Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
Drága Andikám!
Köszönöm a figyelmességed, nagyon jól esett!!!:))
És pont mikor írtad, hogy a férjem biztos szép napot varászol nekem, akkor írtam meg, hogy milyen klassz napom lesz...:))
Köszönöm még egyszer, puszillak sokszor!
Éppen sütit csinálok,hatlapos de én csak 4-ből csinálom,nagy a tepsi és elég a 4 lap,így kitölti a helyet.Finom karamellás krémet főzök bele,aztán csoki a tetejére.Most így ébredtem,hogy van kedvem sütni.Bár én nem vagyok egy nagy sütievő, csinálni imádom;-)!ki kér majd belőle?!
Többiek hol vagytok,hogy vagytok????
Én még köhintgetek,fújom az orrom,de már nem vészes!Most Babuci nem annyira mocorog nekem sem,
néha érezni vélem Őt de még nem annyira erőteljesen.Raktam be zenét,ettem almát,hátha beindul..bár most még sokat alszanak biztosan..
Én is remélem,hogy pénteken CSAK és kizárólag jó híreket kapunk,hogy egészséges és ép a Kisbabánk!!!!Bennem is van para,de csak a szépre és jóra próbálok gondolni,mi baj lehetne..igaz?!
Szép napsütéses őszi napot kívánok,nekem nagyon uncsi,párom most 4 napig (még 2)dolgozik reggeltől-este 11-ig..nem sokat vagyunk együtt.
Most béke van,maradjon is így,nagyon sokat ölelget,szeretget,puszilgatja a pocakot,simogatja.
De azért mérges,mert megint megkarmolászott a kis macsek...bacca meg....nagyon édes,de ha beindul,olyan,mint egy tigris..Tegnap fater adott kertész kesztyűt,felvettem de akkor már nem akart játszani,félt tőle a kis hülye..
Millió puszi mindenkinek,a szülinaposunknak meg egy képzeletbeli fülhúzás és egy nagy ölelés!!!!
Sziasztok!
Gratulálok én is zsanettiko-nak, ez igazán szuper hír!!!:)
Andikának is gratulálok a 16. héthez és Pumikának is a kis egészséges Mazsikájához, aki
elég kis titokzatos…:)
Andikám, gyógyulgatok, bár tegnap eléggé megsz…vtam, mert elmentem kiszedetni a varratokat és mivel a köldökömön és alatta oldalt volt 2 kötés és a zárójelentésem is azt írta, hogy ezen a 2 helyen van varrat így a köldökömet elkezdte túrni a sebész, kereste a varratot, de mire már majd besza…rtam a fájdalomtól, közölte, hogy a köldökömet be sem varrták!!!:((
Jól megbolygatta, szerintem most megint kiszakadt, ami eddig összeforrt, úgyhogy megint fáj.
A másik varrathoz meg még hozzá sem nyúlt, majd csak csütörtökön veszi ki…
Dolgoztam egyébként már hétfő óta, mpedig akár egész héten otthon maradhattam volna, de hát én ilyen kis „becsületes” csajszi vagyok…:)
Ma munka után viszont megyünk fel Pestre a férjemmel, elvisz vacsorázni és utána pedig egy nagyon klassz előadásra megyünk a Nemzeti Színházba! Még sosem voltunk ott, nagyon várjuk!!!
Ezen kívül ma végtörlesztettem a svájci frankos hitelemet is…Úgyhogy szebb napot nem is kívánhatnék szülinapom alkalmából!!!!
Puszi Mindenkinek!!!
Szia Brigi!
Köszönjük szépen a szép kis zenét:-))))!
Hogy vagy ma?
Pumikám írtam a naplódba,örülök,hogy minden rendben!!DE hogy is lehetne másképpen?;-)
Esztikém életem hát hogy a fenébe ne írnálak be mindannyiotokat a táblázatba??????:-)))Ez csak természetes,ott a helye mindenkinek Csajok!!!!!!
Még nem kaptam meg az engedélyt,már nagyon várom Hoxától!!!!!!!!!:-)))))
Örülök,hogy a férjed is annyira szeretné,így tuti sikeresek lesztek!!!!Nagyon szorítunk,hogy még ebben az évben MINDENKI 2 csíkosat pisiljen!!!!!
Adrus még ne kenődj el,lehet van baba,csak ez a mindjárt megjön érzésed van..ez lehet simán normális is,sokat hallottam ilyet!!!!!Pici türelem még,tudom nagyon nehéz,nekem a 27.napon volt egyértelmű,az az előttieken semmmmmmi nem volt,úgyhogy no para,én bízom benne,hogy sikerült!!!!
Sziasztok Lányok!
Ma ünnepnap van,Drága Tinánk ma Szülinapos:-)))!
Édesem Isten éltessen nagyon sokáig és kívánom mindannyiunk nevében,hogy ezúttal megkapd a legcsodálatosabb ajándékot,amit egy Nő megkaphat az élettől!!!!!!!!!!!!!!!!Kívánom,hogy legalább 40 hétig ne jöjjön piri,egy szép kis zebracsíkos tesztet és aztán egy izgő-mozgó Pocaklakót!!!!!!
Millió puszi és nagyon jó ünneplést Nektek, gondolom Atti megint tesz róla,hogy emlékezetes nap legyen:-)))))!!!!!!
Sziasztok!
Gondoltam bejelentkezem, bár jó hírem nincs.
A reggeli tesztem megint egy csíkos, ma vagyok a 25.napon. Ilyenkor (az elmúlt két hónapban) már meg szokott jönni,de most nem jött még meg. Néha pici barna és pár csepp piri is jön sajna. Néha görcsölgetek picit és olyan érzés,mintha meg akarna jönni de nem jön. Gondolom majd nemsokára jön a "zutty" ahogy régebben hívtuk. Fura érzés ez most. Szerintetek van még remény vagy jönni fog?
zsanettiko, gratula neked!Jó hamar kimutatta a teszted!Lehet a végén ketten vannak?
Pumi,örülök,hogy minden rendben!Ez a lényeg! A nemét meg majd megtudjátok előbb vagy utóbb.
Rubi végre megjött neked is!Akkor a következő hónapban hajrá!!!
kilitie, a következő hónap a tiéd is lesz,meglátod!
Mindenkinek puszi, élvezzétek ezt a napsütést, állítólag holnap vége lesz!
Köszönöm szépen! :)
Mindenki rá fog kerülni. :) Én tudom. :)
Sziasztok!
Megjöttünk. Mazsival minden oké, de a neme még mindig meglepetés. A lényeg, hogy egészséges, de azért jó lett volna már tudni!
Zsanettiko, gratula a pozi teszthez!
Puszi mindenkinek!
Köszönöm szépen! :)
Még szép, hogy beállsz. Most már jó lenne, ha mindenki megkapná a kis babyt, s végre boldogok lehetünk. Ennyi szenvedés után mindenki megérdemli.
Köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy. :)
Örülök neki, hogy jól érzed magad. :) Szerintem most mindenkinek össze fog jönni, s ezútal mindenki szerencsés lesz. :)
Egy barátnőm küldte: [link]
Én nagyon jól szórakozom rajta :-D :-D :-D
Sziasztok!
Tegnap írtam, hogy nem tudok jönni, de sors csinált nekem időt. Ma fogorvoshoz mentem volna, de itthon hagytam a Taj kártyámat és minden egyéb papíromat. Így hazajöttem. De hát milyen jól is tettem!
Drága Zsanettiko!!!!!! Hát én nagyon boldog vagyok!!!!! Még a könnyem is kicsordult!!!Ilyen jó híreket!!!!!! És irigykedem is, de csak egy kicsit. Én most nagyon lelkes vagyok a mi babánk ügyében. Zsolt ennyire még soha nem akarta mint most. Lelkileg is jól vagyok és a műtét óta először érzem, hogy van peteérésem. Juhé! Minden a régi! Végre egészségesnek érzem magam.
Andi! Örülök, hogy sikerült Hoxával kapcsolatba lépni. A kapcsolatok fület azért nem találod mert linket akartam írni fül helyett, csak béna vagyok. :-D Addig kell lefele menni az oldalon amíg csak tudsz és legeslegeslegallul van írva: Minden jog fenntartva...bla bla bla Kapcsolat/ Impresszum. Na ott találtam. Csak egy tipp: írjunk be mindenkit a táblába, hogy majd csak a dátumot kelljen a mellérendelni. Légyszi, légyszi! Ösztönzésképpen, no meg emlékeztetőnek, hogy a helyünk már megvan. De ha nem tartjátok jó ötletnek akkor sem gond. Én úgy is felkerülök rá hamarosan! :-D
Azt hiszem te kérdezted tegnap az őssejtet. Hát képzeld 10 perce sincs hogy letettem a telefont, hívott egy pesti sejtbank. Valami hírlevélre feliratkoztam és onnan tudják az adataimat, meg azt hogy nemsokára szülök. Első körben elakadt a szavam, de végül is csak annyit reagáltam rá, hogy neki legyen igaza! :-D Szóval én jó ötletnek tartom, de iszonyú drága. Ennél a cégnél 170 000 Ft egyszer és évente 11 000Ft tárolási díj, viszont addig őrzik amíg fizeted. Itt a honlapcímük: [link] Ha beregisztrálsz küldenek ingyenes tájékoztatót és szerződést, amit ha visszaküldesz, akkor fog csak élni. Ha lesz rávaló biztos, hogy levetetem. Adja ég, hogy ne legyen semmi baj, de ha még is én nem akarok lelki ismeretfurdalást, hogy volna segítség csak én nem éltem vele. Szóval igyekszem majd úgy csinálni, hogy beleférjen a babás költségvetésbe.
Sziasztok!!
Gratula, Zsanettiko!! Nagyon örülök neked!!! Végre mégegy kismama.
Böbe, próbáld meg a Rennie-t, de különben a citrom is nagyon jó. Csak drasztikusan hangzik, de nemrég hallottam, hogy az jó erre. Remélem hamar túlleszel rajta. Mindenkinek gólyákat, aki kéri:)))
A kismamiknak pedig kellemes, nyugis terhességet, remélem én is beállok a sorba egyszer.
Csajok!De jó volt újra visszaülni a gép elé:-))) már megint egy nagyon szép és jó hírt olvastam!
Zsanettiko HATALMAS GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
18.nap..Úr Isten nagyon erős terhesség lehet ha már így ,ilyen korán 2 csíkos lett a teszt:-))) jajjjjjjjjj de jóóóóóóóóó!!!!!!
Hoxa írt,remélem engedélyezi a táblázatot és azt is,hogy meg fogom tudni csinálni azt a táblázatot:-))))))!
már ideje is lesz,egyre többen leszünk:-))))))!!!!
Timi igen,a Helikobactert nézték nálam is,csak nem jutott eszemben,nekem nem volt,a gyomrom mégis fájt.neked is kiscsajod lesz sztem és nekem is,azért vagyunk ennyire cefetül.
Bár én ma írtam,hogy bár a 12.hétre nem is múlt el,de a 15-16-között halványulnak a rosszullétek.
A gyomorsav azért még megvan.
Ma finomat főztem,a nők Lapjából vettem a receptet,Cukkini krémleves fetával és pirított zsemlekockával...hmmm...már le is teszteltem,fini lett.A 2.fogás székelykáposzta lesz,még fő,na ahhoz majd elkel 1-2 quamatel vagy mezym,de szénsavas víz biztosan.most nem is vagyok éhes,előbb ettem meg egy almát.Elég volt a leves.
később azért megkóstolom mit főztem.;-)
Brigi amúgy sztem Neked is +lesz az a vizsgálat,ha vannak háziállatok:-),akkor már rég átestél rajtuk Te is,ami ez esetben jó.
Legtöbbször meg nincs is igazán ok,hogy miért mennek el a babák,nálam sem jöttek rá.Így azzal magyarázták,hogy biztos beteg lett volna,így a szervezet "kilöki" magából,nem táplálja tovább...
Szomorú,de egy beteg baba sokkal szomorúbb látvány.érzés ennél...ma már én is tudom,hogy így kellett lennie...Gyógyulgass!
Nagy-nagy ölelés!!!! Gratulálok!! Vigyázzatok magatokra!!
Az én dokim azt mondta, hogy az első pozitív teszt után azonnal menjek el hozzá, nem kell megvárni az uh-os 6 hetet. Szerintem te is keresd fel az orvosod.
Ez tartja bennem a lelket, hogy sorra kerülnek elő a kismamák, előbb-utóbb mindannyian rákerülünk arra a táblázatra.
:) Köszi szépen,aranyos vagy :))
Írni fogom. Még nagyon az elején vagyok, de most úgy érzem, hogy sikerülni fog. :)
Köszönöm! :) Felhívom, mert igazán nyugodt úgyis akkor leszek. :)
Szedni fogom őket :)
Köszönöm! :)
Nem tünök el :)
18. napon mutatta. Múlthéten volt egy kis barna folyásom, akkor azt hittem meg fog jönni, aztán semmi. S tegnap úgy ébredtem, hogy szerintem baba van. S a teszt is megerősítette. :) A műtét óta csak 1hónap telt el, ezért vigyáztunk is, kivéve egyszer a menszeszem után pont 1nappal nem vigyáztunk, s úgy látszik elég is volt hozzá. :) Most tartok elvileg a 3.hétnél.
Nem tudom mit fognak vizsgálni,de már nagyon várom!Azt hiszem Helicobaktert néznek, ez okoz gyomorfekélyt! Elviselhetetlenül fáj, ég! Én már minden kioróbáltam gyomorégésre:keksz, pattogatott kukorica, banán,Salvus víz,Rennie(úgy hánytam tőle, mint a lakodalmas kutya).Kaptam gyógyszert(Pantoprazol-Sandoz), ezidáig hatástalan!!!
Tegnap a patikában Ulcogant ajánlottak, szuszpenzió, ami bevonja a gyomorfalat.Várom a a hatását!
Bárki bármit mond, ilyen szarul még életemben nem voltam!! A fiammal se volt semmi, de ez egész más!! Rettenetesen irigylem azokat a kismamákat, akiknek nem kell ezekkel a nyavalyákkal megküzdenie!!! De ha mi ezen túlvagyunk, tutira hibátlan lesz a terhességünk a szülésig!!! De az hol van még???!
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Jajjdejajjdejó!!!
Ez az, megvan a következő Kismamink :)
Nagyon örülök Neked! De aztán ne tűnj majd el! Minent tudni akarunk! Hanyadik napon lett pozi a teszt?
Ölellek :)