Barátaim, akikben soha nem csalódok.Zártkörű, csak meghívóval! (beszélgetés)
Halihó!
Jól vagytok?
Köszi!
Kíváncsi leszek, mit csinál az én 26 napos ciklusaimmal. Meg mit mond majd a doki, de szerintem belecsapunk a lecsóba.
Hááát, úgy néz ki, hogy bevált.
A régit tudtam, hogy Mona Lisa volt, ezt most meg kéne keresnem, hogy mi volt a neve... :O
Eddig úgy tűnt, hogy hamarabb jön meg a mensim, mint kéne, de most épp figyeltem, és most ok, kb. 28 nap.
Én szeretem, több gyereket nem akarok, kényelmes.
Én ajánlani szoktam! ;)
Jó főzőcskét!
Nekem ma nem kell, anyós hoz kaját. Bár jobb lenne, ha ő nem jönne, csak küldené a káposztát:)
Mennem kell főzni:S
De valahogy annyira nem vagyok rajta a témán! De muszáj, mert különben nem fő meg délre.
Bocsi! :))
De akkor a Te lányod legalább jó evő... Az enyém ellenne csak a levegőn is, de hogy csinálja??? Biztos fényt eszik! :O :D
A múltkor is mutatja, hogy nézd Anya, kockás a hasam! :OO Íííí, mondom, gyere csak egyél valamit... :D
Én is remélem, hogy hagyja magából kijönni a feszkót majd... Megsiratjuk, aztán ennyi.
Az öreg mindig is benti volt, nem nagyon játszott a Lottival, általában csak a kajás tálját csekkolta le, hogy hátha van benne valami maradék! :))
Hát ja... Pedig nincs mese, sajnos be kell látnunk, hogy a kutyák nem élnek olyan sokáig, mint mi... Ez van.
Próbálom én is az észérveket mantrázni magamban folyamatosan, de közben meg folyik a könnyem... :((
Én is tudom, hogy bőgni fogok, mint a hülye! Már most is alig látok írni...
Ember miatt izgulok, mert ő is bőgni fog tuti, de hát az nem való, majd elfojtja, attól meg ideges lesz stb. stb.
Lehet, hogy csak én viszem majd el egyedül, aztán majd otthon együtt eltemetjük, ott már nem látja más, csak én... ;((
Jaaaaaj, szegényke!
Ha belegondolok, hogy egyszer a Sefo is lesz ilyen öreg:S
Sziasztok!
Mi sem oltunk. Dóri osztályában végül 7-8 gyerek kapott szurit, most azok MINDANNYIAN hiányoznak!
Plusz még vagy 3-4 gyerek.
Enyém még bírja magát, tömöm mindenféle vitaminokkal, csokival, cukorkával, biztos az védi! :)) Ááá, viccelek...
Pedig szomorú napunk lesz ma, ki fogom bőgni a szemem... Elaltatjuk ma az öreg kutyánkat. Annyira sajnálom, de a hétvégén is dokinál voltunk, mert az egyik (kanál)füle beduzzadt neki. Amikor vakarta, megsértett egy eret a fülében, és most tiszta lufis a jobb füle, a bőre között ott pang a vér. Komoly altatásos műtéttel lehetne csak rendberakni... :(
Csórikám, a mindig álló fülije most csak úgy libeg, fáj mindene, ma véget vetünk a szenvedéseinek... :( Majdnem 13 évet velünk volt, de már csak szenved... :( 14 éves lenne márciusban, már nagyon is túlteljesítette a tervet...
Na, írjatok valami vidámabbat!...
Sziasztok!
Én tuti nem fogom beoltatni magunkat! Minek? Ez is csak egy influenza, és akkora járvány nincs, plusz az általános influenza-járványban sokkal többen szoktak meghalni, mint eddig ebben az "új" influenzában haltk meg. Ezt csak felfújják, terelik az emberek figyelmét:S
Szia Lányok!
Köszi Meacska, asszem hétfőn megyek, amikor apjuk itthon van. Szerencsére van oltópont is mellettünk, így nem kell a dokinál és a patikában turnéznom órákat. Igazán az adta meg az utolsó löketet, hogy tegnap volt anyám és ő eddig nem akart oltást, de végül is beadatja magának a melóhelyén. És ha már ő is beadatja, aki orvosok között dolgozik és hall mindenfélét illetékesektől, akkor én is.
Sziasztok, szép estét!
Timi! Nem tudok mit mondani az oltásról, én ugye beoltattam magam másfél hete, nekem nincs semmi bajom, az orvos mondta, hogy fájni fog a karom, de nem fájt. Szóval mellékhatásról nem tudok beszámolni :)
Viszont úgy fogadott, hogy miért most megyek, már járvány van :S
Tehát ha oltatsz, akkor minél előbb tedd meg!
Sziasztok!
Jobban vagyok, sokkal, pláne, hogy süt a napocska:)