Barátaim, akikben soha nem csalódok.Zártkörű, csak meghívóval! (beszélgetés)
Nekem ma biztos kevés lesz, mert betegácsiban vagyok. ;o)
Max itthon takarítgatok.
Sziasztok! :o)
Szép napot mindenkinek! :o)
sziasztok!
És szia Meli!
Helló béjjbííí!!!
Jól eltűntél, bár érthető.
sziasztok csajok:)
Hamarosan I'll be back:)vettünk kompit csak még szükseg van pár dologra az internethez.Már rég nem szédelegtem errefele ,de hát nincs idöm,most is éjjelre megyünk a párommal munkába(egy müszakban vagyunk:),és addig még millió dolgom van.
Sok puszi mindenkinek:)
Komolyabb bajom nem lett, kissé meghúztam a rossz bokámat, ennyi. Ma nagyon sokat voltam kénytelen sétálni, úgyhogy holnap lehet, hogy nem tudok lábra állni. Sajnos ez megszokott jelenség ilyen esetben. Mondtam is a barátnőmnek, hogy ha holnap nem megyünk oviba a fiammal, akkor az azért van, mert nem tudok járni.
Egyébként köszönöm, hogy megkérdezted! ♥
Ja, menstruálni meg majd én fogok hamarosan... :S Ezért is vagyok harapós! :D
Tuti menstruál:)
De az eséstől nem lett semmi bajod ugye?
Lejárt a Windows 7 reg, tök sötét a kezdőképernyő. Felhívom, hogy mi van ilyenkor? Erre elkezdi adni az utasításokat, hogy mit kell csinálni, gondolom mondanom se kell, hogy tök segg vagyok az ilyenekhez. Magyarázta egy ideig, aztán kérdőre vontam, hogy miért nem csináltatta meg az unokatesómmal, akinek megvan a teljes verzió. Erre ordibált, én meg kinyomtam a telefont.
Már egy hónapja felajánlotta az unokabátyám, de Kálmi nem ment át hozzájuk a CD-ért. Az unokatesóm olyan "fej," hogy saját operációs rendszert csinált magának, ezt egyszer ideadta nekünk, Kálmánnak meg nem tetszett. Ebből vonta le a következtetést, hogy a W7 se lesz jó, ezért nem ment át érte...
AKKORA PARASZT!!!!
Az a lényeg, hogy nem csináltam meg a reget, mert nem tudom hogy kell. Kálmi szerint csak csinálom a fesztivált, mivel tuti, hogy meg tudom csinálni "azt kész." Mondom neki, hogy a kezébe adom majd a tetkógépemet ha hazajön, mert biztos vagyok benne, hogy tud tetoválni, csak játssza az agyát, "azt kész..." Vagy cserélje ki a laprugót...
Annyira felQta az agyamat, hogy taknyáltam egyet kinn a lépcsőn is, hát mit mondjak, érdekes volt...
:@@@
Nahát, de irigyellek a sok hó miatt. A lapátolás miatt azért nem.
Valami front lehet, mert a másik fórumon is ketten panaszkodtak a "megbolondult" férjükre:S
Sziasztok!
Itt kb. egy órája állt el a hóesés, tegnap hajnal óta esett megállás nélkül. Most viszont kicsit kisütött a nap. Azért remélem marad a hóból...
Kuwa sok dolgom van ma, ezért nem hiszem, hogy leszek.
Tegnap korán beájultam, valószínűleg kiütött a lapátolás.
Most megint fáj a fejem, főleg hogy Kálmi felbaszta az agyamat... Ma szerintem nem beszélek vele, elegem van az ÖSSZES pasiból, meg a hülye okoskodásukból egy időre.
Szép napot mindenkinek! :*
Sziasztok, nálunk minden fehér, már a fűszálak sem kandikálnak ki a hó alól.
És nincs szánkónk :S
Jó reggelt.
Mi még késő este havat takarítottunk az utcán...kötelező a kertes házaknál..
Nem tudom most mi van lent,le kell mennem megnézni.
Jó reggelt! :o)
Mizújs arrafelé?
Itt végül esett tegnap egy kis hó, de nem maradt meg...
Sziasztok!
Nálunk is tök jó hó van:) Azt hiszem elő kell szednem a szánkót, meg meg kell szerelnem a kutya hámját, hogy be tudjam fogni, és tudjon húzni minket.
Sziasztok.
Itt eléggé esik a hó, és fúj a szél is. Estére fogok lapátolni, mert hagyom, hadd gyűljön. :)
Nem örültem neki, de a gyerek igen, szánkóval vittem oviba. :P
Szia Napraforgó.
Majd küldök Újpesti tájképet:)
Itt nem csak,hogy látszik,de már el is kellett söpörnöm a havat..
Este szerintem már lapátolás lesz belőle..
Sziasztok!
Itt nem esik.
Itt hétvégén volt valamennyi, de nem sok... Nem maradt meg.
Mondjuk tavaly is alig esett egész télen. Erre a környékre nem jellemző állítólag.