Barátaim, akikben soha nem csalódok.Zártkörű, csak meghívóval! (beszélgetés)
Wow, látom bekeményítettél!
Hát akkor Ancsi, adj a vénasszony pofájára, mondd meg neki, hogy NEM! A mi pénzünk, dögölj meg, spórolj a sajátodból!
Sziasztok.
Pemi, az nem megoldás, hogy elköltöznek onnan, amit saját kezükkel építettek fel. Nem is lehet az ilyesmit megtenni...
Valahogy tisztázni kellene anyósékkal, hogy a nevük K*U*S*S, ők ünnepeljenek ahogy akarnak, spóroljanak a saját pénzükkel, ne az Ancsáékéval.
Írtam Ancsának is, hogy ha behisztizik vagy behipózik, tegye azt, mama meg mehet világgá ha akar, majd visszajön.
De világossá kell tenni a számukra, hogy ebből mindörökre elég volt!
Basszus, ez fogós kérdés! Mondom én, hogy ki kell nyírni a vén szemétládát!!! Más megoldást nem tudok!
Egyébként nem tudnátok apukádhoz költözni? Lemondanádazt, hogy te vagy a gondozója a vénasszonynak, aztán ott úgy osztanátok be a pénzeteket ahogy akarjátok, fizetnétek a jelzálogot, ami tudom arra lett felvéve, hogy azt ahol laktok rendbetegyétek. De ez jutott most eszembe csak:S
Pemi.
Szerinted,hogy tudom megoldani,hogy anyósomtól teljesen különálló életet tudjak élni?
Már a karácsonyunkba is keresztbe tett..
Ha nem megyek le akkor felkiabál,felcsönget,hívogat a mobilon,vezetékesen..
Vagy csak fenyegetőzik,hogy nem adja fel az apukám nevére szóló csekkeket..Szóval fenyegetőzik..
Viszont ma nagy balhé volt,nekem kiborult a bili..
Elköltözni innen nem tudunk,vagy csak én tudok a férjem nélkül,vissza apuhoz..
Mi a túrót csináljak??Ebbe tényleg tönkremegyek..
De itthon lesz. De én meg olyan lusta vagyok:p
Kéne képeket válogatnom. Lehet ma összeválogatom a fényképeket amíg Dana alszik!
Mennyibe kerül egyébként??
Hétvégén Tomi nincs otthon?
14.-ig leget leadni.
Te is vagy annyira ügyes mint Tigris szerintem én pl a hópelyhet sem tudtam megcsinálni amit te csináltál:)
Az ilyen dolgokhoz én sík béna vagyok:S
Csak a képeket betenni,meg amit szeretnél még hozzátenni..
Tigris jobban el tudja mondani,én elkezdtem,de annyira béna voltam,hogy a gépet ki akartam dobni az ablakon,mert nem sikerült sehogy se:DD
De sokféleképpen variálhatod,mint ahogy nálam is van..virágok szívek stb..
Szia Pemi.
Persze,én már rég írtam,hogy szeretnék:)
Csak nincs domb hogy szánkózzak..:((((
Betettem a naplómba a naptárt amit tigris összeállított nekem,apukám karácsonyi ajándéka:)
Nézd meg ilyen egy fali naptár,de van asztali is:)
:) Az se rossz:D
Nekünk a szánkózás a kedvenc, befogjuk a kutyát a szánkó elé, és húz minket. Csak kéne mégegy szánkó, hogy elférjünk rendesen;)
Szia Lányok!
Csatlakozom a hóvárók táborához! Mi hómacskát szoktunk építeni:)
Jó reggelt csajok:)
Megnéztem, de árat nem találtam. Kb mennyibe kerül amúgy?
Köszönöm mindenkinek!!!! :*
Pemi, a Rossmann oldalán van, ott nézd meg!
Már Ancsának is csináltam egyet! :)
Jó éjt mindenkinek!
Sziasztok!
Puszi mindenkinek, főleg a kis szülinapos fáslitekergetőnek! :)))
(Amikor a nyáron Ancsáéknál találkoztunk, ez volt a legnagyobb buli, hogy Zsiina, Süni meg én egy fáslit tekergettünk le/föl! :))
Sziasztok!
Süninek nagyon boldog születésnapot!! :)