Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
Sziasztok!
Köszönöm a drukkokat, sajnos vége a reménykedésemnek! Ma reggelre megjött a piri.Ez a 27.napon.Igazából egy napot késett az előző hónapokhoz képest de úgy tűnik kezd beállni a 28napos ciklusom. Azért csalódott voltam kicsit, de nem annyira. Tegnap már kívántam az édességet,így sejtettem,hogy jönni fog. De most nagyon becsapott a testem,mert annyi tünetem volt.Most jól össze is vesztem vele és nem beszélek vele pár napig..... :)
Tina, sok boldogságot neked szülinapodra!Milyen volt az este?
Andi,a hatlapos az egyik kedvencem, anyum is mindig lecsal egy-két lapot.Hmmm.
Tina,krizsanevi,knana, Erika, kilitie a következő hónap a miénk lesz!!!kit hagytam ki?
pusz a kismamiknak is!
Szio! Köszönöm :)
Össze fog jönni, csak ne keseredj el. Én úgy álltam hozzá, összefog jönni. S első alkalomnál sikerült.
Együtt nézegettük a tesztet. Főleg ő, én csak a végeredményt akaram látni. Hát nem merünk még örülni neki. Az ő szemében is ott látom még a múltkori félelmet. Még nem akarom beleélni magam. Úgy mint múltkor. Hát ma vagyok 3hetes, úgyhogy szerintem majd csak a hónap elején megyek el. Akkor már 7 hetes körül leszek, s látni is fog valamit.
addig meg reménykedek, hogy most minden sikerülni fog :) Mert most így kell lennie
Én az integrált tesztet csináltatom, mert az tűnik a legbiztosabbnak! Az (állami) szülészeti klinikán kellett 20.000,-Ft-ot fizetnem érte, nem is magánban! Azt mondták 35-37 év között ingyenes,38 évesen 20e Ft! Ez van!
Mondjuk ez is felháborító, de az meg pláne, ha 3D,4D ultrahangot szeretnék Pécsen 22.000,-Ft, míg BP-en 12.000,-Ft!!! Most menjek fel Bp-re?
Köszönjük a dalt Kilitie!
Örülök, hogy megerősített a hitoktatód! Jajj, annyira szurkolok Neked!!! Gyönyörű kisbabád lesz, meglátod! :)
Egészségedre Drága!
Reméljük, a körte is segít turbózni a vitaminkészleted!
Figyu! Te szoktál bólyi túrós sütit csinálni? Asszem szórt túrós a másik neve... Ha van ilyen recepted, elkérhetném?
Puszik!
Hali!
Nekem olcsóbb volt az integrált teszt, "csak" 25.000 HUF. A Krama Eg. Központban csináltattam a Stefánián... Neten fent vannak, ha vkit érdekel.
Ez a süti is csokis lett végül,de úgy kell a krémet kezdeni,hogy a cukrot felolvasztani,mint a Dobos torta tetejére,aztán tejjel felönteni és liszt+kakaóval krémmé főzni.
Szóval ettől lesz karamellás íze,nagyon jól kiérződik benne,de közben meg barna,mint a csoki a 4dkg kakaó miatt.én csak 4 lapot nyújtottam.
Tetejét lecsokiztam fekete-fehérre (márványosan).
Nagyon szép,amit írtál,meg is könnyeztem!
Hát persze,hogy Te is Anya leszel!!!!! Mindenképpen sikerülni fog,de valamiért mindannyian kaptunk egy vagy több leckét..az oka biztosan megvan,csak még nem tudjuk..
Édesem 9-én lesz a 3.X ugye jól emlékszem?Nem szeretnék lemaradni a "fülhúzásról":-))!
Hát a mensiről nem is tudom mit mondjak...nagyon sok idő ez már tényleg,jó lenne ha összekapná magát a dokid és valami használható ötlettel állna elő!!!Milyen tortád lesz?
Hétvégén lesz a buli gondolom..
Jó sütögetést,összebújást és neked is olyan szülinapi ajándékot kívánok,mint Tinának...tudod
OLYAN KIS SÍRÓS-PELENKÁSAT:-))))))))!!!!!!!
Juccom azóta én is etetm,csak a mindennapi zöldekről mondtam le,szóval arról,hogy csak azt és mást nem.Imádom Cézár salit,de a legtöbb helyen nem tudják,hogy az igazi az római salátával van,így legtöbbször jégsalit vágnak bele.A római százszorta táplálóbb,egészségesebb,de én is elég ritkán kapok.A jégsali tápértéke egyenlő a nullával,se vitamin,se semmi,egy génkezelt kis ropogós finomság,de azért szeretem én is.a fejes sali is sokkal egészségesebb,de az ugye nem olyan ropogós..
Most épp egy hatalmas Alex körtét tolok az arcomba:-),vajaszsemle után.
Reggel fájt a pocim,arra ébredtem,húzódott..vagy mi..
Tegnap Anyukámnak köszönt a babám a pocakban,rúgott Neki 2 erőteljeset:-))))!Már most tudja,ki szereti:-))))))))!
Este már nem jöttem,bent voltam a párom m.helyén,beszélgettem a barátainkkal,elhívtak,ők mentek sörözni.Ettem egy kis rizst,r.cukkinit és padlizsánt.
Az ő fiáéknál már mindenórás a kismama,21éves(!), tele volt 600cisztával,azt mondták nem lehet gyereke,nem szedhet gyogyit sem,aztán egyszer
csak meglepődtek,mert marha szarul kezdett lenni,hányt,szagundor stb...kiderült van pocaklakója:-),amire nem is gondolt,mert volt,hogy fél évig(!!!!)nem is menstruált!!!
És most egy egészséges kislánya születik napokon belül!!!Dokija mondta,tök mindegy milyen fiatal,el ne vetesse,mert lehet nem lesz több alkalma babát szülni..így maradt a baba,de nagyon boldogok,fiatal szülők lesznek.
A barátaink meg fiatal nagyszülők:-),mondtam is nekik tegnap,hogy papi-mami:-)).
Még mindig nem gyógyultam meg teljesen,duzzadtak a ny.mirigyeim a torkomban és fújkálom az orromat néha.Jó lenne már ha eltűnne ez a hülye megfázás!
Holnap reggel korán kelek,már 7-körül szeretnék bent lenni a kh-ban,fél 8-veszik le a vért,de ezren szoktak tolongani és össze-vissza mennek be..na én ezt szeretném elkerülni,inkább odaülök előbb,hogy nem kelljen órákat várni.
utána fel kell mennem a dokimhoz is az osztályra.
Mondtam a páromnak,hogy én elmegyek előre,aztán ha magához tért,akkor jöjjön utánam.mindenképpen jönni szeretne,de lesz vagy fél1 mire ágyba kerül,4napi standolás vár rá este zárás után,aztán 3 napig itthon van,nagyon nehezen ébred korán reggel,így én előre megyek,nekem nem gond felkelni.
Tinám remélem csodás napotok volt tegnap!!!!!?!!!
Mit néztetek a Nemzetiben?
Szia Nana!
Elhiszem, hogy nagyon szeretnéd, hogy összejöjjön, de szerintem most menj el dokihoz. Mert aztán ha most sem jön össze, akkor meg bánni fogod. Már vártál 86 napot. Te jó ég! Én bediliznék! Nekem a legtöbb 60 valamennyi volt de már idegroncs voltam. Szerintem menj el dokihoz, szedd be a gyógyszert és utána reméljük egyből összejön. Vess véget az ördögi körnek és indítsd tiszta lappal a következő hónapot. Persze ez csak egy tanács. Nem tudom, nem is sejthetem mit élsz át, de én kívülállóként ezt gondolom. Tudom, hogy nem egyszerű.....
Jó sütögetést! És csodaszép napot!
Jó reggelt mindenkinek!
Böbém küldtem Neked is a fénypostával:-)!
Timike tökéletesek a méretek a picikédnél!
Nekem az a fura,hogy felajánlották még a kombinált tesztet is(mármint Neked),amit nekem a 12.héten csináltak,12+6-ig ad jó eredményt,aztán már fals lehet....nekem ez van a tájékoztatón.
Leírom pontosan,ez áll a laboratóriumi kiadványon:
Kombinált-teszt vagy integrált-teszt első vérvétele esetén:
javasolt időpont:11hét0nap-12.hét6nap.
elfogadható időpont:10.hét0nap-13.hét6nap.
Quartett-teszt és integrált -teszt második vérvétele esetén:
Jav.időp:15hét0nap-16hét6nap.
elfogadh.időp:15+0-20.hét 0.nap.
Szűrővizsgálatok díjai:
Kombinált -teszt:9000Ft
Quartett-teszt:19000Ft
Integrált-teszt:29000Ft
Végzi:Fetal Medicine Laboratory
1148.Bp.Bátorkeszi u.2.
Tel:273-0710
Mobil:30-439-9939
Csekken kell befizetni és azzal együtt menni a megadott időpontban.
Nekem a kombináltat csinálták.
Kombinált- teszt:A terhesség 11.és 14.hét között két-anyai vérben vizsgálható jelző (PAPP-A és a Béta-hCG) illetve az UH-gal mérhető magzati tarkóredő vastagsága kerül számbavételbe.
átlagosan 85%-os hatékonyságú.
Quartett- teszt:A terhesség 15.és 20.hete között négy-anyai vérben található jelző(AFP,ösztirol, Béta-hCG,inhibin-A)összevetésével ad eredményt.
75%-os pontosság.
Integrált-teszt:A leghatékonyabb szűrési módszer!
A vizsgálat az első és második trimeszterben végzett jelzők eredményeinek az összevetett-integrált értékelésével adja az eredményt,s így a legpontosabban határozza meg a rendellenesség előfordulásának kockázatát.
94%-os pontosság.
Böbe,Timi remélem segítettem valamit,hogy dönteni tudjatok.máshol más árak vannak,az is tuti,körül kell nézni..
Sziasztok! Megvan a 12 hetes genetikai ultrahang eredménye: CRL:52,9mm,NT(tarkóredő):1,0mm, orrcsont ábrázolódik.
Mennem kellett genetikai tanácsadásra, aztán még vérvételre is. Egész délelőtt ott vártam, majd kilyukadt a gyomrom!
TINA DRÁGA EZ CSAK NEKED )))--
A nap az égen is Neked ragyog,
Hisz ma van a születésnapod.
Rövid ez a pár sor, de benne van a lényeg,
Senki sem szeret úgy, mint mi szeretünk téged!
-Ha én írhatnám sorsod könyvét, szíved,
lelked vágyát, életed örömét,
oly széppé írnám, mint egy tündér álom,
a legboldogabb Te lennél ezen a világon!
Boldog születésnapot kívánok!
Ha jő az este,
S megjelennek a csillagok,
Hidd el, ma neked ragyognak,
És az égre azt írják:
Boldog születésnapot!
Nagyon örülök,hogy ilyen szép és mozgalmas napotok lesz,valami ilyesmire számítottam megmondom őszintén:-))))))!!!!
Akkor ezek szerint nem is dolgozol ma?
Sajnálom,hogy kicsit fáj a pocid,most megpiszkálták..főleg ott,ahol nem is kellett volna...ügyesek mondhatom...
Én is puszikállak Téged és legyen nagyon Boldog ez a napod(is)!!!!
mmmm, hú de megkívántam most én is. :)))
Lehet nekem is kéne csinálnom vmi finomat. :)