Babát tervezünk (2022) (beszélgetés)
Nagyon drukkolok JezebelSade 🥰🥰
Micsoda új évi öröm lenne 😍😍
Sziasztok!
Én is csatlakoznék a jövő évi csoporthoz.
Drukkolok Pillangó es ManóBubi, hogy a Jezuska pozitív tesztet hozzon Nektek😃
Én szilveszterre nem várom.Es el is utazunk wellnessre. Bárcsak örömhírrel kezdödne az Újév🥰
Én 26ra nem várom 🥰🥰
Most hétvégén elvileg ovu lesz. 😁😁
Juhuu🥰🥰
Azért remélem, hogy nem kell új csoportot csinálnunk🥰 te is kb karácsonyra nem várod, ugye?😀
Sziasztok!
Tegnap nekem is megjött. Megint. Sajnos.
Újabb reményekkel állunk neki a hónapnak. Kitartást minden leendő sorstársnak és leendő kismamának! 🤍
Boldog babavárást és egészséget azoknak, akiknek már megadatott! 🤗
Közben tanácsot is kérnék ha már újra jelentkeztem.
Munkahelyen teljes átszervezés van, feladat és alap fizetés elvileg marad. De pontos részleteket nem tudunk, sokan a felmondást fontolgatják egyéb okokból is. Így nekem két lehetőségem van:
- maradok ahol vagyok, és a felmondott kollégák feladatait is átvesszük bérkiegészítés nélkül
- új helyre megyék ahol szintén hasonló feladatköröm lenne, de kevesebb fizetésért (kb 60% a mostaninak) + próbaidő alatt nem próbálkozhatunk
Én a jelenlegi helyzetben nem szívesen váltanék és egyelőre jobbnak látom az ismert rosszat mint a bizonytalan újat, de tartok tőle, hogy a nagyobb munkateher miatt ismét rossz lelkiállapotba fogok kerülni idővel. Ti mit tennétek?
Én támogatom a 2023-as csoportot. 🙋
Elég rosszul viseltem az idei stresszt és a sikertelenséget de jövőre szeretném folytatni a próbálkozást. Szombaton megyek inzulin terhelésre és újabb pajzsmirigy vérvételre, úgyhogy ezt a részét idén sem engedtem el teljesen. Követtem nagyjából a fórumot is, hogy ki hogy halad. 😊
Hát csak az ovu és a nem várt napját is tippelem igazából. :) Ha elvileg dec 8-12 között nem várom majd.
Bevallom elég hullámzó nálam is, hogy mennyire érint meg a dolog. Főleg, hogy a környezetemben vannak kismamák.
Képzeljétek.. ma hívtak a Forgács intézettől, május 16-ra van az első időpont. Ami csak telefonos konzultáció! 🤣🤣
Elfogadtam, hátha a Dunamenti nem jön be. 😀
Max lemondom..
Szia!
Szorítok! 😊
Ohh. Sajnálom 😞
Pedig ahogy olvastam, azt hittem a végén pozitív tesztet olvasok.
Sziasztok,
A hónap végén be is lépünk a harmadik trimeszterbe!
Kezdem lassan érezni a “terhesség” részét. Egyre kevesebb energiàm, de inkább lendület szorul belém. De még mindig dolgozom. Tervezek a karácsony után már nem vissza menni, januártól már itthon lenni. Bár nem tudom ténylegesen eldönteni. Az anyagiak miatt is. Remélem nem döntök rosszul ha még is az itthon maradás mellett döntök.
A súlyom nem mérem, de látom magamon a gyarapodást, ez bevallom nehezemre esik. Főleg este leszek éhes! Valami jó tipp erre esetleg valakinek, ha este kellene valamit enni mi lenne? Én most a sima natur joghurtot találtam ki.
És ha januárban itthon maradnék, sem lenne tétlen a minden napom. Elkezdek jógázni, és itthon tevékenykedem.
De még idáig jol alakulnak a dolgok, hamarosan megyünk megint a midwife hoz is. Helyi “bába”. És tervezek egy utolsó scant is magánban. Próbálok mindenre odafigyelni és vigyázni rá. Viszont bennem van még mindig a félsz, viszont talán már enyhébb verzióban. 😅
Sziasztok.
Igaz már nem sok van hátra 2022-ből, mi most kezdtünk el próbálkozni, ez az első hónap, pár hét múlva kiderül, hogy sikerült e elsőre. Én 35 vagyok a férjem 37, külföldön élünk, szívesen beszélgetnék másokkal akik szinten próbálkoznak vagy már babásak 😊
A hangualtingadozásom átcsapott feszültségbe ezen a héten. 😅 De minden és mindenki is tud idegesíteni. Már a munkatársaimnak is feltűnt.. 🤣
Mivel néha érzem a méhem, itt fáj, ott fáj, kicsit émelyegtem (bár én életem során sokszor kaptam el ilyen sulis émelygős betegséget) nem bírtam magammal, reggel csináltam egy tesztet, bár az esélytelenek nyugalmával. 🫣 Persze negatív.
Nyugodtabb nem lettem, de legalább a mensit várom csak. 🫣