten lakom, erdekelnek a konyvek, zenek, gyujtok bakelitet, az animek, az uj filmek, uj zenek, kpop.. elegge erdeklodo vagyok uj dolgokkal kapcsolatban, szeretek uj dolgokat tanulni. Sokat dolgozom, de barmire vevo vagyok.

Tamogato vagyok, nem vagyok tulsagosan itelkezos. Vannak barataim, de szeretnek ujakat is. Benne vagyok barmiben, shopping, mozi, buli egy kis csacsogas kave mellett.

20-24 eves korig, bar igazabol mindegy, elegge bolondos tudok lenni, szoval ha elviselsz, akkor irj batran, nyugodtan itt! :)

vagy emailben!

moonpiie12@gmail.com

:))

509. Mira95
2020. febr. 3. 22:29
Sziasztok! 24 éves vagyok, Pécsett lakom. Sokat vagyok egyedül mostanában, és nagyon szívesen barátkoznék. Lakhely és kor nekem nem fontos, csevegni, beszélgetni is jól esne bárkivel, akinek kedve van hozzá. Szeretem a zenét, könyveket, filmeket :)
508. RÉ-KA
2020. jan. 30. 21:38

Sziasztok, Rékának hívnak 27 éves vagyok Újszászon lakom. Szeretnék ismerkedni barátkozni velem egykorú emberekkel.

Kisfiam születése után elmaradoztak a barátok jó lenne valakivel beszélgetni, barátkozni.

507. Szalamandra89 (válaszként erre: 495. - Borka02)
2020. jan. 21. 20:58
Szia! Én szívesen megismerkednék veled, ha még aktuális. 31 éves vagyok, szombathelyi 🙂
2020. jan. 12. 14:59

Sziasztok! Teljesen uj vagyok az oldalon es itt bongeszve talaltam ra a topicra. Gondoltam miert ne.

Szombathelyi vagyok, 25 eves s en is baratnot keresek. A kor nekem nem szamit. A legtobb baratnom sajnos lemorzsolodott, aki maradt mar eleg tavol el, igy nagyon nincs itt baratnom pedig jo lenne.

Oszinte embernek tartom magam es szeretek nagyokat beszelgetni, filozni az elet dolgain, olvasni, utazni, uj dolgokat megismerni, segiteni masoknak. Szeretek sportolni, akar kozos edzesben is benne vagyok. Amennyiben van aki szinten baratnot keres, beszelgetne irjon ram: polerina.polelove@gmail.com

Szep napot!

2020. jan. 12. 08:08
Sziasztok ! Szívesen barátkoznék Debrecenben élő 56 éves nőként hason korú sorstársammal. A város kevésbé ismerem- 2 éve költöztem a városba. A gyermek, unokáim miatt költöztem. Hasonlóan egyedül élő barátnőt keresek közös beszélgetésre, programok szervezésére. Egyedül nem szívesen mozdulok ki. Biztosan élnek a környéken hasonló körülmények között élő anyukák, nagymamák.
504. Asztalka (válaszként erre: 503. - Mia55)
2020. jan. 9. 10:52
Szia Mia:) Szívesen megismerkednék veled. Én is Gyömrőn élek, mind korban, mind barátnők terén hasonlítunk.
503. mia55
2020. jan. 5. 19:44

Sziasztok

27 éves vagyok Gyömrőn élek. Miután befejeztem az egyetemet, szétszéledtek a barátnőim. Egyedül érzem magam.

Hétköznap elég sok szabadidőm van, szeretnék eljárni edzeni, kávézni, beszélgetni valakivel. Hasonló érdeklődésű barátnőt keresek Gyömrő, Maglód, Pécel környékéről.

Ha felkeltettem az érdeklődésed írj bátran.😊

502. Judy80 (válaszként erre: 460. - Moó)
2020. jan. 2. 18:35

Szia Moó! Sziasztok!

Sikerült barátnőd találnod? úgy nézem hasonló cipőben járunk, nekem is van férjem, 2 gyermekem (7 és 5 éves). Egyes barátaimmal megszakadt a kapcsoltunk, vagy költözés miatt nehézkes a szoros kapcsolat fenntartása. Jó lenne cseverészni valakivel, időnként közös programot szervezni. (Budapest 17. kerület)

501. 55Judit
2020. jan. 2. 11:18
Van itt olyan 60 éven felüli akár nő, akár férfi, aki közel lakik Balatonvilágoshoz és kertészkedés a hobbija?
2020. jan. 2. 10:46

Anoli0123

Sziasztok!60+nő vagyok barátnőt keresek ebből a korosztályból Győrben vagy környékén.Szívesen ismerkednék,barátkoznék.Utazás,kirándulás,színház,beszélgetés.

499. Beus9
2019. dec. 31. 11:45

Sziasztok!

Barátnőt keresek Szegeden ès környèkèn, akivel jókat lehet beszèlgetni. 38 èves vagyok, van 2 kislányom.

bbeus@citromail.hu

498. Dorika2
2019. dec. 28. 21:13
Sziasztok! Őszintén szólva volt már hasonló fórumokon próbálkozásom.. úgy döntöttem utoljára adok még egy esélyt hátha.. Veszprém megyei vagyok 27 éves. Nem kortól és nem helyiségtől függően keresek barátot vagy barátokat... Nem ez a fő szempont, hanem hogy legyen bennünk valami ami közös hogy ezt a kevés időt amit kaptunk az életünket boldogan együtt bulizva és egymást támogatva éljük meg éljük le. Hova tűntek az igaz barátok? Azokra gondolunk akiknek csak akkor kellettem amikor nekik volt rám szükségük és csak addig amíg hasznot húztak belőlem majd hátbaszúrtak és elhagytak..?! Igen ők nincsenek már! Hát szóval kereslek téged vagy téged?! Vagy benneteket! Ha úgy gondolod próbáljuk meg és írj egy e-mailt nekem. Köszönöm! Szép estét és mindenkinek boldogabb új évet kívánok!
497. szofi43
2019. dec. 20. 13:46
Sziasztok keresem barátnőmet, 49 éves vagyok Budapest és környéke. Email:karicsszofia@citromail.hu
2019. dec. 20. 07:06
Jó reggelt barátnöt keresek aki egyedül van vagy ugy érzi ...Zsámbék Budakeszi...bármi lehet..50es ápolt férfi v.irj gyikfu@freemail.hu
495. Borka02
2019. dec. 16. 16:56
Sziasztok! Szombathely környékén keresek barátnőt beszélgetésekre, kirándulásokra, együtt tölteni a szabadidőnket. 35 éves sportos, jókedvű, új dolgokra nyitott, önmagára igényes, intelligens stb :D :D
2019. dec. 14. 20:11

50 éves nő vagyok Budapesten élek és dolgozok de vidéken is.Kétlaki életet élek.Van férj,gyerek,unoka.Nem férfiakkal szeretnék ismerkedni.Érdekel zene zenei rendezvények.

Színház,múzeum belföldi szép helyek vízpart.Úszás,jóga.

hasonló érdeklődésű barátnőmet keresem itt és személyesen is.csak barátság. email:admaras@citroamil.hu

493. Vidkat
2019. dec. 13. 19:16
Sziasztok! Keszthely környékéről van esetleg valaki? 46 éves vagyok... 
2019. dec. 1. 09:00
Cegléd-Szolnok-Kecsórol valaki?
491. 916b30c84d (válaszként erre: 490. - 916b30c84d)
2019. nov. 29. 10:44
imail cím wmoni74@ citromail.hu
2019. nov. 29. 10:43
sziasztok 45 éves vagyok veszprém megyéböl szivesen ismerkednék barátkoznék
2019. nov. 23. 17:10
Sziasztok! 33 éves nő vagyok, és barátokat keresek. Pécsen élek, ha van kedvetek csevegni, kávézni, bulizni, akkor írjatok a katyusa86@gmail.com-ra 😊
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook