Babát tervezünk (2022) (beszélgetés)
Köszönöm szépen! Estére szorítottak be, elég késői időpontba, megírom majd, mit mondtak.
Igen, sajnos nekem nagyon fáj...
Zia gyors gyógyulast kivánok Neked!
Ciszta ilyen fajdalmat okoz? :(
És mit tudnak vele csinálni? Mikor mész a nődokihoz?
Uhhh, jobbulást Zia!
Nekem nincsenek ekkora fájdalmaim, sőt mára el is múlt. (Meg este sem éreztem már). Én sem gondolom, hogy méhen kívüli, mert szerintem is kéne lennie mellé legalább egy halvány pozitív tesztnek.
Méhen kívüli terhesség gyanúval voltam kórházban anno.
Ennek is utána kell járni, ki kell zárni, mert nem játék, de azért ott lennie kéne valamennyi kimutatható hcg-nek, teszttel is, nem csak vérvételből.
De ha bármi kétség van ebben az irányban, akkor mindenképp orvoshoz kell menni.
az lemaradt, hogy úgy fájt tőle az egész derekam, hogy elsőre egyértelműen vesegyulladás gyanú volt az első gondolata a háziorvosnak.
Szerencsére elmentem uh-ra, így megúszom a vesegyulladásra írt nagyon erős antibiotikum szedését, elég a gyengébb a felfázásra.
Nekem olyan érzés is volt, hogy a bal lábam nem tudtam emelni, mert minden lépésnél akkorát belenyilalt, bár ez vesétől si lehetett volna akár.
Sziasztok. Sajnos témánál vagyunk.
Nem vesegyulladás okozta a durva görcsöket, igaz volt felfázásom, de nem jutott feljebb.
Cisztám van, ma derült ki, ezért a maszatoló vérzés. Egyelőre csak normál hasi uh mutatta ki, majd holnap már nőgyógyász is megnézi.
Sosem volt ezzel gondom, nagyon meglepődtem. Ráadásul nem kicsi...
Hétfőn reggel 25-össel (csak az volt itthon), mert akkor még csak barnázás volt. Egyértelmű negatív.
Ma kezdett el fájni.
De ez az egész mensim nagyon fura. Hétfőn este úgy görcsöltem (az a fájdalom középen volt), hogy nem tudtam elaludni tőle. Az sem volt vészes fájdalom, de elalvásnál zavaró volt. És akkor még nem volt meg.. csak barna.. másnap délelőtt jött meg. Ilyen se szokott lenni.
Szegény. :((
Mindenképpen beszélj orvossal.az a biztos.
Azóta nem csináltál tesztet?
Nem akarlak ijesztgetni.. mert szerencsére nem.tudom milyen a méhen kívüli terhesség.. de remélem semmi komoly.
Lehet egy gyulladás is. Mióta fáj?
Csajok!
Valami nem oké szerintem.. nagyon szúr lent a baloldalam, de nagyon lent (nem tudom, hogy az a petefészkem-e), és kisugárzik a combomba is. Emellett a megszokotthoz képest jóval gyengébb a menstruációm.
Volt már valakinek ilyen? Cisztára utalhat? 🥺 Vagy vajon mi lehet ez?
Fájdalom tűrhető, de egyre erősebb.
Próbáltam hívni a nőgyógyászom, de ki van kapcsolva.
Szia!
Úgy sajnálom! 😞 Dokit nem kérdezted, hogy más megoldás nincs-e?
Kitartás neked! Sírni olykor jó. Picit kiadni magunkból. ❤️
Szorítok, hogy minél hamarabb eltűnjön az a tüsző. 🙏🤞🍀🥰
Sziasztok!
Sajnálom, hogy úgy néz ki, ebben a hónapban nem jött össze senkinek közülünk. :(
Csatlakozom én is a "vasárnap megjött táborba". :D
Én most fogamzásgátlót szedtem a perzisztáló tüszőm miatt.
Ma voltam kontrollon a dokinál és nagyon csalódott vagyok. A tüsző nem szívódott fel, így nem lesz inszemináció ebben a hónapban.
És most 2 havi fogigátlót írt fel, utána kell visszamenjek újabb ellenőrzésre.
Úgyhogy engem most parkolópályára tettek.
Nem is értem, hogy erre más gyógymód nincsen? Így még spontán sincs esélyem. :( Sírdogáltam ma emiatt. 😭
Az túlzás, hogy rendesen. 😀
De a piros vérzést mensinek veszem 😅
Akkor most már végre megjött rendesen. 🤗❤
Kezdődik az új hónap.😊
Feltettem, a nőgyógyásznak mindenképp elküldöm, ő kérte a vizsgálatot.
Endokrinológust másikat szeretnék keresni, akinél voltam kb annyit fűzött hozzá, hogy " most volt covidos, biztos attól", "még fiatal", "ha gondolja nézesse meg", "biztos semmi gond"...Na ilyenhez nem szeretnék 20+ ezerért visszamenni. :)
Szóval a mai napot veszem a ciklus első napjának.
Tudnám, hogy ez most mitől van.. remélem nem lesz meg emiatt 2x annyi ideig. 😅
Megjött az eredmény. A glükóz jó, inzulin borzasztó, homa index szerint nagyon ir.
Most azt nem tudom, hogy csak diatetikus vagy endohoz is menjek. 🥺 de konzultálok a dokimmal mindenképpen.🤞
Sziasztok!
Megvagyok, falat kapargatom...
Teszt negatív lett, vizelet nagyon durva. Ahhoz képest, hogy csütörtökön még semmi sem volt benne, ami aggodalomra adna okot, most tele volt gennyel...
Orvos rengeteget késett, aztán rám nézett, felírta az antibiotikumot, nem volt semmilyen vizsgálat, sajnos...
Szerintem ráment a gyulladás a bal oldalsó petefészkemre, mintha késsel szúrnák át az oldalam, derekam, minden mozdulatra, de levegővételre is.
Nem tudok mit csinálni, szedem az antibiotikumot és nagyon remélem, felgyógyulok hamar.
Írtátok, hogy kezeltessem ki és az alternatív módszerek nem biztos, hogy elegendők. Viszont tényleg hazaküldtek csütörtökön... és nem hanyagságból, hanem mert tiszta volt a vizelet.
Ez van. Ilyenkor az ember igényszintje nagyot zuhan. Nem hogy csalódást éreznék a negatív teszt miatt (bár lehett rá számítani, de a tünetek miatt kezdtem bebeszélni magamnak, hogy várandós lehetek...), hanem csak a túlélés érdekel.
Hogy így megrendült az egészségem, már eszembe sem jutna a gyerekvállalás, talán egy fél év múlva... de mi már kifutottunk az időből.
Nektek a legjobbakat kívánom!!!