Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
Juccom jó tanítást Neked:-)!
Pumika Ma este látod Mazsit de jóóó:-))!
Nana cumi megkerült?
Timike sajnálom,hogy így fáj a gyomrod,tükrözés szerintem 1000%,hogy nem lesz!!!olyan kifújásos vizsgálat nekem is volt,azzal is néznek egy elfelejtettem mi a neve baktériumot,ami ha elszaporodik,akkor okozhat ilyen problémát.
Nekem is a gyomrom a leggyengébb.de azon vagyok,hogy erős legyen:-)!
Puszi mindenkinek és szép napsütéses napot!!!!
Eszti jó pihit Neked és ne dolgozz túl sokat!
Hol van az a Kapcsolat fülecske?Nem találom:-(((tudom nagyon szőke vagyok,de én sehol nem látom:-)))segítesz?
Írtam e-mailt Hoxának,de még semmi válasz nem jött,úgyhogy valahogy innen kellene megoldanom erről a fórumról,nem az e-mailjeimből...
Szia Brigi!
Sajnálom,hogy ennyire backolódtak Veled..
Az meg elég érdekes,hogy orvos vagy nővér létükre nem tudják mi az TORCH...elég gáz!
Nekem rögtön a 6.héten első vérvételnél kérte a dokim,mert kikérdeznek mindenkit,van-e állat a családban:-)))na az van,nem is egy:-))),de viccet félretéve cica-kutya tartóknál mindenképpen megcsinálják-itt.
Imádom,amikor dobálóznak ilyen nagy számokkal,hogy 50ezer...mi????????Tiszta idióták,
totál ingyen kell csinálniuk,ez nem különleges vizsgálat,csak mondják.Rubeola,himlő,herpesz,toxoplazma
ezeket nézik a véredből.
Sziasztok Drágáim!
Jelentem, ma hivatalosan a 16.hétbe léptünk:-)!
Böbe drágám de sajnállak,téged is elért a gyomorsav túltengés:-((..
Salvus víz,Quamatel,Mezym tabletta-ezek engedélyezettek terhesen is,nekem úgy ahogy segítenek.háztartási keksz,ropi,pattogatott kukorica-állítólag ezek szívják fel még jól a savat,meg hát a pirítós kenyér.
A hideg tejet nekem is mondták,de nem bírom meginni sajna..hátha neked segít..
Várom a képeket nagyon rólatok!!Puszikállak!
Szép reggelt!Hát vérvételem nem volt, és tegnap még fel is idegesítettek...erről írtam a naplómban :(
Böbe én segítenék de fogalmam nincs mivel lehet csillapítani..
de mitől ég ennyire?
Szép napot mindenkinek!!
Jó reggelt!
Mizu Lányok? Nálunk nem sok, az energiaszintem ma már legalább 2 a 10-ből, az is valami. Tegnap borzasztó le voltam eresztve, a Kiscsaj sem volt túl aktív, de azért éreztem párszor :)
Most készülök a mai óráimra, fel kéne valahogy pörögnöm.
Szép napot Mindenkinek!
Sziasztok!
Kivagyok purcanva! Én nem bírom ezt a délelőttös műszakot! Illetve a hajnali 4-es keléssel van a gondom. A munka az nagyon laza volt. Még csak 1 napon vagyok túl, de hazajöttem és le kellett feküdnöm aludni.... :-( Hogy fogok dolgozni, ha összejön a baba???? Akármennyire utálom, azért az éjszakás műszakot jobban bírom.... Szóval lehet, hogy egy pár napig eltűnők.... átmegyek téli álom üzemmórba :-D Mindemkimel szép hetet!
Puszilok MINDENKIT,akinek külön nem írtam azokat is.
Keresem a cumit.Képzeljétek tegnap este nem találtuk meg.Még jó,h.a "régieket" el tettem,így egy olyat vettem elő este Máténak.
Az isminktől amikor jöttünk Feri oda adta a cumit és a Jancsit neki a kocsiban,erre este nem volt meg!!!!!!!!!Pedig csak a lakásba jöttünk fel :( :( :(
Sziasztok!Hamar gyorsan helyzet jelentést teszek.
Pár hozzászólást olvastam csak vissza,de látom,h.hiányoltok.NAGYON JÓL ESIK!!!KÖSZÖNÖM!!!!!!!
Igen-igen,amikor Feri itthon van,nem Hoxázom annyit.
Már csüt.este hazajött személy autóval.Pénteken el mentünk vele vissza kocsival Sz.helyre a kamionért és el mentünk kamionnal családostól lerakodni Bükkre.
Utána szervizbe vittük,mert műszakis és személy autóval haza.
Szombaton vásároltunk,majd Anyósékhoz mentünk.
Vasárnap du.az ismerőseinknél voltunk.
Ma még itthon van Feri,Tapolcán voltam a laborban,vittünk vizeletet,tudjátok azzal megyek majd a nődokihoz.
Majd bankban,Anyáéknál ebédeltünk,mert köszöntötték a Férjemet.Holnap Ferenc nap.
4-re meg visz a kozmetikushoz :)
Ennyi történt.
Mesi sehol.Várom a jövő hétfőt,mert tuti negatív a vizelet.
Köszönöm, hogy írtál! Azt mondták, hogy 6 órával előbb ne egyek,igyak.(Nem baj, hogy kilukad a gyomrom!!!)
Iszom a Salvus vizet,hidegen meg lehet inni.Sokat nem segít!
Majd meglájuk, hoyg mit akarnak csinálni! nekem mindegy, csak már ne FÁJJON!!!!
Szia!
Nem csinálnak tükrözést ha babát vársz, legalábbis felénk nem. Sajnos én is rendszeres látogatója vagyok a gasztroenterológiának. Babásan is voltam, amikor azt mondták éhgyomorra menjek, azonnal én is kiakadtam, hogy nehogy már megtükrözzenek. De nem akartak, viszont a kilégzéses tesztekhez és a vérvételes allergia tesztekhez is éhgyomorra kell menni.
Mindenesetre adhattak volna humánusabb időpontot is egy kismamának, mint du 3 óra éhgyomorra.
Egy doki egyszer azt mondta nekem, hogy a savlekötő gyógyszerekkel azonos hatást érhetek el, ha Salvus vizet iszok. Nem tudom terhesen lehet-e ezt inni, és pocsék az íze. Jó, de nekem nem annyira, mintha gyógyszert veszek be. Mindenesetre ha iható terhesség alatt egy próbát megér.
Én is ugyanígy vagyok, enerigaszintem 0. Fogalmam sincs, mitől lehet... Fel kéne pörögnöm, de egyszerűen nem megy. Gyakorlatilag csak fekszem, ehhez az egyhez van erőm :-/ Na mindegy, most ez van.
Puszi Nektek!