Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Barátaim, akikben soha nem csalódok.Zártkörű, csak meghívóval! fórum

Barátaim, akikben soha nem csalódok.Zártkörű, csak meghívóval! (beszélgetés)

❮❮ ... 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 ... ❯❯
2009. dec. 19. 10:06

Sziasztok:)

Timi,most adtál ötletet anyósomhoz..Kap egy bódi Guszti vagy hasonló cd-t azt szereti,és ugye a halládával még nincs baj:)

Napraforgó..

El sem hiszed,hogy az emberek annyira bolondok, (bocsánat) hogy még karácsonykor is mekibe szaladgálnak,az ünnepi vacsora előtt..

Amúgy itt Magyarországon ez úgy működik,hogy kétféle étterem van..A Magyarország kft-s és a magán..

Mindkettőben 24.-én dél 14-órától 26.-áig nem tarthatnak nyitva.

Ez a szabályzat..

A magán éttermeket sűrűbben látogatják a supervisorok..Nekik többnyire be sem jelentik,hogy mennek,de rengeteg ellenőrzést kapnak,mert 1 buktató,és elveszik az éttermet a magánszemélytől..Aki ezen rengeteget bukik..

Szóval a főnököd lehet bármilyen vallású,a cég szabja meg a nyitvatartási időt,és a dolgozók munkaidejét..Sajnos ezt kevesen tudják,és ki is használják őket:((

Meácska,gazdag lesz a karácsony nálatok..Otthon otthon lesztek?

2009. dec. 19. 09:14

Lehet...

De remélem, azért velünk nem fog kiszúrni...

2009. dec. 19. 09:10
Ja, akkor lehet, nem karácsonyoznak.
2009. dec. 19. 09:08

Azt tudom, hogy felesége van... Nemtom, mennyire karácsonyoznak, mert a felesége perzsa.

De amúgy sajna ennél is sokkal bunkóbb, ha nincs jó kedve.

2009. dec. 19. 09:03
A főnöknek nincs családja? Ennyire bunkó nem lehet, hogy még akkor is szívózni fog:S
2542. Napra_forgó (válaszként erre: 2541. - C62e5b7d24)
2009. dec. 19. 09:00

Köszi, egyre jobb...

Bár néha úgy érzem, tökéletes sosem lesz.

De hétfőn muszáj már dolgoznom.

Én annak örülök, hogy legalább 25-én zárva leszünk végül, így akkor nem dolgozom. ;o)

Amúgy évekig, míg sérült gyerekekkel foglalkoztam, direkt kértem a 24-i műszakot, mert akkor szerettem...

Itt azért más lesz. Gyanítom, túl nagy forgalom nem lesz, egész nap unatkozni, ill. takarítani fogunk.

Még arra leszek kíváncsi, mikor enged el a főnök, ui. 14-kor zárunk, de azt mondta, utána még takarítani kell. Namost én az étterem részben úgysem tudok takarítani, fogalmam sincs, hogy kell, tehát remélem, nekem csak a Cafét kell, és akkor azzal kész leszek 14-ig, hogy mehessek gyorsan... Remélem, hamar szabadulok. :o)

2541. c62e5b7d24 (válaszként erre: 2540. - Napra_forgó)
2009. dec. 19. 08:54

Szia!

Gyógyulgatsz? Munka miatt részvétem 24-ére

2009. dec. 19. 08:51

Sziasztok!

Mi idén olcsón megússzuk, mivel ugyi nem megyünk haza.

Gondolkodtunk, hogy esetleg küldünk haza csomagot, de aztán úgy döntöttünk, mégsem, hiszen senkinek nem az ajándék lenne a lényeg, hanem, hogy személyesen tőlünk kapja...

Végül aztán egymásnak sem veszünk semmit, mert megegyeztünk, hogy nem állunk túl jól, inkább majd közösen veszünk valamit, amire esetleg szükségünk van, vagy mind a ketten szeretnénk.

Szenteste úgy néz ki, én 3-4-ig dolgozom, utána kocsiba vágjuk magunkat és kimegyünk a barátunkhoz Belgiumba, hogy együtt legyünk.

Idén az az ajándék, hogy szeretetben, nyugalomban töltjük. :o)

2009. dec. 19. 08:25

Szia Lányok!

Remélem mindenki jól van.

Ajándék: Pity kosmodisket kap, mert fáj a dereka. Hajni hatalmas dömpert, Hanga készségfejlesztőt, anyám kozmetikumot és bizsukat, apám Leonard Cohen DVD-t, anyós könyvet és cd-t(ez utóbbit feleslegesen, mert úgyse hallgatja)

Több rokon nincs, illetve öcsémék lennének, de velük nem tartjuk a kapcsolatot.

2009. dec. 19. 08:19
Sziasztok, szép hétvégét!
2009. dec. 18. 18:37

Hát, őőő...

Anyukám egy négy gigás pqi pen drive-ot kap, mert kérte az autóba, plusz egy pulcsit (karácsony és névnap egyben).

Apumnak egy negyedéves vadászújság-előfizetést szerettünk volna, aztán mire lejárt volna, a márciusi névnapján meghosszabbítottuk volna, de csak éves előfizetés van, úgyhogy ez anyuval közös lett...

Húgomnak vettünk egy disney fairy-s (kis zöld tündérke a pán péterből, asszem) szélcsengőt, aminek a felső alkatrésze (amiről lógnak a csingilingik) egy fém pillangó, amit ki kell tölteni pici gyöngyökkel és rátenni a hozzá kapott ragasztót (hú, de körülményesen írtam le :D). Szóval csajos, kreatív ajándék :D

Nem hagyott nyugodni a dolog a vásárlás után, mintha már lenne ilyene (titta hüle vagyok :D), felhívtam anyut és már tényleg van :D Úgyhogy végül olyan gyöngyöket kap, amikből kirakhat egy mintát, amit fel kell melegíteni és összeragadnak (valami ilyesmi, a fogalmazás itt sem megy :S)

Öcsémnek a szüleim megígértek egy notebookot az egész éves munkájáért, amire most lett pénz, úgyhogy karácsonyra megkapja. Plusz hálókártya a régi gépbe és router a wifihez. Mi szállítjuk (anyu az első vásárlónk :D) meg be is szállunk valamivel (öcsémnek nem lehet ajándékot venni... Akart valami "hülyegyerekes" (én így mondom) fekete, cipzáros pulcsit, ami belül szőrös, de rohadt drága :( ) Úgyhogy örüljön :D

Anyós és após fényképkeretet kapnak három közös fényképünkkel.

Sógor arcszeszt kap, azt kért.

Sógornő pedig üvegfestéket. Szintén ő említette régebben, hogy jól jönne.

Lackónak pedig holnap veszünk farmert, mert egy darab normális nadrágja van, amit nem nőtt/hízott ki és el tudom rajta viselni, venni kell még hozzá, mivel pénzszűkében vagyunk, kap hasznos, ámde nem meglepetés ajándékot :(

Nem merek egyedül venni, mert magas és vékony a drága, próbálni kell...

Vannak egyéb rokonok, azokat a szülők intézik...

2536. pemete
2009. dec. 18. 15:40

Még senkinek semmit:S

Majd a jövőhéten, mi mindig az utolsó pillanatra hagyunk mindent.

2009. dec. 18. 15:24

Lányok,már nincs egy hét karácsonyig..

Hogy repül sz idő..

Ti kinek mit vettetek??

2534. 3d3ae91143 (válaszként erre: 2532. - Pemete)
2009. dec. 18. 15:23
Azért pihentesd..:)
2533. 3d3ae91143 (válaszként erre: 2531. - Mothertiger)
2009. dec. 18. 15:23
Jó van nem ugrott beeee:DD
2532. pemete
2009. dec. 18. 14:38
:DD Nem kell nekem szemcsepp, majd kevesebbet bámulom a képernyőt, és pikk-pakk helyrejön. Többet is kibírt már az a szemem, mint a túl sok olvasás...
2531. mothertiger (válaszként erre: 2523. - 3d3ae91143)
2009. dec. 18. 14:17
Vizííín. :D
2009. dec. 18. 13:23

Szép hétvégét...

Betegeknek jobbulást!

2009. dec. 18. 10:04
Én is:)
2009. dec. 18. 09:46
oksa. Remélem észhez térnek:)
2009. dec. 18. 09:45

Akkor kiteszem a lépcsőházba,ott van fény,de hűvös van.

És spriccelem őket ezentúl!

2009. dec. 18. 09:39
spriccelj 2 naponta. igazából a díszcsalánt egynyárinak tartják, hűvös, nagyon világos helyen talán áttelelne.
2009. dec. 18. 09:37

De akkor hová tegyem szegényt?

Nem,két napja lemostam őket..

Spricceljem?

2009. dec. 18. 09:32
A díszcsalán nem bírja fűtött szobában. Én a hétvégén dobtam ki az egyiket, a másik még tarja magát. Még a nagyon száraz meleg levegő is lehet baj ilyenkor télen. Spriccelgeted őket?
2523. 3d3ae91143 (válaszként erre: 2521. - Pemete)
2009. dec. 18. 09:29

Vegyél a patikába szemcseppet,most ha megölnek sem jut eszembe a neve:S

Amit reklámoznak pirosodott fáradt szemre,nehogy begyulladjon teljesen:(

2522. 3d3ae91143 (válaszként erre: 2520. - C62e5b7d24)
2009. dec. 18. 09:28

Huzat egy száll se,ha szellőztetek,vigyázok rájuk nagyon..

Locsolni csak óvatosan locsolok,bár mind radiátor közelben van,de képes vagyok a föld aljáig túrni az ujjammal,hogy kell-e nekik víz..

Ennek ellenére a kínai rózsám elhullajtja a levelét,és kesától kaptam egy virágot aminek a szárán már alig van levél,csak a tetején:(

Azt hiszem csalánvirágnak hívják..

Lila,és zöld levelű..

2521. pemete
2009. dec. 18. 09:06
Már végeztem az olvasással, úgyhogy mostmár csak helyreáll a szemem.
2009. dec. 18. 08:58
Huzatot nem kaptak? Ilyenkor télen ettől nyűglődnek, vagy ha túl sok vizet kapnak egyszerre, ami állt alattuk pár napig. Én rendszeresen túlöntözöm őket, oszt berothad a gyökerük:(
2009. dec. 18. 08:55

Jó reggelt mindenkinek.

Meli neked külön millió :* :)

Pemi a szemedre azért vigyázz!

Napra Forgó gyógyulgass!

Timi,segíts nekem,kezdik a virágaim elhagyni magukat,mitől lehet ez?:(

2518. pemete
2009. dec. 18. 08:16
Csak a jobbos akar kifolyni egyelőre. Az viszont már napok óta:)
❮❮ ... 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook