Barátaim, akikben soha nem csalódok.Zártkörű, csak meghívóval! (beszélgetés)
Semmi baj, tényleg az. Szerintem már több, mint harminc éves a ház. Vályogból épült, a tető az egyik épületen pala, a másikon cserép. A palás rész van szétmenve...
Mindegy.
Azért szívózik, mert nem akarja, hogy Anyukámé legyen a ház, még akkor se, ha kifizetné. Amúgy Anyunak se kell a ház, csak nekünk akarna jót...
Egyébként érdemes figyelni arra a részre, hogy "romhalmazt öröklünk, és vitatkozunk." Valószínűleg azt hitte, hogy egy csóró szar maradok mindigis, aki soha semmit nem tesz azért, hogy pénz legyen, és eltartatja magát másokkal. Szerintem nem gondolta, hogy van bennem annyi ambíció, hogy nekiállok szépítgetni a házat. Eddig azon drukkolt, hogy szétmenjen a ház, most meg nyilvánvalóan arra gyúr, hogy növeljük az értékét a különböző felújításokkal... Most meg már jóhogy nem fog lemondani róla...
Nyugodtan mondhatod...
Anyuval való vitája miatt nem nézi a gyerekem érdekeit se. Nekem "szembe nyal," de a házról nem hajlandó beszélni. A múltkor megkérdeztem, hogy nem adná-e el nekem az ő részét, erre nekem esett, hogy hogyan is gondolhatok ilyet, tuti hogy Anyu beszélte tele a fejemet, hogy így csaljuk ki tőle a részét, de felejtsem el! Aztán mikor elcsitult egy kicsit, elmesélte, hogy a nyugdíjazása után kap valami harmincakárhány millió forintnak megfelelő összeget, amiből a szomszéd városban vesz egy vagy két házat, de az is lehet, hogy Pesten...
Msn-en beszéltünk akkor.
Elsírtam magam, hogy lehet ennyire fasz.
Mindenkinek jaszkarizik, hogy hiába nem vagyok a vére, akkor is a lánya vagyok, meg büszkélkedik velem, hogy tetováló vagyok.
Nem tudom, hogy miért jó neki ez az egész, de vannak sejtéseim...
az biztos:)
Látom kiírtad kérdésben a ház körüli cécót. Mondhatom, hogy a nevelőapád egy görény? Ha nem, akkor bocsánat.
Köszönöm, de Kálmus úgyse hagy pihenni. Most jöttem be nemrég a konyhából főztem-sütöttem.
Remélem Apa értékelni fogja... :P
Jó reggelt, legalább nektek.
Egy hosszú-hosszú migrénes fázisban vagyok, kb. három hete fáj a fejem kisebb-nagyobb intenzitással.
Ma nagyon szar napom van, és egyetlen szem bogyó nincs itthon. Eddig egyetlenegyet vettem be a három hét alatt, de a mai fájdalom az viszi az eddigieket... :(
Puszi mindenkinek.
Jó reggelt! :o)
Ahogy elnézem, itt ma tuti nem lesz nap, remélem, legalább Nektek jut. ;o)
Reggelt!
Már én is kuvikolok... :O
Lesz egy kis napocska a 7végén, ki tudja?
Jók legyetek! :*
Szia MIndenki!
Ancsa merre tekeregsz? Rég nem voltál.
;)
Pihend ki magad legalább... :)
:*
Kesa, de huncut vagy te!
Lesexel, és nem szósz be?
Namegájjjjjjcsak! :)
Szép hétvégét kívánok nektek, én megyek aludni.
Csók neked is Kesa! :)))
Nekem most lenne munka, csak a gépemből lőttem ki egy alkatrészt, arra várok. Jövő héten lesz meg.
Addig meg lesek.
Lesem a nagy semmit.
Annyira utálok Kálmi nélkül aludni...:(
Mondjuk most Süni alszik mellettem, magányos azért nem vagyok, de már nagyon hiányzik Kálmi. :(((
De jó neked, hogy együtt lehettek a Zuraddal! :)
Te szegény... :o(
Mi végre kettesben vagyunk (leszünk, ha hazaér a Zuram).
Viszont hétvégén mindkét nap dolgozom. :o(
Szia!
Mindenkinek kellemes hétvégét.
Sajnos én ma megint Kálmi nélkül vagyok. :(
Sziasztok! Mi ez a nagy csend itt?
Én egész nap melóztam... Hulla vagyok.
Ráadásul a sógorom kikészített. Egész héten itt volt, én meg bájmosolyoghattam rá... :o(
Elvileg ma megy haza. Vett valami autót. Aszittem, már vissza se jön a Zurammal, de mégis...
De remélem, utána tényleg elindul haza!!!
Sziasztok.
Kesám együtt érzek veled.
Mindenkinek:*
Pemete nagyon jóóó!!!
El is mentettem, meg fogom csinálni én is.
Ja és szia MIndenki!
Na, én is előbb írok, minthogy benéznék a naplódba...
Már látom, tök jóóóó! :))
Jó reggelt! :)
Köszönöm az együttérzést, aranyosak vagytok!
Meácska, neked is :* !
Túlvagyunk rajta, az a lényeg...
Pemi, megnéztem a "pehelygyártó" videót, nagyon pöpec, lehet, én is kipróbálom! ;)
Tegyél már fel képet, hogy Te pl. hova lógattad ki? Ablakba?
Jó reggelt!
Kesa remélem a nevemben is ittatok egyet szegény ebbentőre.
Más téma, hogy felviduljunk: tegnap belejöttem a papír hópehely gyártásba, majd ma rakok fel róla képeket, de a videót már beraktam, hogy hogyan kell megcsinálni. Marhára tetszik, és tök egyszerű. Ha van fölös fél órátok próbáljátok ki:) Először mindenképpen nagyban, ne pici lapokból, mert úgy nehezebb, jó a naaagy A/4-es lapból gyártott négyzet lap. :)
Na, csajok, megjöttem... Húú, nem kívánok ellenségeimnek sem ilyen napokat... :(
Bucira bőgtem a fejem, de mostmár legalább nem fáj semmi a kis öreg franciánknak...
Ember is tiszta nyomi, szerintem estére sírva vigadunk, most ment el piáért.
Na jó, nem depizek nektek tovább! :*
abban sajnos nem:( Ismerős nincs, és eddig szerencsére nem volt szükségünk ügyvédre, nem tudok neveket.
Takonykórnál meg sose legyen nagyobb baja a fiatalúrnak. Hülye csalóka idő van, könnyű megfázni.
Köszönöm kérdésed: Süni kissé taknyos, én elvagyok... :)
Nem sokan írtak arra, hogy ügyvédi tanács kéne. Te tudsz nekem segíteni?