Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Barátaim, akikben soha nem csalódok.Zártkörű, csak meghívóval! fórum

Barátaim, akikben soha nem csalódok.Zártkörű, csak meghívóval! (beszélgetés)

❮❮ ... 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 ... ❯❯
2427. pemete
2009. dec. 12. 17:49

Sziasztok!

Egész nap simiztük a dögöt, úgyhogy abban benne volt a tiéd is Ancsi. Nagyon nagy ötlet volt ez a telefonos sztori! Jó, hogy végre leesett neki!

2009. dec. 12. 16:36

Sziasztok!

Ancsa, nagyon jó ötlet volt felvenni telóra a szöveget!!! Örülök én is, hogy Jocinak is leesett, hogy mi a pálya.

Miket mondott a telefonra anyósod, ami lebuktatta? :D

Muninak tetszett a Télapó, kitettük az ablakba egy másik mellé! Köszönjük szépen!

2009. dec. 12. 15:54
na végre megjött az esze. Jó, hogy felvetted anyós fröcsögését.
2009. dec. 12. 15:42

Sziasztok.

Pemi,Szefónak nagy simi tőlem!!

Itthon két külön töltött éjszaka egy óriási vita és egy átbeszélgetett nap után,férjem megvilágosult,miután,rengeteg dolgot felvettem a telefonomra anyósomról,és ezt megmutattam neki..

Kiakadt rendesen,én sem akartam,hogy ezeket hallja,de úgy látszik ez kellett..

És hatott,azóta bocsánatot kér,ölelget,és terrorban tartja anyósomat.

Tigris,Muninak tetszett a télapó?

Szép hétvégét mindenkinek,a hó várjon még mert ablakot kell pucolnom holnap.

2423. pemete
2009. dec. 12. 12:56

:DDDDDD

Most már kezd magához térni, nézelődik, meg csóvál:)

2009. dec. 12. 12:30
szegényke. Elékszem, amikor a macsekot altatták a herélés miatt, úgy tántorgott össze-vissza, mint én hajnalban buli után ifjú koromban:)
2421. pemete
2009. dec. 12. 12:26
Köszi:) Már átjött a hálóból a nappaliba, hogy velünk legyen. Eddig félkómában hevert a franciaágyon:S
2009. dec. 12. 12:23
irigy-irigy:) Kuttynak jobbulást!
2419. pemete
2009. dec. 12. 11:48
Nálunk reggel szállingózott ám a hó:p
2009. dec. 12. 08:38
Szép, hideg reggelt és hétvégét csajok!
2417. pemete
2009. dec. 12. 08:11
Sziasztok:)
2009. dec. 12. 06:11
Sziasztok, szép hétvégét!
2009. dec. 11. 15:09

:D

Már megtörtént a dolog. Ma reggel is beszéltem vele is, meg a fiammal is. Kíváncsi vagyok, hogy mi lett az eredménye.

Ancsa, fel a fejjel!!! ♥

Én meg most megyek a gyerekért.

Sziasztok, szép hétvégét mindenkinek!

Ja, Ancsa, jövő héten megy megint egy kis csomag, amiről beszéltünk. ;)

2009. dec. 11. 13:20

Szia Lányok!

Ancsa sajnálom, hogy ennyire szar a helyzet, az különösen gáz, hogy a férjed nem neked hisz:(

Tigris osszad csak ki azt a bunkó óvónőt, ezt nem lehet csinálni a gyerekekkel, amit ő művel.

2413. pemete
2009. dec. 11. 12:58

Na mi van, mindenki eltűnt?

Ancsi mi újság???

2412. pemete
2009. dec. 11. 09:04
Jó reggelt lányok:) MEgrendeltem én is a naptárat ám:)
2009. dec. 10. 20:31
Nyah, kíváncsi vagyok, mit fog csinálni a jövő héten :)
2410. pemete
2009. dec. 10. 20:28
Háhá, király voltál!!!
2009. dec. 10. 18:56

Júúú, de kíváncsiak vagytok! :D

Na.

Reggel bementem, nem volt ott a M. óvónéni, akiről szó van. Beszéltem a vezető óvónő-helyettessel, hogy beszélgessenek el M.-el, mert ezt így nem tűröm.

Délutánra már annyira felidegesítettem magam, hogy megkerestem magát a vezető óvónőt is, neki is tettem panaszt. Ő is azt mondta, hogy fog beszélni vele.

Ezután elmentem a gyerekért, ott megkerestem M.-et. Ő már várt, azt mondta, hogy ő is beszélni akart velem. Mondtam neki, hogy mondja el amit akar, aztán én jövök.

Elmondta, hogy sajnálja ami történt, és hogy ne haragudjak, meg hogy nem lesz ilyen többet. Indokként felhozta, hogy ő még "kezdő" és igyekszik, de "nincs mindig a toppon" stb... Mondtam neki, hogy ez nem indok arra, hogy a gyerekeket így fenyítse, meg hogy egész nap üvöltözik velük, arra meg főleg nem, hogy a gyereket a mesekönyvvel vágja fejbe. Ezen láttam, hogy meglepődött, hogy ezt is tudom... Elpirult nagyon.

Azt mondtam neki, hogy a gyerek elmondta, hogy fél tőle, és azért nem akar oviba menni, mert mindig ordít velük és verekszik. Ezen meghökkent, és Kálmust kérdezte hogy valóban fél-e tőle, ő persze tagadta. Kérdeztem M.-et, hogy ha tart tőle a gyerek, szerinte a szemébe fogja mondani? Kétlem...

Az a lényeg, hogy light formában megfenyegettem, hogy többet ne forduljon elő az ilyesmi, mert legközelebb nem leszek ilyen finom és nőies. Felhívtam rá a figyelmét, hogy most örüljön annak, hogy nem Kálmi ment be, mert ő bizony leordította volna a fejét is.

Azt is mondtam, hogy bár kulturáltan viselkedtem, azért mégsem ajánlatos velem ujjat húzni, mert a gyerekért ölök. :)

Az a lényeg, hogy az egész a délutáni alváson pattan ki mindig. Kálmi egyáltalán nem hajlandó aludni, mert este már korán lefekszik, teljesen kialussza magát. Ő már legalább másfél éves kora óta nem alszik itthon se. Az elején ment neki az oviban, de már nem. Gondolkoztam rajta, hogy mikor készülődnek az alváshoz, én elhozom a gyereket. Utána már úgyse csinálnak mást, csak esznek, és jönnek haza... Holnap ezt is megérdeklődöm.

Bocsi, hogy hosszú volt, de hát olyan kíváncsiak vagytok, nem bírtátok kivárni, míg naplózok!!! :)

2408. d879a0c5b4 (válaszként erre: 2406. - Mothertiger)
2009. dec. 10. 18:44
Na, mi volt az oviban? Mesélj! :)
2009. dec. 10. 18:42

Hát igen... Nem könnyű...

Én is azt mondom, elsősorban Jocival kell tisztázni a dolgokat.

De persze tudom, hogy innen kívülről könnyű beszélni...

Tigris, mi volt az oviban?

2009. dec. 10. 18:41

Ez tényleg nem egyszerű dolog...

De igaza van Peminek: ha Joc nem hallgat meg, akkor valóban érdemes elgondolkodni, hogy van-e értelme ennek a továbbiakban.

Neki is el kell döntenie, hogy az anyjával akar-e élni a továbbiakban, vagy veled...

2009. dec. 10. 17:28

Hát, Ancsa, nehéz helyzetben vagy :(

Én a helyedben meglátogatnám apudat, aztán ráérnék ott gondolkodni a továbbról... Ha már Joci se áll melletted, én nem maradnék!! Idegileg kikészülnék...

2009. dec. 10. 16:25

Próbálom,de olyan mintha két különböző dologról beszélnénk..

Nem hisz nekem..

Csak ha odaállok az anyja elé és annak a szemébe mondom,hogy igen ezt mondta!!

Az persze tagad mindent..Meg sír..

Nem tudom mi történt a férjemmel..

2403. pemete (válaszként erre: 2402. - Napra_forgó)
2009. dec. 10. 15:57
Ha meg nem hajlandó megérteni, akkor sajnos nagyobb gondjaitok vannak, mint hitted:S
2009. dec. 10. 15:39

Ancsa, egyetértek a többiekkel...

Valamit most már muszáj csinálni...

Ez így nem állapot, hogy Te időről időre kiborulsz az anyósod miatt. Valahogy tényleg le kell már állítani.

Elsőként valahogy a férjeddel kell megértetni, hogy ez a részedről nem hiszti, hanem tényleg komoly probléma. Valahogy muszáj, hogy belássa, hogy igazad van.

2401. pemete
2009. dec. 10. 15:36
Hát azt hiszem le kell ülnöd a férjeddel megbeszélni a dolgokat!
2009. dec. 10. 15:32

Az uram azt hiszi el amit az anyja mond,én hazudok..

Nem tudom mi történt Jocival,itt bőgök..Totál kiakadtam,ahogy az anyját elkezdte védeni..

Azt mondta mehetek apámhoz,ha ez itt nem tetszik..

De őszintén..

Ti ennétek olyan helyen ahol olyan ember főz akitől tudjátok,hogy a vizet nagy ívben kerüli,a kutyát mocskosan szarosan ölelgeti,ugyan abban a ruhában áll a tűzhelyhez,ugyan abban a ruhában fekszik le..

Egyszerűen undorodom tőle...

Ha cukrot mérek neki,a vérét beletörli a nadrágjába..

Nem is sorolom tovább..

2399. pemete
2009. dec. 10. 15:30
Tigris majd írd ám meg, hogy mi volt az oviban!!
2398. pemete
2009. dec. 10. 15:23
Nekiálltam egyébként a naptárnak, háááááát nem vagyok valami fantáziadús...
❮❮ ... 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook